piyasaya bak, haber bitmiyo.
-not artırımı haberi gelebilir.
-imf gelebilir
-bi yerlerden 16 milyar dolar giriş yapabilir
dallas gibi piyasa. :)))
Printable View
piyasaya bak, haber bitmiyo.
-imf gelebilir
dallas gibi piyasa. :)))
[quote=enorton;183436]acil 24.000 puan lazım diyoruz ama başbakan önümüze taş koyuyor :)[/quote]
Bir imzayı atsınlar taş değil Keban barajı betonu bile kar etmeyecek.. sabırrrrr..
düzeltme bitmiş ise 69.500 üstünde kalması teknik olarak yukarısı için olumlu işaret.
sabahki yorumum geçerli.. 69.6 üzeri hala satış fırsatıdır...
[QUOTE=enorton;183296]Abi ben de öyle bir şeyden şüphelendim ve o yüzden matrikse mail attım ama gelen cevap verileri gücelle oldu :D
Mesela mav 10 eşitlendi şimdi... Baktım cuma 11 barında eşitlenmiş yani 40 bar sonra...[B] belki yine de fark vardır ama virgülden sonra 3 basamak gösterdiği için aynı gibi gösteriyor da olabilir[/B] :) O kadar fark olsun...[/QUOTE]
Korktuğum başıma geldi :) Matriksten gelen cevap ;
[I]Üssel hareketli ortalama, giderek azalan bir katsayıyla da olsa geriye dönük tüm değerleri kullanır. Üssel hareketli ortalama, dünkü ortalamanın belli bir değeri ve bugünkü kapanışın belli bir değeri üzerinden hesaplanır. Dünkü ortalamanın belli bir katsayıyla bugünkü ortalamanın içinde yer alması nedeniyle, tüm değerlerden etkilenir ve bu nedenle de [B]teorik olarak birbirine asla eşitlenmez[/B].
İyi çalışmalar dileriz.[/I]
[quote=halojen;183271]hedef min. değerini vurdu.. artık 69.600 üzeri extra kısa fırsatı verir... lakin çıkma garantisi yoktur.. :)[/quote]
[quote=halojen;183447]sabahki yorumum geçerli.. 69.6 üzeri hala satış fırsatıdır...[/quote]
Bence alis firsatidir. hedef 75.000..lelele
[QUOTE=unlimitted;183441]piyasaya bak, haber bitmiyo.
-imf gelebilir
dallas gibi piyasa. :)))[/QUOTE]
Başbakanda Ceyar (JR) gibi adam dimi.dng:..::..:
[quote=sadberk22;183285]herkes kendine yontuyo.heyk acil ımf+efg+ sp hatta höküümet gelsin de bu bitik piysa anca 70200 e maliyetime gelsin::: sabah geldi gerçi ama almadık işte +.[/quote]
gene maliyetime geldi gene almadık bi daha gelsin valla söz alcam ::: bu dewvirde kime güvencez yaaw zaten varsa yohsa emefe+ höküümet gerisi hekaye valla:D
[quote=unlimitted;183441]piyasaya bak, haber bitmiyo.
-imf gelebilir
dallas gibi piyasa. :)))[/quote]
valla ben Lusi ye bayılıyordum şahsen:..:
Matriks çalışanlarının birbirleri arasındaki çelişkiyi irdeleyelim :)
1. mail:
[I]- Moving Average değerinin nasıl hesaplandığını o indikatör penceresinin “ YORUM “ butonundan ulaşabilirsiniz.
-Yazdığınız üzere X30YVADE ve VIX0300210 iki sembol üzerine attığınız [COLOR="Red"]üssel Moving Average indikatörlerinin aynı değerlerde seyretmesi gerekmektedir[/COLOR].Eğer aynı değil ise baktığınız sembollerin birinde data eksikliği olabilir. Bu problemi çözmek için ise Grafik Penceresinin sağ alt tarafında bulunan Grafik Verilerini Tamamla butonuna tıklayarak çözebilirsiniz.İyi çalışmalar.[/I]
2. mail:
[I]Üssel hareketli ortalama, giderek azalan bir katsayıyla da olsa geriye dönük tüm değerleri kullanır. Üssel hareketli ortalama, dünkü ortalamanın belli bir değeri ve bugünkü kapanışın belli bir değeri üzerinden hesaplanır. Dünkü ortalamanın belli bir katsayıyla bugünkü ortalamanın içinde yer alması nedeniyle, tüm değerlerden etkilenir ve [COLOR="Red"]bu nedenle de teorik olarak birbirine asla eşitlenmez.[/COLOR][/I]
[quote=halojen;183447]sabahki yorumum geçerli.. 69.6 üzeri hala satış fırsatıdır...[/quote]
[quote=tutku;183452]Bence alis firsatidir. hedef 75.000..lelele[/quote]
bence hem alım hem de satım fırsatıdır:::
[QUOTE=tutku;183452]Bence alis firsatidir. hedef 75.000..lelele[/QUOTE]
teprik ederim tutku patron ..çok isapetli yorum olmuş bence .. eheuuhe :D:D