ziestem şort..bende şort devam
Printable View
ziestem şort..bende şort devam
925 den son şort kurşunlarımıda saldım...stop--sistem al yeresi
Kafalar betonlara çarpıcak..İmfciler sizi :)
Başbakan istedigi kadar ittirsin..O patron mallarini kimse almaz spotta :)
1 sene sonra gercek imf gelecek..Başbakana bak..Baktı babacna gazı yetmiyor.Kendi kokluyor..
Granitt oldu haberi yok...
[quote=halojen;183447]sabahki yorumum geçerli.. 69.6 üzeri hala satış fırsatıdır...[/quote]
Muhtemelen bunu daha önce söyledim ama;
Periyodik cetveldeki halojenler (7a): flor, klor, brom, iyot, astatin
bu durumda senle aynı pozda olmamız lazım teorik olarak... hhımmm..bu zor..hem pardon biz ışınım yaparak farklı davranış gösteren izo lar olabiliyorduk gibi...mümkünse GAMMA ışıması alayım...o daha doyurucu:..::..:
[quote=bull market;183454]Başbakanda Ceyar (JR) gibi adam dimi.dng:..::..:[/quote]
Yardimcilarindan Huseyin Celik ve Bulent Arinc da PKK teror orgutunun yaptigi RESADIYE katliamini TSK nin uzerine yikmaya yeltenmis Ceyar (JR) gibiler dimi.dng
TSK ye saldirmak ihtibarsizlastirmak icin komplolar kurmak illuzyon yaratmak hangi Ceyarlarin huneri acaba..:confused:
[quote=KIZILAGA;183465]Kafalar betonlara çarpıcak..İmfciler sizi :)
Başbakan istedigi kadar ittirsin..O patron mallarini kimse almaz spotta :)
1 sene sonra gercek imf gelecek..Başbakana bak..Baktı babacna gazı yetmiyor.Kendi kokluyor..
Granitt oldu haberi yok...[/quote]
AGA bu başbakan da acaba bu forumumu okuyo yoksam?:::
[QUOTE=Astatin;183464]925 den son şort kurşunlarımıda saldım...stop--sistem al yeresi[/QUOTE]
şşşş....şorlama..dedim bak..:(
750 altına gelmedikçe mide bulandırıcı oluoorrr...güçlenoorrr...şortlar için debiki...
[quote=selçuklu;183462]teprik ederim tutku patron ..çok isapetli yorum olmuş bence .. eheuuhe :D:D[/quote]
Dostum. hani derlerya kartallar yuksekten ucar..lelele
Vay be ben sattıktan sonra 1000 puan düşen piyasadan sadece 50 puan aldım... Buna da şükür...
önceki yorumumda işaret etmiş oldugum dov endeksi yükseliş beklentime istinaden 69.500 üstü teknik olarak tut konumunu işaret eder bozulma için teknik olarak 69.500 kırılması lazım.
[quote=QUEEN;183472]şşşş....şorlama..dedim bak..:([/quote]
yaww dur be KUIN:) o kadarda dedim zaman feeling traderların zamanı,,,şı ilk IMF gazında açtıklarımı 350-400 den kapatabilirdim.üwwwwww..
nooldu sen hallettinmi diğer olayı:D:D