70bin üzeri olabilir... yatayda oyalanma sürdükçe çıkışın sert olma ihtimali artıyor..
stoploss 67.700...
Printable View
70bin üzeri olabilir... yatayda oyalanma sürdükçe çıkışın sert olma ihtimali artıyor..
stoploss 67.700...
long devam zero işlem alış baskısı var bence .. 68000 altında stop ve short emrim yazılı .. kendim işlem yapmayacam .. stop ve reverse emir çalışırsa short olurum gayri .. ralli ralli ralli ... fraktalik baskılı snake supported projeksyon belli bence ehhuhe:D:D:D
[quote=halojen;184029]70bin üzeri olabilir... yatayda oyalanma sürdükçe çıkışın sert olma ihtimali artıyor..
stoploss 67.700...[/quote]
halojen ben anlamadim, simdi sen kisa misin, uzun musun?:rolleyes:
Anlamadığım nokta 71350 yi saymassak çünkü ben bile görmedim onu,longtum ve ekran başında değildim:(2000 puan falan düştü yüzde 3 e tekabul eder,yüzde 3 düşmeyle bu borsaya birşey olmaz hedef belli stop belli long devam....ayular hemen heyecana geldi 55 ler havada uçmaya başladı:)
[quote=selçuklu;184032]long devam zero işlem alış baskısı var bence .. 68000 altında stop ve short emrim yazılı .. kendim işlem yapmayacam .. stop ve reverse emir çalışırsa short olurum gayri .. ralli ralli ralli ... fraktalik baskılı snake supported projeksyon belli bence ehhuhe:D:D:D[/quote]
aha selçuklu yılan dedi...1/5 long...350 den
[quote=nunu;184039]halojen ben anlamadim, simdi sen kisa misin, uzun musun?:rolleyes:[/quote]
dün verdim kısaları kapanışa yakın.. bugün az biraz uzunum.. yarın gene kısa olacam,plan tutarsa.. :)
[quote=last trader;184042]Anlamadığım nokta 71350 yi saymassak çünkü ben bile görmedim onu,longtum ve ekran başında değildim:(2000 puan falan düştü yüzde 3 e tekabul eder,yüzde 3 düşmeyle bu borsaya birşey olmaz hedef belli stop belli long devam....ayular hemen heyecana geldi 55 ler havada uçmaya başladı:)[/quote]
bu ayular hep boyle yafff, elifi gorse mertek saniyorlar:::
[quote=last trader;184042]Anlamadığım nokta 71350 yi saymassak çünkü ben bile görmedim onu,longtum ve ekran başında değildim:([B]2000 puan falan düştü [/B]yüzde 3 e tekabul eder,yüzde 3 düşmeyle bu borsaya birşey olmaz hedef belli stop belli long devam....ayular hemen heyecana geldi 55 ler havada uçmaya başladı:)[/quote]
71.350-68.075 tam 3.275 puan düştü...ama iyi hızlı düştü...zırt diye geldi 68.075 e :D
[quote=last trader;184042]Anlamadığım nokta 71350 yi saymassak çünkü ben bile görmedim onu,longtum ve ekran başında değildim:(2000 puan falan düştü yüzde 3 e tekabul eder,yüzde 3 düşmeyle bu borsaya birşey olmaz hedef belli stop belli long devam....ayular hemen heyecana geldi 55 ler havada uçmaya başladı:)[/quote]
Ne yapalım last ım,
Kavun datlu,ama kelek çıkacakmış,kelekler utansın...:)
525 kırmadığı sürece, sori so sori..kırarsa şıppadanak 68925
haydii selçuklu fraktalları göreve... IMF ve SP de göreve..hedef 120000 :)
longlar 2/5 oldu...selçuklu attack on the way