[quote=nunu;183989]daha sp not aciklayacak, unutmayalim[/quote]
-1500 daha var diyosun yani:..::..::..:
şaak bir yana hiç belli olmaz...tamam kar realizasyonu oldu..yukarı devam derler mi? olabilur...sistem şart..disiplin şart
Printable View
[quote=nunu;183989]daha sp not aciklayacak, unutmayalim[/quote]
-1500 daha var diyosun yani:..::..::..:
şaak bir yana hiç belli olmaz...tamam kar realizasyonu oldu..yukarı devam derler mi? olabilur...sistem şart..disiplin şart
[quote=Astatin;183996][IMG]http://i46.tinypic.com/vip4qd.jpg[/IMG]
TGG=0
Sistem treydır için kısa devam, kapamak için sebep yok .. Histem trader kendi bilir..Histem+Sİstem trader, indiklerdeki toparlama ve TGG=1 yeresinde flatlamak makul olabilir..
Ben bugün sistem tarder takılıyorum..şimdilik[/quote]
Bu arada Multipass'a GAP Aşısı yaptırdım.. İkidir, gece gap ini önceki gün son barda öpüyor:..::..:
bugün 67000 e düştügünde şortlarımı karlı olarak kapatıp lönk olacagım....
66500 ilk beton sulama yerim..Ondan sonra 53000 lere kadar rahatim.Ondan sona da geyşalarimin yanina gidecegim..Yeter gayri ayrilik :)
Alt peryotlardaki ikili dip görüntüsü shortlari biraz sikintiya sokabilir...
tünaydın gençler.....
kendini genç sanan moruklar....
spota ve yurtdışına rağmen tutuyorlar...ya alıcı çekmek için sağlam gösteriyorlar ya da yukarı satışların yazılmasını bekliyorlar...ÇİZMEK için...
bunlar SAPIK ve herşey beklenir...
[QUOTE=thracian;184005]Alt peryotlardaki ikili dip görüntüsü shortlari biraz sikintiya sokabilir...[/QUOTE]
longlara umut vaat etmeye devam ediyor....doğrudur...küt diye nerde öyle börek....
[quote=boz ayı;184007]tünaydın gençler.....
kendini genç sanan moruklar....[/quote]
ooo boz ayi gelmis. ben, sen yokken senin yerine 71350 sort diye yazdim buraya:::
TGG=1, asti 225 şort kavır ve fil-at
[QUOTE=boz ayı;184007]tünaydın gençler.....
kendini genç sanan moruklar....[/QUOTE]
yaf üstadım tam tokada başladık siz koyboldunuz ...olmuyor vallahi sizsiz...
[quote=eksper;184012]yaf üstadım tam tokada başladık siz koyboldunuz ...olmuyor vallahi sizsiz...[/quote]
tam tokada basladigimiz sirada degil, 70000'leri test ettigimiz zaman kayboldu boz ayumuz.:..:.