-
[quote=selçuklu;183247]ahanda graf ...trend yukarı bence .. 69000 ort longum .. 69800 altı stop yazılı gol olur bence ... tek işlem long devam .. ralli ralli ralli ... .. pela sabahki küsküyle shortçu kitle oluşturdu tahminim... bu kitlenin shortstoplarıyla yükselecek bence piyasa ... ralli ... 4 defa ralli yazmışım az olmuş .. ralli ralli ralli ralli .. ahanda 9 oldu ... kapanış tahminim 73.225 kayda geçsin .vay a* ..:o:o:o
69 altında istop olacam .. kimse etkilenmesin .. herkes kendi kararını kendi versin .. ehueuhe
[/quote]
Benim projeksiyonda bu işte 68700 de basarım shortu,teşekkürler selçuki.lelele:yü:
-
[quote=last trader;183253]Emekdar ayu ruhun hiç bozulmamış daha.Benim de boğa ruhum bozulmadı ama ititraf edeyim bozulmak üzere,short açmadım daha hiç long kapa long aç şeklinde gidiyoz,ama az kaldı benimde ayu olmama.komdaha gelmedik ama oraya gelince basacam shortu acele etmiyorum.[/quote]
Dolaresde aylık, haftalık, yıllık bişelerede bak...:confused:
-
[QUOTE=Astatin;183251]sen de anormallik var o ayrı konuda.kom.kom.kom (şaka)... Kaç defa dedim, öğrenemediniz şu terminalin adını.. MATRİSK abicim MATRİSK.... Başına gelen şeyin yanıtı terminalin adında...
Şincik EMA nın açık formülü yok platformda... Amma EMA, recent yanem sona yakın olan değeri daha ağırlıkım olarak tikkate alır..bunu nasıl yapar..?
Bildiğim daha doğrusu fi tarihde okudugum bir gavur sitesinden aklımda kaldığı kadarıyla; mesela EMA(14) seçtiğin zaman, son bar kapanışı çarpı e nin 14 inci kuvveti + sondna bir önceki barın kapanışı çarpı e nin 13 ncü kuvveti+........14 önceki barın sıfırıncı kuvveti yani kendisi/14=ema diye hatırlıyorum...
yani formül belki başka bir MA nındır ama, EMA nın mantığı bu...ya brak bu MA ları patron..MA yıda EMA yıda yemişim..sevdiğim bir EMA var..oda TEMA...:..::..::..:[/QUOTE]
Ben üniversitede matematikten de istatistikten de büte kalmıştım o yüzden anlamamış olabilirim tekrar sorayım, senin söylediğine göre ema 14 en son 14 bardan etkilenir öyle mi? :)
-
[quote=unlimitted;183254]69,500 üzerine çıkmadan ikinci dalga gelmez o zaman. :)
[B]"düşmüyor lem bu" :D[/B][/quote]
[B]Sen şimcik kaç SHORTla kapatıcan günü?:D:D[/B]
-
Dolar haftalıkta da 4662 üstü kaldığı sürece sıkıntı yok abi
-
[quote=martoniki;183250]YVADE'ye mi Şubat kontratına mı bakıyorsunuz?
Şubat'a bakıyorsanız normaldir, 1 Eylül'de açıldı çünkü..[/quote]
yakın vade'ye bakıyorum.. artık tüm vadeleri ayrı ayrı depolayacaz harddiske.. başka çözümü yok sanırım bu işin..
-
69 dan ek aldıklarım da dahil hepsi 69.500 den flat..
dışarı çıkıp, gezip tozayım artık biraz da..:::
-
[quote=enorton;183259]Ben üniversitede matematikten de istatistikten de büte kalmıştım o yüzden anlamamış olabilirim tekrar sorayım, senin söylediğine göre ema 14 en son 14 bardan etkilenir öyle mi? :)[/quote]
PAtron başındaki harf ne olursa olsun E,S VS :) üzerinde işlem yapılan periyot senin örnekte 14 dür... yani son 14 bardır...... ha EMA pardon ama,
Mov(Mov(c,14,e),14,e) gibi bir şey yazdıysan ve bunun üzerinden soruyosan acaip bozulurum..hatta tepki gösterir nota veririm..:..::..::..: notta veririm : 0:..::..::..::..: bu yazılımda iş değişir tabiki...o zaman 196 bara bakar...:D:Dyoksa 28 emi:D:D:D..tabiki 196 ya.. :)
-
69525`ten tekrar kisaldim, ancak stopum yakin bu pozisyonda...
-
[quote=Cerphin;183263]69 dan ek aldıklarım da dahil hepsi 69.500 den flat..
dışarı çıkıp, [B]gezip tozayım artık biraz da[/B]..:::[/quote]
Hakkıdır,hakkını kapan Cerphinin...:::
-
Son kez 69600 görülmüştür inş:)
-
[quote=halojen;183210]beklentim minimum [B]69.600[/B].. şimdilik..[/quote]
hedef min. değerini vurdu.. artık 69.600 üzeri extra kısa fırsatı verir... lakin çıkma garantisi yoktur.. :)