not artırımı diyolar yine..
Printable View
not artırımı diyolar yine..
68500 ruyalarima giriyo..Al yanaklı geyşa gibim :)
[b]futbolda yayın ıhalesı ıcın, dıgıturk, dogan tv, ntv, trt ve turk telekom sartname aldı [/b]
turkıye futbol federasyonu (tff) tarafından
acılan super lıg ıle 1. Lıg'ın gelecek 4 sezon ıcın yayın haklarını kapsayan
ıhale ıcın sımdıye kadar 5 kurulusun sartname aldıgı ogrenıldı.
Futbol federasyonu'ndan edınılen bılgıye gore, su ana kadar dıgıturk,
dogan tv, ntv, trt ve turk telekom kurulusları 20 bın tl odeyerek sartname
aldılar.
Teklıflerın, kapalı zarf ıcerısınde, ıhale gunu olan 14 ocak persembe
gunu saat 11.00'de tff'nın medya hakları ıhale komısyonu'na, hazır bulunacak
noter huzurunda tutanaga kaydedılmek uzere sunulması gerektıgı, ıhale gunu de
oncelıkle a, akabınde b, son olarak da c paketıne ılıskın ıhalelerın
gerceklestırılmesının planlandıgı bıldırıldı.
Yayın ıhalesı sartnamesı alımı yarın saat 17.00'ye kadar surecek.
-aa-
apsd 6254 gorunen o ki adamlar dosemeye basladılar , demekkı bu acıklamayı bu sekılde kullanacaklar bu hafta ıcın .. acıklama mal dagıt acıklama mal dagıt.. ımza gelınce de dose doseyebıldıgnı bas aşşagıya.. ulan cok cakal bunlar yaf..
ınsanı suya goturup susuz getırırler alımallah...
[QUOTE=vobarey;183540]%30 karlı işlem ve ayda 40 al-sat işlemi yapıp sürekli 150 puana stop koyarsanız görüntüde kar olur ama ardarda 20 25 kez zarar edebilirsiniz o zaman dumanınız çıkar[/QUOTE]
yani burdan şunu anlıyorum.ard arda çok fazla zarar yazdırmayan bir sistem 150 stoplossla gayet güzel uygulanabilir öylemi?
[quote=elstock;183543]rahatladın mı asti,ben grafikleri göremiyorum da...:)[/quote]
aaaaa...nerden bildin..şimdi ordan geliyorum..ha pardon sen grafiği soruyon..yok...475 in altında 5 dklık bar kapanışı olması lazım...zaten 5 dklık sistemde 500 gibi sat verir sanırsam
[quote=Astatin;183550]aaaaa...nerden bildin..şimdi ordan geliyorum..ha pardon sen grafiği soruyon..yok...475 in altında 5 dklık bar kapanışı olması lazım...zaten 5 dklık sistemde 500 gibi sat verir sanırsam[/quote]
Asti senin su pratik zekana hastayım patron:)
68,925 altındaki saatlik kapanış, ayın yılın hatta bikaçyılın şıkı seçilir.
.heyk
bu arada benim VOB geçmişimdeki 2 tarihi kötü trade vardır.
bu 3.sü
ammmaaaa, histemik trader olarak bu pozdayken kaçırdığım yükseliş ve düşüşler gözönünde bulundurulursa,
VOB geçmişimin en kötü trade'ini yaptığımı söyleyebilirim. öbür ikisi bunun yanında çerez kalır. o kadar kötü bir trade idi.
itiraf babında kayıtlara geçsin lütfen.
[quote=QUEEN;183544]not artırımı diyolar yine..[/quote]
apla;
not 2*2 zaten 4 kere arttı...:) üstüne IMF de geldi? so? yinede 68800 altı kapanış görmeden emin olmamk lazım tebii...ama bence 68800 altında kapatırız...
[quote=elstock;183551]Asti senin su pratik zekana hastayım patron:)[/quote]
550 kaapnışlı 5 dakıkalık barda 5 dklık sistem sat verdi....öperim:..:
(15 zaten cumadna satta, bugün alı yok)
asti şortcu topluyo piyasa dimedi deme..ben işlem yaopamıyorum..donuyo..donmasada hareket başlayıncca donacak ..
Endeks 30 bugün 69000 üzerinde duramıyor gibi, bakalım akşama kadar çok şey değişir...
Flat devam:) saygılar...