-
[quote][B][COLOR=#ff0000]Ne biçim piyasa bu?[/COLOR][/B] [/quote]
Sadece bu piyasa değil, bütün piyasalar garip...
Bir başka forumda gördüm... Çok ilginç geldi...
Burada ya fiyat yanlış, ya kira yanlış... Yada ikiside doğru...
Tuzlada Fiyat/kira rasyosu 300...
[COLOR=#810081][URL="http://www.sahibinden.com/search.php?b%5Bspecial_type%5D=&b%5Bpromo_hpva%5D=&b%5Bpromo_fdva%5D=&b%5Bpromo_chva%5D=&b%5Bpromo_hpsa%5D=&b%5Bpromo_spva%5D=&b%5Ball%5D=&b%5Bsearch_text%5D=kipta%C5%9F+tuzla&c=0&search_result_page_limit=20&b%5Bcountry_id%5D=1&b%5Bcity_id%5D=0&b%5Blrt%5D=1&b%5Blocation_data%5D=&b%5Bregion_id%5D=0&b%5Btown_id%5D%5B%5D=0&b%5Bdistrict_id%5D%5B%5D=0&b%5Buncompleted%5D=0&b%5Bminprice%5D=299&b%5Bmaxprice%5D=300&b%5Bpricecurr%5D=1&b%5Bilantarih%5D=&b%5Bdate_type%5D=&dpage="][COLOR=#417394]http://www.sahibinden.com/search.php...ype%5D=&dpage=[/COLOR][/URL]
[/COLOR]
[URL="http://www.sahibinden.com/search.php?c2=0&b%5Bspecial_type%5D=&b%5Bpromo_hpva%5D=&b%5Bpromo_fdva%5D=&b%5Bpromo_chva%5D=&b%5Bpromo_hpsa%5D=&b%5Bpromo_spva%5D=&b%5Ball%5D=&b%5Bsearch_text%5D=kipta%C5%9F+tuzla&c=0&search_result_page_limit=20&b%5Bcountry_id%5D=1&b%5Bcity_id%5D=0&b%5Blrt%5D=1&b%5Blocation_data%5D=&b%5Bregion_id%5D=0&b%5Btown_id%5D%5B%5D=0&b%5Bdistrict_id%5D%5B%5D=0&b%5Buncompleted%5D=0&b%5Bminprice%5D=85.000&b%5Bmaxprice%5D=95.000&b%5Bpricecurr%5D=1&b%5Bilantarih%5D=&b%5Bdate_type%5D=&dpage="][COLOR=#417394]http://www.sahibinden.com/search.php...ype%5D=&dpage=[/COLOR][/URL]
-
dov endeksindeki yükselişe tüm dünya borsaları olumlu tepki verirken imkb beklentinin tersine düzeltme yaparak cevap verdi bunda sürü piskolojisinin etkisi çok büyük sanırım. çok zorlu ve çözümlenmesi çok zor pir piyasaya sahibiz.
-
[QUOTE=Kennym;183347]050 longlar 0150 den kapandı .. ula boğalık cok daha rahatmıs ayuluktan :)[/QUOTE]
ciddimi söyledin yoksa bir anlık duyguylamı söyledin bilmiyorum ama gerçektende öyle.insan piskolojisine alım yapmak satmaktan daha kolay gelir her zaman:)
-
[QUOTE=unlimitted;183349]azıcık da longlar bu soruyu sorsun yeter daaaa! :D[/QUOTE]
bana hala mantıksızlık var gıbı gelıyo pıyasada.. madem dusureceklerdı cuma neden o kadar para gırısı yaptılar ?
ky den mı geldı o para :S bence ımkan yok.. bugunku dusus olsa olsa bıraz daha shortcu toplamak ıcındır.. daha bı not artırımı ve ımf geyıgı var.. bence bu adamların trend dondurme gıbı bı nıyetlerı yok hep aynı geyıkle pıyasayı calkalıyolar.. zaten trendın donmesı ıcın de bı sep yok acıkcası.. ha kurumlar bırbırlerının uzerıne ıslem yaparsa ayrı ama yukarı sevıyelerde baya bı durması lazım yoksa dususten hepsı zarar eder.. bunu da pek isteyeceklerını sanmıyorum.. kaldı kı adamlar 225 k aps ile oynarken suan 145 k larda dolanıyolar demek kı 70-80 k daha kursun atabılırler ve atacaklarda.. kolay kolay shortculara para bırakmayacaklar gıbı..
tabı bı de soyle bı durum var.. tam bır ters ındıkatorum gırıdıgmden berı ayuluk kasıyorum ve son ıkı aydır umumıyetle kaybedıyorum :) benı bıle bu hale sokup bogalık umudu gelmısse belkıde pıyasanın donme noktasıdır :P ueheuh ayuluk gıbısı var mı bea :) shortla bekle telef ol , bıdaha sohrtla bıdaha telef ol ueheuh ama cok eglencelı..
