bunlar o kadar ters hareket etmeye basladilarki dow cokerken tutarlar dow giderken cakarlar zaten son 4 gundur ayni seyi yapiyolar.
Printable View
bunlar o kadar ters hareket etmeye basladilarki dow cokerken tutarlar dow giderken cakarlar zaten son 4 gundur ayni seyi yapiyolar.
[B]iptal oldu fdow uyumsuzluk........... ihtimaldi.. o ihtimal kalktı ortadan..[/B]
dow saatlik aldaydı... destege vurdu... burdan yukarı dönmesi lazım.. yoksa onunda pili biter...
12000 falan hayal olur...
vadeli ve spot olmadı.. onlar teyidli çünkü......
biraz daha bekleyecegim uzunda...
[B]iptal oldu fdow uyumsuzluk........... ihtimaldi.. o ihtimal kalktı ortadan..[/B]
dow saatlik aldaydı... destege vurdu... burdan yukarı dönmesi lazım.. yoksa onunda pili biter...
12000 falan hayal olur...
vadeli ve spot olmadı.. onlar teyidli çünkü......
biraz daha bekleyecegim uzunda...
700den geceye uzun gibi..çeyrek poz.
700den geceye uzun gibi..çeyrek poz.
opus yine seans sonuna dogru short kapatiyor hep ayni tezgah.
opus yine seans sonuna dogru short kapatiyor hep ayni tezgah.
Dediim gibi 51700 den 15 dakk systemleri ala gecirmeye calısıyor ama ben flat :) al gelsin alym
Dediim gibi 51700 den 15 dakk systemleri ala gecirmeye calısıyor ama ben flat :) al gelsin alym
[QUOTE=hexen;26598]Dediim gibi 51700 den 15 dakk systemleri ala gecirmeye calısıyor ama ben flat :) al gelsin alym[/QUOTE]
51700den ben aldım rahatım :) terse gelmeyiz umarım
[QUOTE=hexen;26598]Dediim gibi 51700 den 15 dakk systemleri ala gecirmeye calısıyor ama ben flat :) al gelsin alym[/QUOTE]
51700den ben aldım rahatım :) terse gelmeyiz umarım