[QUOTE=Astatin;80842]bahhh... işim var çıkacağım..maliyeet kapattım son kısaları..[/QUOTE]
senin yernine tutuyorum kar ortak amaa zararda ortak .kom
Printable View
[QUOTE=Astatin;80842]bahhh... işim var çıkacağım..maliyeet kapattım son kısaları..[/QUOTE]
senin yernine tutuyorum kar ortak amaa zararda ortak .kom
[quote=mersiyk;80844]senin yernine tutuyorum kar ortak amaa zararda ortak .kom[/quote]
hiç sorun değil.. kar veya zarar ı nerde paylaşcaz..yok şu açıdan: ben bankacılık sistemine güvenmiyorum da...para alışverişleri yüz yüze olmalı ticarette...hatta duruma göre el-ele.dng.dng..mesela kanyon da acaip güvenli kafeler falan var :) :)
[QUOTE=Astatin;80845]hiç sorun değil.. kar veya zarar ı nerde paylaşcaz..yok şu açıdan: ben bankacılık sistemine güvenmiyorum da...para alışverişleri yüz yüze olmalı ticarette...hatta duruma göre el-ele.dng.dng[/QUOTE]
ortaklıktam vazgectim.kom 33800 kırılırsa kısalara para yagıcak jerfinn kırılırmıki?
pozısyona gore sloganı anlıyorum sayın selcuklu, merak ettıgım, flat kalınca nasıl tezahurat yaptıgınız:)
dax 4450 yaklaştıkça satış yiyor
oyunun sonu orası galiba
Bence 33800 kırılır, kapanış 33500 civarında olursa ii olur, 34200 civarı olursa şişman kadın yüzünden olur :D:D
[QUOTE=mersiyk;80846]ortaklıktam vazgectim.kom 33800 kırılırsa kısalara para yagıcak jerfinn kırılırmıki?[/QUOTE]
ah bi bilsem..:..:
gariplik var bugun iki keredir oluyor fdow duserken biz duruyoruz yada otobus bekliyoruz o yukari donene kadar. gene oldu.
[QUOTE=jerfin;80850]ah bi bilsem..:..:[/QUOTE]
34100 üstünde flat olucam short falan tutmam
[QUOTE=marakes;80823]marbaş basa basa bitiremedi..sayesinde sistemler bi al bi sat verip kafayı buluyo..[/QUOTE]
saat 12:00den sonra MARBAS 2388 long EFG 4613 short görünüyor.
uzun devam ...5-15 alda
[quote=VOBiX;80853]saat 12:00den sonra MARBAS 2388 long EFG 4613 short görünüyor.[/quote]
benim takas verileri hatalı sanırım..34 lerden 33900 e her alıcı geldiğinde marbaşın bastgını gördüm..ama dedigim gbi toplam o zaman eksi idi..düzeltmeniz iyi oldu teşekkürler..
shortları stop yaptım jerf uzun oldum 34000 :(
[QUOTE=Dantes;80851]gariplik var bugun iki keredir oluyor fdow duserken biz duruyoruz yada otobus bekliyoruz o yukari donene kadar. gene oldu.[/QUOTE]
demekki ralli ralli ralli olacak....lelele
Kapanışta aynı terane, kısa periyodlara al getirip yukarı çekiyolar..
[QUOTE=mersiyk;80856]shortları stop yaptım jerf uzun oldum 34000 :([/QUOTE]
bende bende....brv
Uzun devam, ancak, 34.250 yi bir defa da dener ve gecemezse, SHORTLARIM.
[quote=catedral;80859]bende bende....brv[/quote]
ayular yine satışa gelmiş:)
Eğer son dakika yukarı atak yapmazlarsa geceye long, ama muhtemelen yarın açılışta sat gelir.
500 puan civarı yukarı atak yaparlarsa yarında sat gelmez.
dikkat lastik patlayabilir......
33900..desteğinin ..altında...meşhur 33600..var....
4450 kırılamıyor gibi
bu arada takaslarada birşeyler oldu gibi çok şaşırdım
geceye sistemle long...
çıkış ivme kaybetti...teknik yorgunluk var......spottaki hacim ..vob dan düşük....
zorlanıyor...rampada......
34300 üstü kapanış bekliyorum...[B]bence...[/B].lelele:
[QUOTE=marakes;80855]benim takas verileri hatalı sanırım..34 lerden 33900 e her alıcı geldiğinde marbaşın bastgını gördüm..ama dedigim gbi toplam o zaman eksi idi..düzeltmeniz iyi oldu teşekkürler..[/QUOTE] benim verdiğim veri günlük değil 12:00den sonraki veriler. Öncesi yok elektrik eksintisi nedeniyle silindi.
geceye flat
[QUOTE=SEREN I;80864]dikkat lastik patlayabilir......[/QUOTE]
lastik patlarsa atlarız .. uzun devam .. 5-15 alda .. alda kapatırlarsa geceyede uzun .... .boks.
spotu tek başına efg götürüyor...37 milyon.. net alım...
dax high yapıyo yon yukarı galiba
spot sınırda..vob alda.....
uyumsuzluk var...
Saatlikdeki indikatoreler assagi salinimi onaylamadi.
Tekrar yukariyi denememiz lazim.
ralli ralli ralli .lelele:..:.dng
Alıntı:
[B]Dantes[/B] Nickli Üyeden Alıntı [URL="http://www.voborsa.com/forum/showthread.php?p=80851#post80851"][IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/buttons/viewpost.gif[/IMG][/URL]
[I]gariplik var bugun iki keredir oluyor fdow duserken biz duruyoruz yada otobus bekliyoruz o yukari donene kadar. gene oldu.[/I]
[quote=teo;80863]Eğer son dakika yukarı atak yapmazlarsa geceye long, ama muhtemelen yarın açılışta sat gelir.
500 puan civarı yukarı atak yaparlarsa yarında sat gelmez.[/quote]
simdide tersine basmaya calisiyorlar.
[quote=VOBiX;80871]benim verdiğim veri günlük değil 12:00den sonraki veriler. Öncesi yok elektrik eksintisi nedeniyle silindi.[/quote]
o zaman problem yok ben de yazdıklarımı o peryodda yani 5 yada 10 dakika için yazmstm zaten:)
şişman kadının sahnesi devam edecek..........yakalarsa öper...benden söylemesi......
dax %1 artı iken biz 33850 950 arası gidip geliyoduk şimdide 950 34050 arası gdip geliyoruz..onceden vermiyolardı şimdi de almıyolar
Yukarı gitmede isteksiz gibiyiz?
pastacı diyor ki...bugünden itibaren kısaları yakın....
kısa devam şimdilik........