[quote=Cerphin;183792]paladan dayak yiye yine hafızasını kaybetti..::::::[/quote]
Elleri kırılsın inşallah...
Nasıl kıydı benim ayucuma...
Böyyük ceza kestim ona....boks.
Tom da bu arada ufak bi tobo hareketi yapmak istiyor yerse..üww...
Printable View
[quote=Cerphin;183792]paladan dayak yiye yine hafızasını kaybetti..::::::[/quote]
Elleri kırılsın inşallah...
Nasıl kıydı benim ayucuma...
Böyyük ceza kestim ona....boks.
Tom da bu arada ufak bi tobo hareketi yapmak istiyor yerse..üww...
[QUOTE=thracian;183795]Gün sonu...
Sabah yazdigim 67800 rakamina cok yakin kapadik, ama hala üzerindeyiz. Bu rakam yarin icin 68210 olacak...
Bu rakamin altinda kisa pozisyon acacagim...
Sistem portföyümde ise sistem kisada oldugu icin geceye kisa...
Herkese iyi aksamlar...[/QUOTE]
Hocam sen bence hafta sonu bilgisayara bir format at, matriksteki gecikme olayını hallet... İkinci bir bilgisayar şansın varsa, bir de onda deneseydin gecikmenin nedeni bilgisayar mı yoksa eve gelen data hattı mı?
Yarın düşük acarsa 10 gün sonunda karlı vaziyette şortlarımla vedalaşacagım ve long olacagım.....olmadı yüksek acarsa cort devam kıpraşmak yok ....
[QUOTE=eksper;183800]Yarın düşük acarsa 10 gün sonunda karlı vaziyette şortlarımla vedalaşacagım ve long olacagım.....olmadı yüksek acarsa cort devam kıpraşmak yok ....[/QUOTE]
Düşük açıp düşerek devam ederse ne olacak?
Siteyi sürekli tazelemkten bıktım valla,başka yolu varmıdır bu işin otomatik yapan birşey?
[QUOTE=enorton;183798]Hocam sen bence hafta sonu bilgisayara bir format at, matriksteki gecikme olayı hallet... İkinci bir bilgisayar şansın varsa, bir de onda deneseydin gecikmenin nedeni bilgisayar mı yoksa eve gelen data hattı mı?[/QUOTE]
Ikinci bir bilgisayar daha var, ama o dizüstü oldugu icin onu kullanmak istemiyorum.
Ben PC`yi bütün gün acik birakiyorum evde, sirketten de evdeki bilgisayara baglaniyorum. Evde yokken 8-9 saatligine PC`yi acik birakabilirim ama dizüstüne güvenemiyorum, benimki biraz fazla isiniyor:)
Artik format atacagiz, baska caresi yok herhalde:( Cünkü bugün cok az grafik vardi, ancak yine de verim alamadim:(
[QUOTE=thracian;183805]Ikinci bir bilgisayar daha var, ama o dizüstü oldugu icin onu kullanmak istemiyorum.
Ben PC`yi bütün gün acik birakiyorum evde, sirketten de evdeki bilgisayara baglaniyorum. Evde yokken 8-9 saatligine PC`yi acik birakabilirim ama dizüstüne güvenemiyorum, benimki biraz fazla isiniyor:)
Artik format atacagiz, baska caresi yok herhalde:( Cünkü bugün cok az grafik vardi, ancak yine de verim alamadim:([/QUOTE]
Valla altına bir tane fanlı laptop standı koyacaksın, benimki 7/24 açık :) Hatta İstanbul dışına bile gittiğimde açık kalıyor 10-15 gün... En son ne zaman kapattım hatırlamıyorum :)
Ben demiştim bu Pala nın hakkından Kerim Akbaş abi gelir diye :)
[url]http://www.youtube.com/watch?v=9YDjjpnlLL0&feature=related[/url]
[QUOTE=enorton;183801]Düşük açıp düşerek devam ederse ne olacak?[/QUOTE]
tam actığım yarenin 1300 puvan altından ikinci vuruş gelir....haricinde kılımı bile oynatmam....kıvraşşın dursun....
[quote=last trader;183803]Siteyi sürekli tazelemkten bıktım valla,başka yolu varmıdır bu işin otomatik yapan birşey?[/quote]
var. sevgili megaforce77 programın ismini biliyor. bilsem ben söylerdim.
yoruldum....herkese iyi akşamlar.Ezel'e kadar dinlenim biraz.full enerjiyle seyretmem lazım:))
[QUOTE=Rooks;183817]yoruldum....herkese iyi akşamlar.Ezel'e kadar dinlenim biraz.full enerjiyle seyretmem lazım:))[/QUOTE]
Ya harbi bu akşam ezel var değil mi :) Kardeşşşşşş.... Yavuzhan nerde yaw...