long bitanem..tepki bekliyorum..10750 dow bekliyorum..desperet havuzvife..hheheh
Printable View
long bitanem..tepki bekliyorum..10750 dow bekliyorum..desperet havuzvife..hheheh
[quote=unlimitted;183815]var. sevgili megaforce77 programın ismini biliyor. bilsem ben söylerdim.[/quote]
Shortta gösterdiğin ısrar dan dolayı tebrik ediyorum seni,saygılar
bu oyak denen kurumla bir kez olsun aynı pozisyonda olamayacakmıyım :)
askeri personelinden zorla kestikleri parayla oynamıyorlardır inşallah...
[B]New York’taki tarihi restoran kapandı, Türk faytoncular işsiz kaldı[/B]
[url]http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/13391692.asp[/url]
[QUOTE=sovalye;183823]bu oyak denen kurumla bir kez olsun benimle aynı pozisyonda olamayacakmıyım :)
askeri personelinden zorla kestikleri parayla oynamıyorlardır inşallah...[/QUOTE]
hala öyle bir para kesiliyo mu?
[quote=sovalye;183823]bu oyak denen kurumla bir kez olsun aynı pozisyonda olamayacakmıyım :)
askeri personelinden zorla kestikleri parayla oynamıyorlardır inşallah...[/quote]
Abi bugünkü dowun artısı bizi yarın pek etkilemez değilmi,(artı olursa)
yarına artı acması dimek gebereceginin göstergesidir......eksi acarsa ozaman yukarı cuf cuf....
[quote=enorton;183826]hala öyle br para kesiliyo mu? Sonuçta oyak bank ing oldu, sadece oyak yatırım kaldı galiba...[/quote]
oyak askeri personelinin maaşlarından zorla yüzde on kesinti yapıyor hatta asteğmenler den kesilen paraları vermeyip üzerine yatıyor.
tam emin değilim ama ing banka borsa bölümünü satmadılar diye biliyorum. sattılarsa neden hala oyak yatırım diye devam ediyorlar?
ayrıca adana çimento, ereğli demirçelik vs.. hala oyakın.
[QUOTE=sovalye;183823]bu oyak denen kurumla bir kez olsun aynı pozisyonda olamayacakmıyım :)
askeri personelinden zorla kestikleri parayla oynamıyorlardır inşallah...[/QUOTE]
şovalye gı..geçtinmi şorta..maliyetin ne olaki..bende uzun vadeci olcam..çok yoruluyorum böle..sen yardım et küvin ablana..:)
[quote=last trader;183821]Shortta gösterdiğin ısrar dan dolayı tebrik ediyorum seni,saygılar[/quote]
benim pozisyonumu "inat" diye yorumlayan arkadaşlar var.
bu düşünce hatasını gidermek için açıklama yapayım. ben ilk şort pozisyonu daha önce de belirttiğim gibi 68.750'den aldım.
maliyeti düşürmek için yukarı gittikçe pozisyon artırmadım! aman buraya dikkat. pozisyonu, miktar değişimleri ile güzel maliyetli hale getirdim.
şorttaki ısrarın sebebi de, şort pozisyonun vereceği marjın long pozisyondan daha çok olduğunu düşünmemdendi.
yani olay pozisyon inadı, pozisyona aşk filan değil.
zamanlama konusunda hata yaptığımı zaten belirttim. IMF ve Moodys haberleri de bu zamanlama hatasına tuz biber oldu, biraz yorulduk o yüzden.
long yaparken çöken çatının altında kalan olmamıştır inşallah.
hep söylediğim gibi, hangi pozisyon alırsanız alın, B planınız daima olmalı.
herkese iyi akşamlar.
[quote=enorton;183801]Düşük açıp düşerek devam ederse ne olacak?[/quote]
kaymaklı ekmek kadayıfı. :D
[QUOTE=sovalye;183829]oyak askeri personelinin maaşlarından zorla yüzde on kesinti yapıyor hatta asteğmenler den kesilen paraları vermeyip üzerine yatıyor.
tam emin değilim ama ing banka borsa bölümünü satmadılar diye biliyorum. sattılarsa neden hala oyak yatırım diye devam ediyorlar?
ayrıca adana çimento, ereğli demirçelik vs.. hala oyakın.[/QUOTE]
Asteğmen işi tam komedi zaten... Bizim karakoldaki çamaşır makinesi bozuldu, levazım astsubay ilgileniyor galiba ona söyledik... O da Asteğmene söyleyin maaşıyla bir tane alsın size dedi :::