[quote=last trader;183916]40 milyar dolarlık standby imzalandı haberi düşmedimi daha,başbakana göre cumaya kadar düşer ama.Düşse geceye renk katardı:)[/quote]
18 milyarı geçmez gecerse süpriz olur....
Printable View
[quote=last trader;183916]40 milyar dolarlık standby imzalandı haberi düşmedimi daha,başbakana göre cumaya kadar düşer ama.Düşse geceye renk katardı:)[/quote]
18 milyarı geçmez gecerse süpriz olur....
Bu imfden çok çektim bende sıkıntı olmaya başladı aylardır,ne olacaksa olsun da rahat rahat kafmadaki pozisyonu alıyım.
bugünkü imf haberi satış yönünde kullanıldı şortlama sebebimden birisi de buydu.
[quote=last trader;183918]Bu imfden çok çektim bende sıkıntı olmaya başladı aylardır,ne olacaksa olsun da rahat rahat kafmadaki pozisyonu alıyım.[/quote]
Niyekine,begenmiyürmüsün,ay ışığına zeytin silkelemeyi...:::
[quote=EMEKDAR;183920]Niyekine,begenmiyürmüsün,ay ışığına zeytin silkelemeyi...:::[/quote]
Zeytin değilde ayulru çok taşladılar abi,havada karada zeytin ağıcında nerde yakaladılarsa taşladılar.brvbende taşlandım tabi buarada.
[quote=last trader;183921]Zeytin değilde ayuları çok taşladılar abi,havada karada zeytin ağıcında nerde yakaladılarsa taşladılar.brvbende taşlandım tabi buarada.[/quote]
Sana taş atana,sen rey atacaksın...:::::::::
[QUOTE=SaNCaKTaR;183912]Kapitalizm in uyuşturucuları... uzak durmak ta fayda var...boks. giderek Amerikanvari olmaya başladık.. sohbetler bitdi..varsa yoksa dizi...ustelik obez olma riski %100 yanına birde vob N kalp kalıyor N ciger....[/QUOTE]
sorma.. dün akşam Hayri Pıtır'in ''Melez Prens'' filmini izledik DVD den. filmin başına oğlum zorla oturttu, hadi dedim kırmayayım, izleyelim beraber.. o kadar uyuşmuşum ki film bitti ben hala ekrana bakıyorum, sanki reklam girmiş araya da devam edecekmiş gibi.. oğlum ekranı kapatınca, neden kapattın ki demişim:..: öldü gülmekten..:D:D
[quote=EMEKDAR;183922]Sana taş atana,sen rey atacaksın...:::::::::[/quote]
O rey atma işleri bitti çok şükür az kaldı maske düşecek.lelele.lelele.lelele.lelele
dow kapandıktan sonra fdow neden satış yedi..
[quote=Cerphin;183925]dow kapandıktan sonra fdow neden satış yedi..[/quote]
Alcoa bilançosu geldi.
[quote=YAVUZHAN;183865]bu sabah gelen ilk satışta,69100 de long lar stop oldu..
kapanışa yakın 68850 de ise göstergede negatif bölgeye geçti ve short olduk..
bakalım dişe dokunur bir kısa vadeli trend oluşacakmı ?[/quote]
görünüm şöyle ;
[IMG]http://i45.tinypic.com/95pocp.jpg[/IMG]
eur/usd ciddi direnç olabilecek 1,4550 seviyelerine ulaşmış..