selam dostlar....nasıl keyifler yerindemi....
Printable View
selam dostlar....nasıl keyifler yerindemi....
[quote=Astatin;183570]rahatladığımın resmidir elstock :) şimdilik
[/quote]
dikenler batmaya başladı yine di mi .dng
ilginç...
bugün son 1.5 saatte tekrar 69.6 üstüne atmazsa, yarın hatırı sayılır bir artı yapabilir gibi duruyor piyasa...
longcu kardeşler nasıl umut vaatlerini alıyormusunuz....
[quote=Rooks;183548]yani burdan şunu anlıyorum.ard arda çok fazla zarar yazdırmayan bir sistem 150 stoplossla gayet güzel uygulanabilir öylemi?[/quote]
Hiç zannetmiyorum
geberecek demiştik geberiyor.....emme long actıra actıra .....
[quote=unlimitted;183575]dikenler batmaya başladı yine di mi .dng[/quote]
yooo..tam tersi...elimde dikenli sopalar, hani şu taş devrinde olanlardan..bekliyorum:D
[quote=halojen;183576]ilginç...
bugün son 1.5 saatte tekrar 69.6 üstüne atmazsa, yarın hatırı sayılır bir artı yapabilir gibi duruyor piyasa...[/quote]
bugün 66.000'e iner ve günün düşüğü olarak ordan kapar.
yarın 66,600'den açılınca baya hatırı sayılır bi artı yapmış olur.
nasıl senaryo? :D
dünkü kapanışa göre 300 puvan aşağıda..satışlar çok deel..kapanışa bakalım..
Bugün benim saatlikleri iyi çarptılar, 1-2 haftadır böyle çarpılmamıştım...
ah bu astayı anlayana aşkolsun:) statik derken ne demek istedin? ben anladımda hani sistemlere yeni başlıyan biri gelir okursa formu diye anlasın diye şey ettim heheheh
abdullah-yıldız arkadaşım teşekkür ederim cevap için.ne kadar zamandır kullanıyosun 175-200 stopu,kaç daklık sistem birde detaylı avantaj ve dezavantajlarını isterim:)
bu stoploss konusuna daha çok katılımcı bekliyorum:)
[quote=Rooks;183567]no problemo no problemo:)
biride çıkıp desinki bana 150 stoplossla ben çok denedim olmuyo, şu şu şu dezavantajlardan dolayı bence kullanma gibilerinden.
şu garibana makul bi cevap verinde sevindirin:)[/quote]
şöyle bir cvp verebilirim son 27 aylık verilere göre kullandığım sistem net 96000 puan kar ettiriyor 400 işlemde bunu yaparken 70000 puan toplam zarar ederken 166000 puan toplam kar ediyor... Benzer bi şekilde 150 puanlık bir sistem diyelim ben bu tip 144000 puan kar eden bir sistem ürettim aynı 27 ayda ancak sistem bunu yaparken 1200 işlem yapıyordu toplam 180000 puan zarar ediyordu 324000 puan kar ediyordu... Ben 400 işlem ve 27 ayda sistem içi 70000 toplam zarar eden sistemi tercih ederim şahsen bu bahsettiğim sistemler 5 dklık tabi