Sİstem Reports,
1 sn : Alda, pardon satta, yok şimdi alda..neyse boşver
1 dk : Alda
5 dk: satta
15 dk:satta
20 dk:satta
30-60-120: satta
Günlük : alda
haftalık: alda ama kimn umurunda
aylık :önemi yok
yıllık: hiç önemi yok
yüzyıllık: hadi leeynnnnn
Printable View
Sİstem Reports,
1 sn : Alda, pardon satta, yok şimdi alda..neyse boşver
1 dk : Alda
5 dk: satta
15 dk:satta
20 dk:satta
30-60-120: satta
Günlük : alda
haftalık: alda ama kimn umurunda
aylık :önemi yok
yıllık: hiç önemi yok
yüzyıllık: hadi leeynnnnn
[quote=last trader;183238]Garantinin yaptığı işlemlere bakmamak lazım,bakacaksam iş yatırıma bakarım adam 20000 lotla trade yapıyor kolay değil uani,hemde hep nokta atışlı daha hiç yanlış yapmadı[/quote]
Haglusun,eyi bah u zaman...:D
[QUOTE=halojen;183233]matriks çok dandik bir program...
15 dklık dataların neden depolanmadığının cevabını halen alabilmiş değilim kendilerinden..
ama mecburuz napalım..[/QUOTE]
Evet ben de kaç kere mail attım ama verdikler cevap en son 8000 bar saklanır, 8000 bardan sonra 3000 bar silinir.. Yani 15 dk lık için değil tüm periyodlar için geçerli bu durum...
ahanda graf ...trend yukarı bence .. 69000 ort longum .. 69800 altı stop yazılı gol olur bence ... tek işlem long devam .. ralli ralli ralli ... .. pela sabahki küsküyle shortçu kitle oluşturdu tahminim... bu kitlenin shortstoplarıyla yükselecek bence piyasa ... ralli ... 4 defa ralli yazmışım az olmuş .. ralli ralli ralli ralli .. ahanda 9 oldu ... kapanış tahminim 73.225 kayda geçsin .vay a* ..:o:o:o
69 altında istop olacam .. kimse etkilenmesin .. herkes kendi kararını kendi versin .. ehueuhe
[IMG]http://img511.imageshack.us/img511/608/adszgid.png[/IMG]
Bugün 67800`lerin altinda kaparsak satislarin cok daha sert olmasini beklerim... Ama özellikle 68800`ler korunur ve üzerinde kalirsak bir önceki tepeye dogru bir yolculuga daha cikabiliriz bu hafta icerisinde...
[quote=enorton;183245]Evet ben de kaç kere mail attım ama verdikler cevap en son 8000 bar saklanır, 8000 bardan sonra 3000 bar silinir.. Yani 15 dk lık için değil tüm periyodlar için geçerli bu durum...[/quote]
15 dklıklarda eylül 2009 öncesi yok...8bin bar etmez sanırım 3-4 aylık data.. 60dklık altındaki periyodlarda daha kısıtlı saklanan veri..
backtest yapamadıktan sonra napayım ben veriyi..
YVADE'ye mi Şubat kontratına mı bakıyorsunuz?
Şubat'a bakıyorsanız normaldir, 1 Eylül'de açıldı çünkü..
[quote=halojen;183249]15 dklıklarda eylül 2009 öncesi yok...8bin bar etmez sanırım 3-4 aylık data.. 60dklık altındaki periyodlarda daha kısıtlı saklanan veri..[/quote]
[quote=enorton;183237]Abi sen matriksin içinde bir yerinde ema nın formulünü görebildin mi? Yoksa ben mi bulamıyorum... İnternette aratınca bir çok değişik ema formulu gördüm, matriks neyi kullanıyor merak ettim... Şimdi bir mail daha geldi başka bir yetkilisinden, o da benzer şeyle söylemiş... .dng Ben de mi bir anormallik var anlamadım...[/quote]
sen de anormallik var o ayrı konuda.kom.kom.kom (şaka)... Kaç defa dedim, öğrenemediniz şu terminalin adını.. MATRİSK abicim MATRİSK.... Başına gelen şeyin yanıtı terminalin adında...
Şincik EMA nın açık formülü yok platformda... Amma EMA, recent yanem sona yakın olan değeri daha ağırlıkım olarak tikkate alır..bunu nasıl yapar..?
Bildiğim daha doğrusu fi tarihde okudugum bir gavur sitesinden aklımda kaldığı kadarıyla; mesela EMA(14) seçtiğin zaman,
(Son bar kapanışı çarpı e nin 14 inci kuvveti + sondna bir önceki barın kapanışı çarpı e nin 13 ncü kuvveti+.......sondan 14 önceki barın sıfırıncı kuvveti yani kendisi)/14=ema(14) diye hatırlıyorum...
katsayılar falan başka olabilir...yani formül belki başka bir MA nındır ama, EMA nın mantığı bu...sona yakın olan barları daha ağırlıkolı olarak tikkate almak..ya brak bu MA ları patron..SMA yıda EMA yıda yemişim..sevdiğim bir EMA var..oda TEMA...:..::..::..:
Dowda ise bugün önemsedigim seviye 10448. Altinda olacak bir saatlik kapanista trendin bozulduguna inanirim... Üzerinde kaldigimiz sürece hala trend yukari!
[quote=EMEKDAR;183244]Haglusun,eyi bah u zaman...:D[/quote]
Emekdar ayu ruhun hiç bozulmamış daha.Benim de boğa ruhum bozulmadı ama ititraf edeyim bozulmak üzere,short açmadım daha hiç long kapa long aç şeklinde gidiyoz,ama az kaldı benimde ayu olmama.komdaha gelmedik ama oraya gelince basacam shortu acele etmiyorum.
[quote=excali;183234]69.500 üzerine çıkmazsa SHORtlar daha şanslı olabilir mence....
Sakine 'ye selamlar..[/quote]
69,500 üzerine çıkmadan ikinci dalga gelmez o zaman. :)
[B]"düşmüyor lem bu" :D[/B]
[QUOTE=halojen;183249]15 dklıklarda eylül 2009 öncesi yok...8bin bar etmez sanırım 3-4 aylık data.. 60dklık altındaki periyodlarda daha kısıtlı saklanan veri..
backtest yapamadıktan sonra napayım ben veriyi..[/QUOTE]
5 dk lık olarak düşünün... 5 60 ve günlük olarak veri tutuyorlar... 15 likler 5 liklerden üretiliyor....