[QUOTE=Astatin;183385]bu kez yetişdim habere....450 şort kavır (long değil)...825 yine şort[/QUOTE]
hem anket açıyo sorular soruyo hem borsa oynuyo hem ofiste takılıyo hemde anında shortlarına cover yapabiliyo..evladım kaç kolun ayağın var senin:)
Printable View
[QUOTE=Astatin;183385]bu kez yetişdim habere....450 şort kavır (long değil)...825 yine şort[/QUOTE]
hem anket açıyo sorular soruyo hem borsa oynuyo hem ofiste takılıyo hemde anında shortlarına cover yapabiliyo..evladım kaç kolun ayağın var senin:)
güzide ülkemin güzide piyasaları...
3 kuruş kazanmaya çalışan güzel insanlarım...
1 tane otomatik short-stop kalmış mıdır patlamayan?
peeh...
Amma betonladılar 70.000 den..Hayde imf turşusuna gel..Verdi gazı yine başbakan..
Milleti uyutmaya devam edin ..Bizim betonlar saglam..
[quote=Rooks;183395]hem anket açıyo sorular soruyo hem borsa oynuyo hem ofiste takılıyo hemde anında shortlarına cover yapabiliyo..evladım kaç kolun ayağın var senin:)[/quote]
IDB farkı....ehuheueh...ve bu kez limitsiz girdim işelmide...bu hangi arada 70175 i gördü...way**...daha iyi yerden de şortlanabilirmiş:..::..:..
Pasta atan arkadaşlara teşekkurler..
[QUOTE=enorton;183393]Erdogan:" ımf konusu gun ya da hafta suresınde cozulecek" - cnbce
-matrıks-[/QUOTE]
bu ne demek ya..:..:
Bu sefer Matrikste sadece iki tane sistem biraktim, gene de bu IMF haberinden beri 4 dk geride kaldi!
[quote=enorton;183393]Erdogan:" ımf konusu gun ya da hafta suresınde cozulecek" - cnbce
-matrıks-[/quote]
piyasayı 60'a çakmak için ne gerek?
bu "gün veya hafta" içinde "imf bize uymadı, kimse kusura bakmasın" haberi.
tak! %12.
hmmm.
yok yok, olamaz. yapamazlar. :)
[quote=unlimitted;183396]güzide ülkemin güzide piyasaları...
3 kuruş kazanmaya çalışan güzel insanlarım...
1 tane otomatik short-stop kalmış mıdır patlamayan?
peeh...[/quote]
pasif emir-SL yazmak sakat...PALA ya kozmik odanı göstermiş oluyorsun:..::..:
biz imf'den yardim aliriz. endeksimiz 68500. brezilya imf'e yardim yapar. onlarin endeksi kac?:)
longlarımı 70bine satış yazdıydım baktım hızlı gidiyore emiri 70500 e çektim en son 70150yi gördüm şincik 69350:( şaka gibin yaw way a..q.***:)
[QUOTE=Astatin;183398]IDB farkı....ehuheueh...ve bu kez limitsiz girdim işelmide...bu hangi arada 70175 i gördü...way**...daha iyi yerden de şortlanabilirmiş:..::..:[/QUOTE]
şortlama yeter gari...dng