-
[quote=excali;183260][B]Sen şimcik kaç SHORTla kapatıcan günü?:D:D[/B][/quote]
benim hareketler bazen yıldırım hızı, bazen ölüm soğukluğunda.
misal, ilk şortum 68,750'den. yalan yok. zamanlama hatası kötüydü.
emme benim ortalama şu anda geldi 69,700lere. bu aralıktaki işlemlerdeki hız, ışık hızı. (ne de olsa elektronik sistem :D)
emmee, geçen günkü not artırım "sürpriz" haberi esnasındaki 1.000 puan alış karşısında -abartmıyorum- kalp atış hızım bile değişmedi.
aldığım puan miktarı, günü tamamlama şekline etki eder. dolayısıynan şimdik bişey diyemem sevgili ekskali. :..:
-
[quote=halojen;183271]hedef min. değerini vurdu.. artık 69.600 üzeri extra kısa fırsatı verir... lakin çıkma garantisi yoktur.. :)[/quote]
Bence 73 75 hedeflerine yoneliyoruz.:)
-
[QUOTE=Astatin;183265]PAtron başındaki harf ne olursa olsun E,S VS :) üzerinde işlem yapılan periyot senin örnekte 14 dür... yani son 14 bardır...... ha EMA pardon ama,
Mov(Mov(c,14,e),14,e) gibi bir şey yazdıysan ve bunun üzerinden soruyosan acaip bozulurum..hatta tepki gösterir nota veririm..:..::..::..: notta veririm : 0:..::..::..::..: bu yazılımda iş değişir tabiki...o zaman 256 bara bakar...:D:Dyoksa 28 emi:D:D:D[/QUOTE]
Abi şimdi yeni vadeye geçeli 46 bar oldu saatlik grafikte... Ve ema 20 değerleri aşağıda, hala farklı iki değer...
[IMG]http://img94.imageshack.us/img94/406/adsznl.png[/IMG]
-
:..:[quote=unlimitted;183225]sabah kendi kendime dedim ki;
bilanço dönemi neyle başlar?
ALCOA.
Alüminyum fiyatları niye bu kadar abartmış olabilir ki acep?
bilanço döneminin ALCOA ile başlayıp, "aha, 4th Q bilançolarının hepsi iyi gelecek galiba" beklentisini yaratıp şort stop veya mal teslimi türünden bir operasyon için olabilir mi?
ulem şu zamanlama hatasını nasıl yaptım yaaww...nasıl düştüm bu tufaya ben yaw...dedim kendi kendime...:..:[/quote]
Bu şirktein adını her gördüğümde ALCHOLAL..diye şeettiriyor bende:..:
-
[QUOTE=halojen;183271]hedef min. değerini vurdu.. artık 69.600 üzeri extra kısa fırsatı verir... lakin çıkma garantisi yoktur.. :)[/QUOTE]
şindi bişey dicem nazar değcek halojel abey......... isabetli piyasa analizin üçün savol gayri+.
-
[quote=enorton;183274]Abi şimdi yeni vadeye geçeli 46 bar oldu saatlik grafikte... Ve ema 20 değerleri aşağıda, hala farklı iki değer...
[/quote]
O kadar farka biz Delta bile demiyoruz..Yani o kadar fark kimseye komasss :)
Müdür MATRISK....ona konuş:o:o:o:o
ama senin güzel hatrıın için akşam bir bakayım netten emaya....yalnız indikatörlerin açık formülünü bulmakta genel bir sıkıntı var....:..:
(bu arada 196 ya bakar)
-
altın 1156 ya geldı sanırım yenı zırve kırıcak bu atak sonucunda.. vay be :) saka gıbı adamlar..
