akaşam pastasını alsak nasıl olur
Printable View
akaşam pastasını alsak nasıl olur
[quote=enorton;183776]Geçen cuma dedim ki asti bugün sen yap anketi beğenmiyorsun benim seçenekleri diye ama açmadın anketi... :)[/quote]
EVet ama bugün demedin.kom.kom.kom
[QUOTE=sovalye;183777]teşekkürler yediğim birşey dokunmuş galiba 2 gündür yatıyorum ama biraz iyileştim
herkese iyi akşamlar...[/QUOTE]
Ben de bugün deterjanlı tost yedim ama hala hayattayım... Mikrop mikroba bir şey yapmaz tezi hala geçerli demekki :D
[quote=sovalye;183765]cuma kapanışı beğenmediğimi bazı arkadaşlara söylemiştim ayrıca 68.500 altı kapanışında şort yeri olduğunu burada yazdım. 69.500 den aşağıya kadar her kademede şort
hastayım yataktan yazıyorum
herkese bol şans[/quote]
Hastayı yatakta öperler...:::
Şaka,geçmiş olsun,acil şifalar...üüü
geceye 68.300 den long..:::
piyasa çıkarken short kovaladık, düşerken de long kovalayacağız galiba..:..::..:
[quote=Cerphin;183785]geceye 68.300 den long..:::[/quote]
Noldu gı,
Hani senin depreşen,kronik ayu uruhuna ne oldu...:::
çalıştırsana saksıyı
[QUOTE=EMEKDAR;183790]Noldu gı,
Hani senin depreşen,kronik ayu uruhuna ne oldu...:::[/QUOTE]
paladan dayak yiye yine hafızasını kaybetti..::::::
[quote=EMEKDAR;183790]Noldu gı,
Hani senin depreşen,kronik ayu uruhuna ne oldu...:::[/quote]
kronik ayu değil ki o.
kronik tepkici :..::..:
[QUOTE=thracian;183248]Bugün 67800`lerin altinda kaparsak satislarin cok daha sert olmasini beklerim... Ama özellikle 68800`ler korunur ve üzerinde kalirsak bir önceki tepeye dogru bir yolculuga daha cikabiliriz bu hafta icerisinde...[/QUOTE]
Gün sonu...
Sabah yazdigim 67800 rakamina cok yakin kapadik, ama hala üzerindeyiz. Bu rakam yarin icin 68210 olacak...
Bu rakamin altinda kisa pozisyon acacagim...
Sistem portföyümde ise sistem kisada oldugu icin geceye kisa...
Herkese iyi aksamlar...
Sn mordak nerde yaw, az önce okuduğum bir mesaj sonrası onun ünlü [B]"zeka küpleri" [/B] sözü aklıma geldi :)