-
Mevsimin en kral tekiri bu aralar çıkıyor... Ayrıca semt pazarlarında acaip ucuz oluyor..bugün işyeri civarındaki sabit balıkçıya gittik...kol gibi mis gibi tazecik tekirin 7 liraya aldım kilosunu.... fantastico!!!! ulem bird eşu ırakinin de, markası aynı kalitesi aynı ama ucuzu olsa...ehuheuehue..valla temizledim şu an atıyorum tavayı...waşşş
-
[QUOTE=Astatin;183854]Mevsimin en kral tekiri bu aralar çıkıyor... Ayrıca semt pazarlarında acaip ucuz oluyor..bugün işyeri civarındaki sabit balıkçıya gittik...kol gibi mis gibi tazecik tekirin 7 liraya aldım kilosunu.... fantastico!!!! ulem bird eşu ırakinin de, markası aynı kalitesi aynı ama ucuzu olsa...ehuheuehue..valla temizledim şu an atıyorum tavayı...waşşş[/QUOTE]
Ben de balık hastasıyım ama temizlemekten nefret ediyorum, hanım da temizlemiyor... Öyle olunca çok sevdğim hamsi, istavrit gibi balıkları alamıyorum çünkü satanlar caz yapıyor... Lüfer çipura falan alıyorum... Bu arada tekiri hiç sevmem :) Çocukluğumda en çok mezgit severdim bir de zargana...
-
[quote=enorton;183856]Ben de balık hastasıyım ama temizlemekten nefret ediyorum, hanım da temizlemiyor... Öyle olunca çok sevdğim hamsi, istavrit gibi balıkları alamıyorum çünkü satanlar caz yapıyor... Lüfer çipura falan alıyorum... Bu arada tekiri hiç sevmem :) Çocukluğumda en çok mezgit severdim bir de zargana...[/quote]
denizden babam çıksa yerim diyenlerdenim :)
ama lüfer sülalesinin yeri başka..
-
[QUOTE=YAVUZHAN;183857]denizden babam çıksa yerim diyenlerdenim :)
ama lüfer sülalesinin yeri başka..[/QUOTE]
Benim babam gemici, dedem, onun babası falan sülale hep denizci balıkçıdır... O yüzden çocukluğumda yemediğim balık yoktur... Ama bir çoğunu sevemedim gitti... Tekir de onlardan biri... Bir de sardalya... Mesela Kalkanı çok severim, dün gördüm kilosu 55 tl yuh dedim... Babam paso kalkan getirirdi... Ben 2 yıl önce kilosu 15 e düşmüştü iki tane aldım geldim, hanım begenmedi bune böyle balık mı bu dedi... zargana alıp gelsem yılan aldım sanır :::
Onun dışında hergün hamsi tava olsun yerim :) Ya da hamsili pilav, yanına da mısırlı kara lahana çorbası :D
-
[QUOTE=enorton;183859]Benim babam gemici, dedem, onun babası falan sülale hep denizci balıkçıdır... O yüzden çocukluğumda yemediğim balık yoktur... Ama bir çoğunu sevemedim gitti... Tekir de onlardan biri... Bir de sardalya... Mesela Kalkanı çok severim, dün gördüm kilosu 55 tl yuh dedim... Babam paso kalkan getirirdi... Ben 2 yıl önce 15 e düşmüştü iki tane aldım geldim, hanım begenmedi bune böyle balık mı bu dedi... zargana alıp gelsem yılan aldım sanır :::
Onun dışında hergün hamsi tava olsun yerim :) Ya da hamsili pilav, yanına da mısırlı kara lahana çorbası :D[/QUOTE]
kalkan mezgit lüfer gerisini aç olduğum için yerim sadece:))) ama bu 3ünü yerken fena keyif yaparım
-
[quote=Astatin;183854]Mevsimin en kral tekiri bu aralar çıkıyor... Ayrıca semt pazarlarında acaip ucuz oluyor..bugün işyeri civarındaki sabit balıkçıya gittik...kol gibi mis gibi tazecik tekirin 7 liraya aldım kilosunu.... fantastico!!!! ulem bird eşu ırakinin de, markası aynı kalitesi aynı ama ucuzu olsa...ehuheuehue..valla temizledim şu an atıyorum tavayı...waşşş[/quote]
afiyet olsun patron bu arada :)
-
valla denizden babam çıksa yiyenler familyasındanım bende...ben kuzucuklarımı ayıramam birbirinden.. her biri mevsiminde ve hakettiği usulle yapılınca ayrı bir güzeldir.. seçemem..amma ille de seç denirse lüfer ve karadeniz'de mevsim ortası gibi çıkan hamsinin tadına doyulmaz..bu ikisi arasında seçim yapamam.. balık güzeldir patronajlar.. hepsi güzeldir, yerinde mevsiminde ve usulunce yapıldıkça...kimsenin beğenmediği sardalya bile en yağlı zamanında (çanakkale civarında) mangalladınmı nassı bişidir...amanin neyse..bu haftayı balık haftası ilan ettim.. bugün tekir..çarşamba karadeniz hamsi, cuma mevsimin son sarıkanatları....üwwwww..
Eyvallah yavuzhan patron
-
bu sabah gelen ilk satışta,69100 de long lar stop oldu..
kapanışa yakın 68850 de ise göstergede negatif bölgeye geçti ve short olduk..
bakalım dişe dokunur bir kısa vadeli trend oluşacakmı ?
-
herkes ezel izliyor galiba :)
-
euro/ usd krıtık bır yerdeyız 1.4550 yı geçebılırsek 1.4850 ye kadar dırenç yok gozukuyor
Parıtedekı hareketlılık altını 1.200 lere taşıyabılır yarın onemlı
-
[quote=YAVUZHAN;183866]herkes ezel izliyor galiba :)[/quote]
Asti yüzünden herkes balık yiyor da olabilir::::::
Pambık foktan başka bi şey yemez gerçi.
-
[quote=okansak;183867]euro/ usd krıtık bır yerdeyız 1.4550 yı geçebılırsek 1.4850 ye kadar dırenç yok gozukuyor
Parıtedekı hareketlılık altını 1.200 lere taşıyabılır yarın onemlı[/quote]
Blue Boss un 1.4680 hedefi var...ondna önce 1.4580 güçlü direnç...
diğer yandan 1.4790 üzeri bence çok zor..ama bence..oralara nasıl gittiğine de bağlı tabiki