Sazan 68.575 SW short açar.
Printable View
Sazan 68.575 SW short açar.
68.650 'den de shortlar artırılır.
kim demiş asti long açamaz deyu..çayır çimen geze geze oooo
[IMG]http://i47.tinypic.com/2vjvdpw.gif[/IMG]
68800 ilk hedef...bence...
Pascal da sabah AL vermiş 450 den...
arkadaşlar herkese merhaba ben vobda yeniyim sizden yardım istiyorum.68200 den shar açtım şimdi 68600 e çıktı vob nerden zararımı kapatmam gerekir yada ne zamana kadar bu zarala bekleyebilirim ? teşekkürler
[quote=zthmd;184084]arkadaşlar herkese merhaba ben vobda yeniyim sizden yardım istiyorum.68200 den shar açtım şimdi 68600 e çıktı vob nerden zararımı kapatmam gerekir yada ne zamana kadar bu zarala bekleyebilirim ? Teşekkürler[/quote]
bu işin pirleri sana daha iyi cevap verir ama ben maliyet noktanın 300 puan üstünde pozisyonunu kapatmanı öneririm ve kapitalı sıfırlamak istemiyorsan da bu işi en az bir yıl izle sonra vob oyna
15 dklık al vermediği için..longlar 600 den kapatıldı..yukarı çıkacaksa bile tekrar az bi aşağı yapması muhtemel...
[QUOTE=zthmd;184084]arkadaşlar herkese merhaba ben vobda yeniyim sizden yardım istiyorum.68200 den shar açtım şimdi 68600 e çıktı vob nerden zararımı kapatmam gerekir yada ne zamana kadar bu zarala bekleyebilirim ? teşekkürler[/QUOTE]
Açıkçası bu sorulara poziyon açmadan önce cevap bulman gerekirdi ;)
zthmd sana tavsiyem 1-2 ay izle işlem yapma çarpılırsın buralarda vobu araştır acı tecrübe edinme!!!!!
[quote=zthmd;184084]arkadaşlar herkese merhaba ben vobda yeniyim sizden yardım istiyorum.68200 den shar açtım şimdi 68600 e çıktı vob nerden zararımı kapatmam gerekir yada ne zamana kadar bu zarala bekleyebilirim ? teşekkürler[/quote]
hoşgeldin,larossian abinin topiği daha faydalı olabilir senin için..
geriye dönük bi incele derim..