[QUOTE=Kennym;184105]ters indik olarak ilk kursunları attım 725 short bakalım bugun ne yapcaz :)[/QUOTE]
İşte şimdi shortlarımdan tırstım :D
Printable View
[QUOTE=Kennym;184105]ters indik olarak ilk kursunları attım 725 short bakalım bugun ne yapcaz :)[/QUOTE]
İşte şimdi shortlarımdan tırstım :D
Sıcak alıntı pasta... Nostra'nın fırınından..
[IMG]http://www.resimbank.org/image-2CDA_4B4C47AD.jpg[/IMG]
[quote=enorton;184109]İşte şimdi shortlarımdan tırstım :D[/quote]
valla bende bir kısmını kapatayım bari 700 den dediğim an içimden 750 ye kadar çizdiler...:D
------
Doğan Gazetecilik A.Ş, 8 milyon 833 bin 139,50 liralık vergi cezasını bugün ödediğini duyurdu.
Doğan Gazetecilik AŞ'nin Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yayımlanan açıklamasında, Maliye Bakanlığı Gelirler Kontrolörleri tarafından şirkete tebliğ edilen 2004, 2005, 2006 ve 2007 hesap dönemlerine ait, inceleme raporlarıyla ilgili olarak tarhiyat öncesi uzlaşma sağlanan 4 milyon 465 bin 500 liralık vergi aslı ve cezası, 4 milyon 367 bin 639,50 liralık gecikme zammı ile birlikte toplam 8 milyon 833 bin 139,50 lira olarak bugün itibariyle ilgili vergi dairelerine ödenmiştir denildi.
---
ıddıalar dogruysa 24 aralık gunu dogan grubu ıle hukumet arasında toplantı oldugu soylenmıstı.. sımdıde vergı borcu odendı denıyor.. yaf bunlar ne ayak sankı bırılerı bunları barıstırdı doganın parasını cebınden odede dovusmeden kardes kardees oynayın dedı sankı..
tam yaktın bizi kenim diyecektimki 700 e kadar verdiler...Multipass hala satta
küskü in da house oldu :D oneydı oyle...
[QUOTE=Astatin;184114]tam yaktın bizi kenim diyecektimki 700 e kadar verdiler...Multipass hala satta[/QUOTE]
hadi sizi bari engellemeyeyim 700 den kapattım... donum noktası... demedı demeyın :) bırazdan arzular selale olur :P
dünkü şortcuları tokatlıyor deyyus....vaziyet kötü......vuslat bahara kaldı gözüküyor...
[quote=Kennym;184115]küskü in da house oldu :D oneydı oyle...[/quote]
Fifty cent mi?? .brv.brv:::
[quote=excali;184111]Sıcak alıntı pasta... Nostra'nın fırınından..
[IMG]http://www.resimbank.org/image-2CDA_4B4C47AD.jpg[/IMG][/quote]
:..: Kardeş...sıcak sıcak getiren ellerin dert gormesin.
[quote=Astatin;184101]775 fiyta rağmen MP nin al vermemesi ve TGG nin 2 de olması vesilesiyle astatin 750 ve 75 den şort açar...eğe rsistem al verirse stoplanır...zara max 200 puan olur..ancak burdan aşağı dönerse düşüş trendi teyitleneceği için kar büyük olur..[/quote]
:D:D:D:D ama 525 altına inmediği sürece ayem tırsarüüüüüü
bütün dünya yerin dibinede girse bugün düşmez bu acık ve net görülüyor.....