[QUOTE=Rooks;183548]yani burdan şunu anlıyorum.ard arda çok fazla zarar yazdırmayan bir sistem 150 stoplossla gayet güzel uygulanabilir öylemi?[/QUOTE]
forumda kimse 150stoplossla oynamıyo sanırım anlaşıldı:)
Printable View
[QUOTE=Rooks;183548]yani burdan şunu anlıyorum.ard arda çok fazla zarar yazdırmayan bir sistem 150 stoplossla gayet güzel uygulanabilir öylemi?[/QUOTE]
forumda kimse 150stoplossla oynamıyo sanırım anlaşıldı:)
[quote=Rooks;183559]forumda kimse 150stoplossla oynamıyo sanırım anlaşıldı:)[/quote]
ben sistemler konusunda yorum yapacak kadar birşey bilmediğimden cevaplamadım. lütfen yanlış anlamayın.
[B]KÖR TUTTUĞUNU ÖPER FORMASYONU..[/B]
Çık kapıya kapıya, kapıyı süpür güya
taş atacağım suya, gel oraya oraya
çevir yüzünü aya, bakayım doya doya
tüfi tüfi tüfi nazar değmesin sana
neneme söyliyeyim, tütsiler yapsın sana
rüya gibisin rüya, seveyim doya doya
[B]aha şuramdan öp beni, aha buramdan[/B]
[B]aha şuramdan sev beni, aha buramdan[/B]
[B]ahha ahha ahha ahha ahhheeeyyyyy[/B]
[quote=QUEEN;183557]asti şortcu topluyo piyasa dimedi deme..ben işlem yaopamıyorum..donuyo..donmasada hareket başlayıncca donacak ..[/quote]
olabilir GUIN Graliçe....Çıkacaksada sorun deeel..Bağırskalrından gördüğüm kadarıyla 70250 den bile al vermeeyn 1 dklık sistem bu kez çok daha aşağıda al verebilir...yukarıda açıkaldığım TGG nedenleriyle :) Sonuç: Nema problema...:..:
amma : c<68800 ise yarın L <67500
Betoncular geldi yine..Pala doseme a.ş..68500 gunluk sunar.
Bir gün bir gün bir vobcu,
Evede gelmiş kimse yok,
Açmış bakmış borsayı,
Şekerde sanmış longları,
ALmış almış bitirmiş,
AKşama sancı başlamış,
Kıvrım kıvrım kıvranmış,
Yaptığından utanmış...
vesile ile genç yaştaki yeni forumdaşlara da ayucuk marşını öğretmiş olalım
[QUOTE=unlimitted;183560]ben sistemler konusunda yorum yapacak kadar birşey bilmediğimden cevaplamadım. lütfen yanlış anlamayın.[/QUOTE]
no problemo no problemo:)
biride çıkıp desinki bana 150 stoplossla ben çok denedim olmuyo, şu şu şu dezavantajlardan dolayı bence kullanma gibilerinden.
şu garibana makul bi cevap verinde sevindirin:)
[quote=KIZILAGA;183564]Betoncular geldi yine..Pala doseme a.ş..68500 gunluk sunar.[/quote]
bana 68,925 altındaki saatlik ve üzeri herhangi bir kapanış bile yeter.
yarına nasıl olsa DOW eksi.
e füçurlar da eşşşşek değil ya, onlar da eksi olacak. GBP/USD desen, o bu haldeyken biz bu haldeyik. abooooov formasyonu. EUR/USD arşa değmiş, biz burdayız, aneeeeeeeeey formasyonu.
e biz de yukarı giderken pohunu çıkarmış bir yurdun borsası olarak düşerken de pohunu çıkarırık herhal! :..::..:
[quote=unlimitted;183560]ben sistemler konusunda yorum yapacak kadar birşey bilmediğimden cevaplamadım. lütfen yanlış anlamayın.[/quote]
[B]Kozmik Patatesten anlıyon mu peki??.kom.kom[/B]
rahatladığımın resmidir elstock :) şimdilik
[IMG]http://i46.tinypic.com/20ib2px.jpg[/IMG]
[quote=Rooks;183559]forumda kimse 150stoplossla oynamıyo sanırım anlaşıldı:)[/quote]
roks ben 175-250 arasında stoplosla işlem yapıyorum ama blok şekilde degil kademeli olarak yapıyorum zarar varsa kol keserim kar varsa da kontrat arttırır belli puan mesafesinde de ekstraları kaparım
[quote=Rooks;183567]no problemo no problemo:)
biride çıkıp desinki bana 150 stoplossla ben çok denedim olmuyo, şu şu şu dezavantajlardan dolayı bence kullanma gibilerinden.
şu garibana makul bi cevap verinde sevindirin:)[/quote]
Statik S/L kullanacağına kafanı kır daha iyi...İzleyen stop en güzeli, ama onunda PUAN olarak sabit olmaması lazım..koşullara bağlı, nazlı kıvrak bişi olması lazım.... Ama yinede 150 puan iyimidir kötümüdür sorusunun yanıtı, sisteminin ürettiği al sat sinyallerinden sonra fiyatın nasıl hareket ettiğine bağlı..Sen sinyale uyduktan sonra fiyat hüülülüllülüü yani hiç ters tepmeden sinyal yönüne gidiyorsa genelde ne ala (ki genelde böyle olmaz :))..
Ben statik S/L kullanmıyorum..
Yani iyi filtre, iyi SL iyi TSL diye bir şey yok....Bunları sahip olduğun sistemle birlikte değerlendirmek lazım..SOnuçta SL de TSL de sistemin parçasıdır...