[quote=bull market;183727]Spot piyasa doğrulamıyor,
Garan 6,40 aşağıya kırıldı, artık buradan toplaması çok zor bence...saygılar...[/quote]
bencede..
Printable View
[quote=bull market;183727]Spot piyasa doğrulamıyor,
Garan 6,40 aşağıya kırıldı, artık buradan toplaması çok zor bence...saygılar...[/quote]
bencede..
Pozisyon anketi...
[url]http://www.voborsa.com/forum/11-ocak-pozisyon-anketi-t5331.html?t=5331[/url]
[quote=unlimitted;183734]maaşallah diyeceksen söyleyeyim.
turbo neymiş, 149 beygiri 300 beygire çıkaracak turbo parası çıktı.
tü tü tü nazar değmesin
nazar etme ne olur çalış, didin, bekle, hesapla, kitapla, kalp krizi geçir, sıkıl, mahvol senin de olur. :::[/quote]
[B]Düşmez lem bu...:D:D.heyk.heyk[/B]
daha garanti -3,000 kapayacak günü. .kom
Hadi buyrun şot olun ...olunda oysun pala....haaa sen niye hala şortta duruyorsun o zaman derseniz ?? Bağa bişşey yapamaz benim derim kalın.....ha ha ha
:D:D[quote=excali;183742][B]Düşmez lem bu...:D:D.heyk.heyk[/B][/quote]
öyle değil... Hani düşecektik ayuuuuuu:..::..::..::..::..::..:
Millet Turbo murbo diyo, benim turboda falan gözüm yok... 10 gün önce 1.80 lerde olan lpg 2 tl yi geçmiş... Acil 24.000 puana ihtiyacım var :D
[QUOTE=unlimitted;183730]bi kural daha.
%1 yukarı açıp sonrasında %2 aşağıdan kapatan (aradaki again %1'i saymıyorum bile) piyasadan kim şortlamaz?
KY.
dimeh ki burdan şortlanır abi. :..:[/QUOTE]
hocam nasıl shortlayalım adamlar %2 düşürdüler ortada fol yok yumurta yok .. yarın bıgun ımf acıklanacak kor gozune kursun shıortlasak yarın acıklarlar %10 yükseltirler sonra piyasayı bızde bu şans varken..
ben zaten bı sey anlamadıgımı farkettım pıyasadan shortlasam yukselıyo longlasam (bu kısmı yapmıyorum) duser :D
IMF acıklansında sonrasında allah kerın gari ondan sonra cıkıp acıklama yapacakda kalmaz.. bas gıtsın assa...
[quote=excali;183742][B]Düşmez lem bu...:D:D.heyk.heyk[/B][/quote]
cümle yannış bikerem. doğrusu şöyle olcek.
"düşmüyo lem bu":D
[quote=unlimitted;183752]cümle yannış bikerem. doğrusu şöyle olcek.
"düşmüyo lem bu":D[/quote]
Sağdan say, garanti kaç??
[quote=Kennym;183751]hocam nasıl shortlayalım adamlar %2 düşürdüler ortada fol yok yumurta yok .. yarın bıgun ımf acıklanacak kor gozune kursun shıortlasak yarın acıklarlar %10 yükseltirler sonra piyasayı bızde bu şans varken..
ben zaten bı sey anlamadıgımı farkettım pıyasadan shortlasam yukselıyo longlasam (bu kısmı yapmıyorum) duser :D
IMF acıklansında sonrasında allah kerın gari ondan sonra cıkıp acıklama yapacakda kalmaz.. bas gıtsın assa...[/quote]
aman diyim kenim hocam. sen şorta basma ben sana etmeyi planladığın kar miktarını direkt havale geçeyim yazık etme benim yüklü şortlara. :D:D
Bu mu SARUMAN..DJ in artısına vereceğin tepki bu mu?
Way**...ayyyuuu edebiyatını özlemişiz bea emorttımmmm