[quote=AMON RA;183295]EYVALLAH patron! .lelele.brv+.[/quote]
68800 üzeri kapanuş sürpriz olur..hemde şangay sürprizi:..::..: AMAN RA..dikkat et
Printable View
[quote=AMON RA;183295]EYVALLAH patron! .lelele.brv+.[/quote]
68800 üzeri kapanuş sürpriz olur..hemde şangay sürprizi:..::..: AMAN RA..dikkat et
[quote=unlimitted;183293]beni huylandıran tek şey var.
cuma günkü düşüşe "bu düzeltme" diyenler vardı. elbet olacak. o yüzden rahattım. hatta diyenler çoğaldıkça daha bi güzelleşiyordu olay.
emme bugünkü ani düşüş, "bu düzeltme olmayabilir" diyen sayısını çoğalttı.
önemli olan sayının çoğalması değil. elbet düştükçe o sayı çoğalacak.
önemli olan sayının çoğalma hızı...
hoşuma gitmedi. fazla hızlı oldu.[/quote]
Goruntu oyle..Ama ne yapalım şimdi..Betonlamak lazim kardeş bu pozisyonda..Bile bile lades mi diyelim.57-72 hareke ti bitirdi zaten..
Zannetmiyorum artik trend devam etsin.MAL boyle havada verilir..
[quote=AMON RA;183292][COLOR=red]Yav dikkatli olun benim grafiklerde hala bozulma yok![/COLOR] 70250 den 69250 ye kadar 1000 puan haşırt diye verdiler panik yaptırıp piyasaya shortör çekiyolar diye düşünüyorum![/quote]
Matriks takılmış olmasın AMANRA:p:p
68,925 altındaki saatlik kapanış, çok şık olur. acayip yakışır.
öyle böyle değil yani, ayın şıkı rüküşü yarışmasına bile gerek yok. :..:
[quote=unlimitted;183293]beni huylandıran tek şey var.
cuma günkü düşüşe "bu düzeltme" diyenler vardı. elbet olacak. o yüzden rahattım. hatta diyenler çoğaldıkça daha bi güzelleşiyordu olay.
emme bugünkü ani düşüş, "bu düzeltme olmayabilir" diyen sayısını çoğalttı.
önemli olan sayının çoğalması değil. elbet düştükçe o sayı çoğalacak.
önemli olan sayının çoğalma hızı...
hoşuma gitmedi. fazla hızlı oldu.[/quote]
68200 E kadar düzeltme hakkı var:))):)))ben py olsam oraya kadar yavaşça veririm topladığım shortçulara 75 te aldırırım.boks.
[QUOTE]önemli olan sayının çoğalma hızı...
[/QUOTE]
ivmesi yani...
[QUOTE]hoşuma gitmedi. fazla hızlı oldu.[/QUOTE]
bende ''düzeltme'' diyeyim bari de, ivme düşsün, siz de memnun olunuz...
[quote=last trader;183302]68200 E kadar [B]düzelt[COLOR=red]me[/COLOR][/B] hakkı var:))):)))ben py olsam oraya kadar yavaşça veririm topladığım shortçulara 75 te aldırırım.boks.[/quote]
Emir kipinde ossunn...:::
[QUOTE=Astatin;183298]68800 üzeri kapanuş sürpriz olur..hemde şangay sürprizi:..::..: AMAN RA..dikkat et[/QUOTE]
[QUOTE=Astatin;183300]Matriks takılmış olmasın AMANRA:p:p[/QUOTE]
Yav ben ms downloaderden çekip ms de bakıyorum matrikis yok bende o seviyelere gelirsek acımam basarım shortu! Artık bende slow trader oldum!
[quote=last trader;183302]68200 E kadar düzeltme hakkı var:))):)))ben py olsam oraya kadar yavaşça veririm topladığım shortçulara 75 te aldırırım.boks.[/quote]
benim için mahsuru yok. her durum/her pozisyon için B planımız var. :..:
Bugun 68500 altı kapanış bekliyorum..Alti kurtarmaz..Temel çok derin olmalı ki çimento dokelim :)
Rusya yüzde 9 yukarda nolduki acaba imf ile falanmı anlaştılar:)
[quote=AMON RA;183308]Yav ben ms downloaderden çekip ms de bakıyorum matrikis yok bende o seviyelere gelirsek acımam basarım shortu! Artık bende slow trader oldum![/quote]
Longların ateşle imtihanı olabilir...68900 den döndük...