-
[QUOTE=enorton;184292]57 kayıtlı üye okuyor ama 15 kişi oy kullanmış :( Oy kulanın ey vatandaş :) Oylar gizli merak etmeyin ;)
[url]http://www.voborsa.com/forum/secim-anketi-t5333.html?p=184159#post184159[/url][/QUOTE]
Ben bu mesajı attıktan sonra oy kullanan 7 kişiyi teprik ediyorum... Aslında tüm oy kullananları teprik ediyorum... Hala kullanmayanları esefle kınıyorum... Ve hepinizin önünde onlara "Le porta peripella patito" demek istiyorum... :)
-
[quote=unlimitted;184335]şş ekskali, çekirdek çitleyerek tribünden izlemeyeli amma olmuş yaw.
zevkliymiş bu baya.:)[/quote]
Az sonra şaşı gözlerimi kapayıp, izlemeyeceğim. Dışarı çıkıp , dişlerimi havalandırayım..
.boks.
Belki seans sonuna yetişirim..:cool:
BOL KAZANÇLAR..+.
tribünden izleyenlere İYİ SEYİRLER..+.
-
5 dklık 250 den sat verdi tekrar demedn haşırtos oldu :
-
[QUOTE=Astatin;184344]5 dklık 250 den sat verdi tekrar demedn haşırtos oldu :[/QUOTE]
Makas yalan oldu... Tekrar açarlarsa shortlar haşırtos olabilir üüü
-
Sazan 175'den SW'de flat'e geçer. (250 Maliyetli longusları)
-
Benim saatlikler de saat 16.00 itibariyle yine AL yok, ben pes oynamaya gidiyorum :D Chealse ile maçım var CL de...
-
[b]kktc cumhurbaskanlıgı sozcusu ercakıca: ''yunanıstan'ın yaklasımı hayal kırıcı'' [/b]
-
şşşşşşşşş dolar ne işşşşşşşşşşş
-
350yi bir kez daha geçerse şortları badem yapabilir...
-
Ankette soru yanlış sorulduğundan(benim açımdan) hissi-duygusal.. oy kullanmıyorum..
Kime oy vermeyeceksiniz sorusuna cevabım olur başka yok...;)
-
[quote=Astatin;184351]şşşşşşşşş dolar ne işşşşşşşşşşş[/quote]
tobo işşş
tobiişşşşşşş:..:
-
şubat vade başı pastası rica etsek