hay a..beton deliciler geldi yine :)
Printable View
hay a..beton deliciler geldi yine :)
[QUOTE=QUEEN;183480]kargo geldi yollıycam..benim matrix hala donuyo..hareket olunca ama..söyledim aracıya..hala düzeltemediler..[/QUOTE]
Ayni sorun bende de var...
Matriks ile yazismaya basladim...
Ilk gelen cevap su oldu:
-İzlediğiniz sayfayla ilgili olarak çok sayıda grafik veya derinlik pencereleri açıksa yada sayfanızda oluşan bir pencere default’ unun bozulması bu sorunu yaşamanıza neden olabilir.Çözüm olarak o saatler içerisinde izlediğiniz sayfa yerine bizim standart sayfalardan birini açarak aynı sorunu yaşayacak mıyız diye kontrol edebiliriz.
-Bilgisayarınızın konfigürasyonu düşük ise özellikle RAM belleğinizin düşük olması ( Bizim önerimiz minimum 1024 Mbyte )
-Bilgisayarınızda kullandığınız işletim sistemi son günlerde her zamankinden ağır çalışıyor komutları geç çalıştırıyor ise bilgisayarınıza virüs girmiş veya sistem problemi oluşmuş olabilir.
Bu yukarıda belirttiğim maddelerle ilgili olarak MATRIKS düzgün şekilde çalışamaz.
Umarim isine yarar...
İş kapatmaya başlamış ne,ne iş:)?
Yysd..
Bugun 70.000 uzeri kapanış hiç iyi olmaz şantiye için..ruhsat iptal olur.
[QUOTE=enorton;183488]Patron tepe görülmemiş miyidi :)[/QUOTE]
:D:D öylemi demiştim patron .. vay anasını ...:o:o:o
[QUOTE=nunu;183491]long olunca nese doluyor insan degil mi?:::[/QUOTE]
aynen nunucum.. kuşlar, böcekler, çiçekler.....lelele
emortım petrım golü atalım abi .. boşver tepeyi falan .. bjk şampiyon olsun ..
[QUOTE=thracian;183494]Ayni sorun bende de var...
Matriks ile yazismaya basladim...
Ilk gelen cevap su oldu:
-İzlediğiniz sayfayla ilgili olarak çok sayıda grafik veya derinlik pencereleri açıksa yada sayfanızda oluşan bir pencere default’ unun bozulması bu sorunu yaşamanıza neden olabilir.Çözüm olarak o saatler içerisinde izlediğiniz sayfa yerine bizim standart sayfalardan birini açarak aynı sorunu yaşayacak mıyız diye kontrol edebiliriz.
-Bilgisayarınızın konfigürasyonu düşük ise özellikle RAM belleğinizin düşük olması ( Bizim önerimiz minimum 1024 Mbyte )
-Bilgisayarınızda kullandığınız işletim sistemi son günlerde her zamankinden ağır çalışıyor komutları geç çalıştırıyor ise bilgisayarınıza virüs girmiş veya sistem problemi oluşmuş olabilir.
Bu yukarıda belirttiğim maddelerle ilgili olarak MATRIKS düzgün şekilde çalışamaz.
Umarim isine yarar...[/QUOTE]
sağolda..pc evvelden sorunsuz çalışıyodu..bi tek hareket olduğu zaman donuyo..ne hikmetse..
[quote=selçuklu;183498]:D:D öylemi demiştim patron .. vay anasını ...:o:o:o[/quote]
demiştin patron ama o ozamanki tepeydi..şahsen ben bu tahmin değişikliği için seni kınamam..hatta teprik ederim...birde tahmin tutarsa platin plaket veririm..hatta şövalye ilan ederim
[quote=KIZILAGA;183497]Bugun 70.000 uzeri kapanış hiç iyi olmaz şantiye için..ruhsat iptal olur.[/quote]
Pala taktı sana.:..::..::..:
[QUOTE=Astatin;183496]Yysd..[/QUOTE]
bence yorum olmalı...dng