shortlar poz kapıyo abavvv...
bu arada dolara basıyolar dedık bak ımf cıktı arkasında ayda yılda tuttu :D abdala malum olurmus...
Printable View
shortlar poz kapıyo abavvv...
bu arada dolara basıyolar dedık bak ımf cıktı arkasında ayda yılda tuttu :D abdala malum olurmus...
Erdogan:"(ımf ıle olan gorusmeler artık)herhalde gun, hafta... Bu ıs burada cozulecektır"
basbakan recep tayyıp erdogan, ımf ıle surdurulen gorusmeler konusunda,
''ımf ıle olan gorusmeler buyuk olcude, su anda asılmıs noktada. Bu konuyla
ılgılı olarak, artık 'herhalde gun, hafta... Bu ıs burada cozulecektır' dıye
dusunuyorum ve arkadaslardan da haberlerı beklıyorum'' dedı.
-aa-
Bu hareket şunu gösterdi gerçek anlaşma imzalandığında bu tip bir hareket olcak ama marjlar daha fazla olcak
alım şılgınlığı ... gol .. rallyesange .. bekliyorum .. fraktal belli baskı belli .. a* .. ralli ...
[QUOTE=Astatin;183398]IDB farkı....ehuheueh...ve bu kez limitsiz girdim işelmide...bu hangi arada 70175 i gördü...way**...daha iyi yerden de şortlanabilirmiş:..::..:..[/QUOTE]
eveeeeet işte şimdi long zamanı kih kih
saatliklerde geçici AL çıkıyor... vay *.*
çok şükür ilk defas bir imf haberını yakaladım..ilk defa İMF haberınden para kazandım. Kayda geçsin.. Lütfen..
[quote=QUEEN;183407]şortlama yeter gari...dng[/quote]
ziestem al verene kadar şort...750 olmuş yine way şerefsüz:..::..:KUIN pabucu yarum
ula adamlar poz kapayacaklar dıye bole de yukarı cekılmez kı pıyasa :)) yakalayan yakaladıgını goturuyo alımallah..
bu arada 050 longlar saglam gol oluyomus peeeh :D
[IMG]http://i50.tinypic.com/219q3j6.png[/IMG]
[quote=SaNCaKTaR;183415]çok şükür ilk defas bir imf haberını yakaladım..ilk defa İMF haberınden para kazandım. Kayda geçsin.. Lütfen..[/quote]
:..::..::..:
Başbakan özetlemiş işi,imzaya kalmış sadece imf uçaktan inenene kadar long binmeden shortum