-
[quote=unlimitted;183272]benim hareketler bazen yıldırım hızı, bazen ölüm soğukluğunda.
misal, ilk şortum 68,750'den. yalan yok. zamanlama hatası kötüydü.
emme benim ortalama şu anda geldi 69,700lere. bu aralıktaki işlemlerdeki hız, ışık hızı. (ne de olsa elektronik sistem :D)
emmee, geçen günkü not artırım "sürpriz" haberi esnasındaki 1.000 puan alış karşısında -abartmıyorum- kalp atış hızım bile değişmedi.
aldığım puan miktarı, günü tamamlama şekline etki eder. dolayısıynan şimdik bişey diyemem sevgili ekskali. :..:[/quote]
Kalp hızın değişmeden mi turbo'yu patlattın??::::D:D
-
[QUOTE=Astatin;183277]O kadar farka biz Delta bile demiyoruz..Yani o kadar fark kimseye komasss :)
Müdür MATRISK....ona konuş:o:o:o:o
ama senin güzel hatrıın için akşam bir bakayım netten emaya....yalnız indikatörlerin açık formülünü bulmakta genel bir sıkıntı var....:..:
(bu arada 196 ya bakar)[/QUOTE]
Abi ema 20 dedik diye o kadar fark var, ema 40 desek fark daha da büyük... Hem sonuçta fark farktır... :) Bu fark giderek azalıyor, bir yerde eşitlenecekler... Benim merak ettiğim hangi barda eşitlenecekler... Matriks den ses yok ikinci mailimden sonra... Şuanda hindistandaki uzmanlar bunun üzerine çalışıyor olmalılar :)
-
[quote=enorton;183280]Abi ema 20 dedik diye o kadar fark var, ema 40 desek fark daha da büyük... Hem sonuçta fark farktır... :) Bu fark giderek azalıyor, bir yerde eşitlenecekler... Benim merak ettiğim hangi barda eşitlenecekler... Matriks den ses yok ikinci mailimden sonra... Şuanda hindistandaki uzmanlar bunun üzerine çalışıyor olmamlılar :)[/quote]
MTX dir ne yapsa yeridir..bir zaman hatırlıyorum, üşenmeyip 21 lik c,21,s hesapladım hesap makinasıyla..farklı çıkmıştı MTX den :)
Fark gittikçe azalıyorsa, şöyle bir şey olabilir ; misal 14 barın içindeki her bir bar kendisinden geriye dönük 14 barlık birşeyler yapıyor olabilirmi..yok yaww sanmam...işte yaşasın şeffaflık :) akşam ema nın açık formülünü bularsam yollarsam
-
[quote=excali;183279]Kalp hızın değişmeden mi turbo'yu patlattın??::::D:D[/quote]
acil yaklaşık 68,100'e inmemiz lazım.
turbo parası lazım.
acil 4.291 puan lazım. sadece bugünlük. :D
-
DENİZ FENERİNİ ARA Kİ BULASIN
Vatan yazarı Güngör Mengi’nin bugünkü yazısı şu cümleyle başlıyor: “[B]Askeri kötülemeye yarayacak malzemenin bini bir para ama Deniz Feneri’ni ara ki bulasın![/B]”
Alman tarihinin en büyük yardım skandalı olan Deniz Feneri davasının Türkiye ayağının kör topal ilerlemesinden şikayet eden yazar, konuyu merak edenlere de “[B]gizlilik kararı[/B]” ile gözdağı verildiğini yazdı. “[B]Bu oyalama siyaseti, suçlanan kişiler önümüzdeki seçimlerde milletvekili yapılarak dokunulmaz hale getirilene kadar sürecek[/B]” diyenler bakalım haklı çıkacak mı? diye sordu. Alman yargısının misilleme yapıp Türk savcılarına mahkum olanları sorgulama izni vermemesinin de suçluları koruyanlara yarayacağını belirtti.
Güngör Mengi‘nin “[B]Olmadı hakim bey![/B]” başlıklı yazısı şöyle:
"TSK’ya yönelik psikolojik savaşa katılmak isteyenler, adeta özel merkezlerde üretilip servise sunulan bilgi ve belgeler içinde yüzerken Deniz Feneri’nin ışığını arayanlar, dalgalı bir denizde mide bulantısı çekiyorlar.
[url]http://www.odatv.com/n.php?n=deniz-fenerini-ara-ki-bulasin--1001101200[/url]