cuma günü açılışta oluşan 70 üstündeki teknik uyumsuzlugun düzeltmesi devam ediyor uyumsuzlugun teknik olarak varması gereken test seviyesi 68.500 veya civarı.
Printable View
cuma günü açılışta oluşan 70 üstündeki teknik uyumsuzlugun düzeltmesi devam ediyor uyumsuzlugun teknik olarak varması gereken test seviyesi 68.500 veya civarı.
Acil 20000 puana ihtiyacım var... iş kuracağım..istihdam yaratacağım...
[quote=Astatin;183331]Acil 20000 puana ihtiyacım var... iş kuracağım..istihdam yaratacağım...[/quote]
istihdam yaratıp ondan para kazanmak istiyosan ters pozisyondasın :..:
[QUOTE=Astatin;183331]Acil 20000 puana ihtiyacım var... iş kuracağım..istihdam yaratacağım...[/QUOTE]
En çok istediğim şeydir! Kendi işimin patronu olmak ağız tadıyla çalışmak. Aslında güzel fikirlerim var ancak yeterli param yok! Hayırlısı bakalım kredi mredi halledecem ama!
Yeni ve iddiasız Kısa Soru Kısa Yanıt topiği hizmete açılmıştır..Sorulara doğru yanıt verenler arasında 148 ay sonra yapılacak çekilişle 3 kişiye bitter çikolata ve blueray oynatıcı hediye edilecektir...
[URL]http://www.voborsa.com/forum/kisa-sorular-kisa-yanitlar-t5330.html?t=5330[/URL]
[QUOTE=Rooks;183326]tekrar vurguluyorum herkes avatara gitsin çok feci bir film.hiç bitmesin istedim film 2bucuk saat olmasına rağmen.12 saat sürse heyecanla izlerdim.
ilk defa bir film izlerken herşeyi unutum filme daldım.genelde film izlerken kafamda sürekli sistemler indikatörler filtreler falan oluyo hiç zevk alamıyorum:))))))))
ah şu vob!!! bakalım ne zaman zengin edicek bizi[/QUOTE]
Bün de dün akşam [URL="http://www.imdb.com/title/tt1136608/"]District 9[/URL] u izledim tavsiye ederim...
Bana da acil para lazim..Hatun u voba girdigimden beri oyaliyoumm...oyacak beni yakında..Beni betonlamadan yapmam lazim birşeyler :)
Sabah 69000 altına sarkınca kapanamadım, fakat yukarı teptikçe ve düştükçe uzunları kapandımüüü
Şimdi ne yapıcam?:confused:
Şimdi akşam kapanışını bekliycem, hesplarıma göre 68850 altında kapanışta short olmam lazım, ama bu aynı zamanda kesin short yeri olmuyor. bu zebeple bekliycem, bekle göre geçtim:)
Ne biçim piyasa bu? 68500 altında kesin short olurum, hatta 68850 altında güniçi shorta geçmeyi bile düşünebilirim, her şey olur, gelişmelere bakıcaz:)
Esasen buralarda hala long kalmam gerkiyor ama oldu bikere, spot piyasa 68500 üde aşağı geçince tırsıtım, spot 30 unda 69000 üstünde tutunmasıyla uzuna geçerim tekrar,:) herkese bol kazançlar, saygılar...
050 longlar 0150 den kapandı .. ula boğalık cok daha rahatmıs ayuluktan :)
[QUOTE=Kennym;183347]050 longlar 0150 den kapandı .. ula boğalık cok daha rahatmıs ayuluktan :)[/QUOTE]
Dimi:) aslında uzun yap kapat işinde para var, da işte sistemlen arkaya yaslana geçtiydim benide stoplattılar:) oysa hiç kısa yapma, uzun yap kapat, o kadar basit işte, demesi kolay uygulaması zor:)
[quote=bull market;183345]Sabah 69000 altına sarkınca kapanamadım, fakat yukarı teptikçe ve düştükçe uzunları kapandımüüü
Şimdi ne yapıcam?:confused:
Şimdi akşam kapanışını bekliycem, hesplarıma göre 68850 altında kapanışta short olmam lazım, ama bu aynı zamanda kesin short yeri olmuyor. bu zebeple bekliycem, bekle göre geçtim:)
[COLOR=red][B]Ne biçim piyasa bu?[/B][/COLOR] 68500 altında kesin short olurum, hatta 68850 altında güniçi shorta geçmeyi bile düşünebilirim, her şey olur, gelişmelere bakıcaz:)
Esasen buralarda hala long kalmam gerkiyor ama oldu bikere, spot piyasa 68500 üde aşağı geçince tırsıtım, spot 30 unda 69000 üstünde tutunmasıyla uzuna geçerim tekrar,:) herkese bol kazançlar, saygılar...[/quote]
azıcık da longlar bu soruyu sorsun yeter daaaa! :D
Yaw sen git 71350 ye, rahat 71200 den uzunlardan deli para kazan, yok neymiş not artırımıymış nasılsa herkes girer piyasaya yukarı devam eder dedik, geçen seferlerdede böyle olmadımı? bu sefer olmadı be.... ne nalet şey bu borsa kardeşim şimdi işin yoksa stop olduk poza gir, para kazanmak çok zor bu işte, fazla güvenmeyecen pozuna, ne var bu 69000 de bakalım görücez...saygılar...