Oy kullansanıza kardeşim :D Tek başına kaldık orada :::
[url]http://www.voborsa.com/forum/11-ocak-pozisyon-anketi-t5331.html?p=183735#post183735[/url]
Printable View
Oy kullansanıza kardeşim :D Tek başına kaldık orada :::
[url]http://www.voborsa.com/forum/11-ocak-pozisyon-anketi-t5331.html?p=183735#post183735[/url]
[QUOTE=Astatin;183737].kom.kom.kom.kom.kom ruki pabucu yarım.kom.kom[/QUOTE]
işte temkinli(korkak) olmanın faydasıda bazen böyle görülüyo. o uzunları 350puan karla kapadım kih kih:) yukarı devam etseydi yine trend kaçmış bende trenden ilk durakta inmiş olucaktım klasik:))
[quote=Kennym;183751][B][COLOR=red]hocam nasıl shortlayalım adamlar %2 düşürdüler ortada fol yok yumurta yok ..[/COLOR][/B] yarın bıgun ımf acıklanacak kor gozune kursun shıortlasak yarın acıklarlar %10 yükseltirler sonra piyasayı bızde bu şans varken..
ben zaten bı sey anlamadıgımı farkettım pıyasadan shortlasam yukselıyo longlasam (bu kısmı yapmıyorum) duser :D
IMF acıklansında sonrasında allah kerın gari ondan sonra cıkıp acıklama yapacakda kalmaz.. bas gıtsın assa...[/quote]
ben "buradan KY şortlayamaz" yazdığımda piyasa 68.450 idi.
kayıtlara geçmesi açısından yazmak istedim.
cuma kapanışı beğenmediğimi bazı arkadaşlara söylemiştim ayrıca 68.500 altı kapanışında şort yeri olduğunu burada yazdım. 69.500 den aşağıya kadar her kademede şort
hastayım yataktan yazıyorum
herkese bol şans
[B][U][I]IMF [/I][/U]yerine MFÖ'nün konser haberi mi geldi yaaav??:D:D:D[/B]
[quote=enorton;183760]Oy kullansanıza kardeşim :D Tek başına kaldık orada :::
[URL]http://www.voborsa.com/forum/11-ocak-pozisyon-anketi-t5331.html?p=183735#post183735[/URL][/quote]
yahu şıkları yine yanlış yazmışsın..
"Şort tabiki şort bir tanem" olacak...neyse verdim oy:D:D
Imf anlaşması artık kesin olur gözüylen bakıldığı için, bizim piyasadada beklenti bitti ve bu biten beklenti satın alınmaya başladı bile, geceye short.
Uzlaşma 68325 oldu:)
herkese iyi akşamlar.
[quote=sovalye;183765]cuma kapanışı beğenmediğimi bazı arkadaşlara söylemiştim ayrıca 68.500 altı kapanışında şort yeri olduğunu burada yazdım. 69.500 den aşağıya kadar her kademede şort
herkese bol şans[/quote]
Geçmiş olsun. Umarım kötü bir şey değildir..:(
[QUOTE=sovalye;183765]cuma kapanışı beğenmediğimi bazı arkadaşlara söylemiştim ayrıca 68.500 altı kapanışında şort yeri olduğunu burada yazdım. 69.500 den aşağıya kadar her kademede şort
herkese bol şans[/QUOTE]
Geçmiş olsun abi... Allah acil şifalar versin...
[QUOTE=Astatin;183767]yahu şıkları yine yanlış yazmışsın..
"Şort tabiki şort bir tanem" olacak...neyse verdim oy:D:D[/QUOTE]
Geçen cuma dedim ki asti bugün sen yap anketi beğenmiyorsun benim seçenekleri diye ama açmadın anketi... :)
[quote=enorton;183774]Geçmiş olsun abi... Allah acil şifalar versin...[/quote]
teşekkürler yediğim birşey dokunmuş galiba 2 gündür yatıyorum ama biraz iyileştim
herkese iyi akşamlar...
[B]CIN BASARILI BIR FUZE SAVUNMA DENEMESI YAPTI [/B]
CIN ORDUSUNUN, FUZEYI HAVADA VURABILEN
BASARILI BIR FUZE SAVUNMA DENEMESI YAPTIGI BILDIRILDI.
SINHUA HABER AJANSI, CIN TOPRAKLARINDA BUGUN KARADAN HAVAYA FUZE VURMA
TEKNOLOJISININ DENENDIGINI VE AMACA ULASILDIGINI DUYURDU.
DENEMEYLE HERHANGI BIR ULKENIN HEDEF ALINMADIGI BELIRTILEN HABERDE,
DENEMEYLE ILGILI AYRINTILI BILGI VERILMEDI.
-AA-
[B]En geç bir haftaya kalmaz Çin ABD yi vurur, dow göçer, vob 8000 olur... evet 68000 değil sadece 8000 :::[/B]