-
[quote=unlimitted;183220]kapamayacak...
kapıyor gibi yapıp, günü 3,000'e yakın kısayla bitirecek. [IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon12.gif[/IMG][/quote]
peki..ama Garanti Bu belli olmaz...Bir söylenti yayar cemaat mal veriyor diye, olmazsa bir mail atar IMF anlaşması olacakmış ama [COLOR=red]eksi 40 milyar[/COLOR] dolarlık olacakmış diye..bir bakarsın %5 eksi endeks...:)
-
[quote=enorton;183228]Arkadaşlar ema değeri hesaplanırken en son kaç bardan etkilenir? Matrikse bu kadar basit bir soru sordum... Ve dedim ki yeni vadeye geçeli 6 gün oldu saatlik grafikte 43 bar geçti ama X30YVADE ve VIX0300210 grafiklerinde ema 18 değeri hala farklı... Bu soru gayet açık değil mi?? Gelen cevap aşağıda...
[I]- Moving Average değerinin nasıl hesaplandığını o indikatör penceresinin “ YORUM “ butonundan ulaşabilirsin.[/I]
[I]-Yazdığınız üzere X30YVADE ve VIX0300210 iki sembol üzerine attığınız üssel Moving Average indikatörlerinin aynı değerlerde seyretmesi gerekmektedir.Eğer aynı değil ise baktığınız sembollerin birinde data eksikliği olabilir. Bu problemi çözmek için ise Grafik Penceresinin sağ alt tarafında bulunan Grafik Verilerini Tamamla butonuna tıklayarak çözebilirsin.İyi çalışmalar.[/I][/quote]
AYıp etmişler patron...Neyse ben vereyim yanıtı..
[I]- Moving Average değerinin nasıl hesaplandığını o indikatör penceresinin “ YORUM “ butonundan ulaşabilirsiniz.[/I]
[I]-Yazdığınız üzere X30YVADE ve VIX0300210 iki sembol üzerine attığınız üssel Moving Average indikatörlerinin aynı değerlerde seyretmesi gerekmektedir.Eğer aynı değil ise baktığınız sembollerin birinde data eksikliği olabilir. Bu problemi çözmek için ise Grafik Penceresinin sağ alt tarafında bulunan Grafik Verilerini Tamamla butonuna tıklayarak çözebilirsiniz.İyi çalışmalar.:::::::::::::::[/I]
-
[quote=KIZILAGA;183221]69250 ek betonlarim gitti..Çimento kalmadı sayılır.65000 ancak kurtarır.[/quote]
Allah daha çok versin ama benim yönüm hala yukarı,herkes dikkatli olsun+.Testere ye alacaklar milleti,ne güzel iş,yurtdışına bakıp işlem yapanları yak,çıkarken yurt dışı artmıyordu şuan yurtd dışı olumlu biz olumsuz,PALA YAKACAM SENİ.brv
Hexayı da tebrik etmek istiyorum euro dolar için rüyasında görmüştü 1 45,rüyaları fena değilmiş birde voba baksa.lelele
-
[quote=enorton;183228]Arkadaşlar ema değeri hesaplanırken en son kaç bardan etkilenir? Matrikse bu kadar basit bir soru sordum... Ve dedim ki yeni vadeye geçeli 6 gün oldu saatlik grafikte 43 bar geçti ama X30YVADE ve VIX0300210 grafiklerinde ema 18 değeri hala farklı... Bu soru gayet açık değil mi?? Gelen cevap aşağıda...
[I]- Moving Average değerinin nasıl hesaplandığını o indikatör penceresinin “ YORUM “ butonundan ulaşabilirsiniz.[/I]
[I]-Yazdığınız üzere X30YVADE ve VIX0300210 iki sembol üzerine attığınız üssel Moving Average indikatörlerinin aynı değerlerde seyretmesi gerekmektedir.Eğer aynı değil ise baktığınız sembollerin birinde data eksikliği olabilir. Bu problemi çözmek için ise Grafik Penceresinin sağ alt tarafında bulunan Grafik Verilerini Tamamla butonuna tıklayarak çözebilirsiniz.İyi çalışmalar.[/I][/quote]
matriks çok dandik bir program...
15 dklık dataların neden depolanmadığının cevabını halen alabilmiş değilim kendilerinden..
ama mecburuz napalım..
-
69.500 üzerine çıkmazsa SHORtlar daha şanslı olabilir mence....
Sakine 'ye selamlar..
-
[quote=excali;183226][B]Kendi ağzınla yakalandın.. Demek GARANTİ'deki Büyük oyuncu sensin..::::::.boks..boks.[/B][/quote]
dur bakalım, akşama garanti -3.000 ile bitirirse, o zaman dersin bunu. :..:
eğer +gap -kapanış tahminimden dolayı diyorsan, o tahminlerin tutmadığı pek görülmemiştir. di mi cerfooo :..::..:
-
[IMG]http://i45.tinypic.com/9s3zhv.png[/IMG]
-
[QUOTE=Astatin;183230]AYıp etmişler patron...Neyse ben vereyim yanıtı..
[I]-Yazdığınız üzere X30YVADE ve VIX0300210 iki sembol üzerine attığınız üssel Moving Average indikatörlerinin aynı değerlerde seyretmesi gerekmektedir.Eğer aynı değil ise baktığınız sembollerin birinde data eksikliği olabilir. Bu problemi çözmek için ise Grafik Penceresinin sağ alt tarafında bulunan Grafik Verilerini Tamamla butonuna tıklayarak çözebilirsiniz.İyi çalışmalar.:::::::::::::::[/I][/QUOTE]
Abi sen matriksin içinde bir yerinde ema nın formulünü görebildin mi? Yoksa ben mi bulamıyorum... İnternette aratınca bir çok değişik ema formulu gördüm, matriks neyi kullanıyor merak ettim... Şimdi bir mail daha geldi başka bir yetkilisinden, o da benzer şeyle söylemiş... .dng Ben de mi bir anormallik var anlamadım...
-
Garantinin yaptığı işlemlere bakmamak lazım,bakacaksam iş yatırıma bakarım adam 20000 lotla trade yapıyor kolay değil uani,hemde hep nokta atışlı daha hiç yanlış yapmadı
-
[QUOTE=KIZILAGA;183209]Pastaya bak..Garan bu sefer alışta..Hayret birşey.
Şüpheli betoncular var burda..Çıkartın efg yi şantiyeden..Marbaş amelesi nerden çıktı yine.[/QUOTE]
garant = efg+ marbas + credit eşitliği göz kamaştırıcı.. utanmasa tek hane bile tutacak :) sımdı yalan taraf poz kapar gün sonuna kadar gercek taraf ortaya cıkar gıbı..
-
eksper nerde? o gelmeden dusmez, o kadar bekledi yani.
-
Şimdi virman varsa bu apsd yi etkiler mi?