-
[QUOTE=Leblebi;183356]dov endeksindeki yükselişe tüm dünya borsaları olumlu tepki verirken imkb beklentinin tersine düzeltme yaparak cevap verdi bunda sürü piskolojisinin etkisi çok büyük sanırım. çok zorlu ve çözümlenmesi çok zor pir piyasaya sahibiz.[/QUOTE]
teprik ederim leplebi patron .. güzel pir tespit olmuş :o:o bu arad long devam .. stop yazılı ... pela bilir artık nası yaparsa .. :D:D
-
dolara ne basiyolar ole be :) ula ımf gonderdımı yoksa paraları cuvallarla da bunlar gumrukte poşetleri gordugu ıcın satmaya basladılar , hayırdır inş :)
-
[quote=Kennym;183360]bana hala mantıksızlık var gıbı gelıyo pıyasada.. madem dusureceklerdı cuma neden o kadar para gırısı yaptılar ?
ky den mı geldı o para :S bence ımkan yok.. bugunku dusus olsa olsa bıraz daha shortcu toplamak ıcındır.. daha bı not artırımı ve ımf geyıgı var.. bence bu adamların trend dondurme gıbı bı nıyetlerı yok hep aynı geyıkle pıyasayı calkalıyolar.. zaten trendın donmesı ıcın de bı sep yok acıkcası.. ha kurumlar bırbırlerının uzerıne ıslem yaparsa ayrı ama yukarı sevıyelerde baya bı durması lazım yoksa dususten hepsı zarar eder.. bunu da pek isteyeceklerını sanmıyorum.. kaldı kı adamlar 225 k aps ile oynarken suan 145 k larda dolanıyolar demek kı 70-80 k daha kursun atabılırler ve atacaklarda.. kolay kolay shortculara para bırakmayacaklar gıbı..
tabı bı de soyle bı durum var.. tam bır ters ındıkatorum gırıdıgmden berı ayuluk kasıyorum ve son ıkı aydır umumıyetle kaybedıyorum :) benı bıle bu hale sokup bogalık umudu gelmısse belkıde pıyasanın donme noktasıdır :P ueheuh ayuluk gıbısı var mı bea :) shortla bekle telef ol , bıdaha sohrtla bıdaha telef ol ueheuh ama cok eglencelı..[/quote]
para giriş çıkışı da, borsadaki diğer veriler gibi tek başına değerlendirilmesi çok ama çok yanlış sonuçlar doğurabilen bir veridir.
söylediğinizin geçerli olması için para girişinin olduğu her gün yükselmemiz, para çıkışının olduğu her gün düşmemiz gerekir ki aksi örnekleri geçmiş günlerde gırla mevcuttur.
trendin dönmesi için sebep gerekmez.
borsa, beklenti satın alıp gerçekleşme satma yeridir.
borsanın çıkışı için daima bir bahane bulmak gerekir.
ama düşüşü için çoğu zaman bahane bulmaya bile gerek yoktur.
-
Anlamam, stop yerelerine geldiyse rakam stop, heaaa, short şartındamıyız deyiliz bencede, ama yukarı piyasayı aşağı döndürme çalışmalarımı yoksa yukarı devammı bakıcam tabiii, ama flat bakıcam:) saygılar...
-
[QUOTE=Astatin;183331]Acil 20000 puana ihtiyacım var... iş kuracağım..istihdam yaratacağım...[/QUOTE]
2009da yatırım amaçlı en yüksek para kazandıran iş borsaydı muhtemelen bu senede öyle olucak.yani senin işin 2011e kaldı:) hem zaten burayı bırakıp nereye gidicen sonra özlersin bak demedi deme:)
-
[QUOTE=selçuklu;183366]teprik ederim leplebi patron .. güzel pir tespit olmuş :o:o bu arad long devam .. stop yazılı ... pela bilir artık nası yaparsa .. :D:D[/QUOTE]
düzeltme de oldugumuzu düşünüyorum . teknik olarak 69.500 kırması teknik olarak global konjöktöre tekrar dönmemizi saglar olası dov yükselişini bekliyorum.
-
Eurusd cok zorlaniyor, son yüksegi cok gücsüz ve cok uyumsuz oldu...
Toparlayamazlarsa buradan, 1,445`lere kadar düsebilir...
-
imf haberi geldi yine:):)