teknige dayalı yükselişlerde teknik dirençler [B]68.700-69.500-70.000[/B] bol kazançlar.
Printable View
teknige dayalı yükselişlerde teknik dirençler [B]68.700-69.500-70.000[/B] bol kazançlar.
yardım ve fikirleriniz için teşekkürler ben bu pozisyonda biraz daha bekleyim ve larossian abinin forumdaki eski yazılarını bulmaya çalışıyım.
Bu havada çimenleyen arkadaşlara helal olsun.Makas 1000 puan..
Betona çakilmayalim :)
Bugun beton kırma gunu ama..Tutunucaz.
ben de dünkü longlarla devam.. düşmüyoruz değil mi:)
2000 short kapandı fıyat yukselırken.. daha yazarken rakam 2200 e cıktı.. eger 0 a ulastırmaksa gayelerı basarıyorlar gıbı.. mılletın kapattıgı sohrtları bunlar acabılır... 0 dan sonra bolece gıdıs ıcın sırtlarından bıton adam atmıs olurlar..
tam tersı durumda 2000 den sonra artmaya devam ederse buyuk eller yakıt toplaya toplaya tekrar yukarı basmaya baslarlar..
bakalım hangısıne karar verılecek...
Ayular dikkatli olun,boğalar topladı aşağıdan malı:)
775 fiyta rağmen MP nin al vermemesi ve TGG nin 2 de olması vesilesiyle astatin 750 ve 75 den şort açar...eğe rsistem al verirse stoplanır...zara max 200 puan olur..ancak burdan aşağı dönerse düşüş trendi teyitleneceği için kar büyük olur..
olası teknik geri çekilmelerde.usd tl [B]1.40-1.42 [/B]teknik destek
gösterge pozitif bölgeye,fiyat ortalama üzerine çıkmadığı sürece short devam..
[IMG]http://i49.tinypic.com/2ryrluw.gif[/IMG]
[quote=Kennym;184098]2000 short kapandı fıyat yukselırken.. daha yazarken rakam 2200 e cıktı.. eger 0 a ulastırmaksa gayelerı basarıyorlar gıbı.. mılletın kapattıgı sohrtları bunlar acabılır... 0 dan sonra bolece gıdıs ıcın sırtlarından bıton adam atmıs olurlar..
tam tersı durumda 2000 den sonra artmaya devam ederse buyuk eller yakıt toplaya toplaya tekrar yukarı basmaya baslarlar..
bakalım hangısıne karar verılecek...[/quote]
gUZel bir analiz.+.
Dunku betonları patlatma operasyonu gibi..Spotta oyle iştah yok.Yine ters köşe manevraları..
ters indik olarak ilk kursunları attım 725 short bakalım bugun ne yapcaz :)
[quote=Astatin;184101]775 fiyta rağmen MP nin al vermemesi ve TGG nin 2 de olması vesilesiyle astatin 750 ve 75 den şort açar...eğe rsistem al verirse stoplanır...zara max 200 puan olur..ancak burdan aşağı dönerse düşüş trendi teyitleneceği için kar büyük olur..[/quote]
bu da görseli
[IMG]http://i46.tinypic.com/28me7mb.jpg[/IMG]