[quote=enorton;183583]Bugün benim saatlikleri iyi çarptılar, 1-2 haftadır böyle çarpılmamıştım...[/quote]
biraz haşarıdır discocudur ama pascal gibi golcü zor gelir sen ondan vazgeçme abi.lelele.dng
Printable View
[quote=enorton;183583]Bugün benim saatlikleri iyi çarptılar, 1-2 haftadır böyle çarpılmamıştım...[/quote]
biraz haşarıdır discocudur ama pascal gibi golcü zor gelir sen ondan vazgeçme abi.lelele.dng
69475`ten uzun yaptim, stopum cok yakin...
69650`yi gecebilirsek 699xx`ler ilk hedef olur...
Bugünde böyle yatayda geçindiler:)
Spot piyasayı almıyolar, ama biraz vermişler, bu durumda flat devam, yatay devam olur bence, saygılar...
[quote=thracian;183604]69475`ten uzun yaptim, stopum cok yakin...
69650`yi gecebilirsek 699xx`ler ilk hedef olur...[/quote]
zannımca çok mantıklı hareket.
benim beklediğim bi nokta var. o noktaya geldiğimizde 2008 haziran'dan beri yapmadığım piramit action'a öyle bi başlayacağım ki,keops'u yapanlar mezarlarından hortlayacaklar "bu nası piramit looo" diyerek :D:D
[B]IMF ile ilgili [COLOR=red]EBE [/COLOR]sayacam...[/B]
[B]Parmak ağızda OOOOOOOOOO......[/B]
Kim mosurdu..
Bit mosurdu..
Nere gitti...
Yara gitti..
Yartıl yırtıl...
[B]Mıçta kurtul...[/B]
Böngül bösenek..
Tas tis...
[B]Fingili PİİİİSS...:::[/B]
[QUOTE=QUEEN;183594]:D:D:D:D vay..[/QUOTE]
[url]http://www.voborsa.com/forum/aklina-ne-gelirse-t5316.html?p=183121#post183121[/url]
Buraya ekledim, benim gibi hayranı olanlar buradan izleyebilir :)
millet long oldukca öpüyor ağam......ha ha ha
iş yatırım şortları yeniden niye aça ki? :D
[IMG]http://i49.tinypic.com/2zps8s8.jpg[/IMG]
Susadım..Az bi water looo
[QUOTE=unlimitted;183606]zannımca çok mantıklı hareket.
benim beklediğim bi nokta var. o noktaya geldiğimizde 2008 haziran'dan beri yapmadığım piramit action'a öyle bi başlayacağım ki,keops'u yapanlar mezarlarından hortlayacaklar "bu nası piramit looo" diyerek :D:D[/QUOTE]
Stop oldum ama...
Kisa acmadim daha...
[QUOTE=Kennym;183547]apsd 6254 gorunen o ki adamlar dosemeye basladılar , demekkı bu acıklamayı bu sekılde kullanacaklar bu hafta ıcın .. acıklama mal dagıt acıklama mal dagıt.. ımza gelınce de dose doseyebıldıgnı bas aşşagıya.. ulan cok cakal bunlar yaf..
ınsanı suya goturup susuz getırırler alımallah...[/QUOTE]
APSD 7286 ya niyeti bozdular hakkaten basabıldıklerı kadar basıyolar yada sahte baskı olusturup mılletı longdan ındırmeye calısıyolar.. garip cok garip..
noldu basbakan soyleyınce pıyasanın beklentısı mı bıttı :D ne bu satıs manyaklıgı
[quote=unlimitted;183612]iş yatırım şortları yeniden niye aça ki? :D[/quote]
sabah, şorta gel bostana gel süsü vermiş olduğu mesajının, aslında şorta gel destana gel olarak demek olduğunu ifade için debiki.lelele.lelele