pala yine ***do action peşinde
Printable View
pala yine ***do action peşinde
sn last trader,
otomatik tazeleme programı sormuştunuz.
ben basit ve ücretsiz olan şu yazılımı indirip kurdum. sanırım işinizi görür.
[URL]http://dw.com.com/redir?edId=3&siteId=4&oId=3000-12512_4-10062693&ontId=12512_4&spi=bfb75d43ce310f1f6ab136d07804cdbe&lop=link&tag=tdw_dltext<ype=dl_dlnow&pid=10293579&mfgId=81174&merId=81174&pguid=Mf5RwwoPjFsAAFKEa8IAAAAY&destUrl=http%3A%2F%2Fdownload.cnet.com%2F3001-12512_4-10062693.html%3Fspi%3Dbfb75d43ce310f1f6ab136d07804cdbe[/URL]
Erdoğan: :D Dün dediklerim yanlış anlaşıldı galiba .... imf olursa olur olmazsa olmaz :::
[B]Erdogan:"ımf ıle ılgılı kesın gorusmeler yapılıyor, ısın en zoruna gelmıs durumdayız"
[/B]
[B]
ERDOGAN:"(IMF ILE ILISKILER) ALDIGIMIZ RAPOR ISIN SONUNA GELDIGIMIZ NOKTASINDADIR" [/B]
-MATRIKS-
[quote=perfectt;184360]şubat vade başı pastası rica etsek[/quote]
vade başından....
[quote=fXci;184369]Erdoğan: :D Dün dediklerim yanlış anlaşıldı galiba .... imf olursa olur olmazsa olmaz :::[/quote]
Olursa,olur suyu
Olmazsa,hamur suyu...:)
[QUOTE=enorton;184374][B]Erdogan:"ımf ıle ılgılı kesın gorusmeler yapılıyor, ısın en zoruna gelmıs durumdayız"
[/B]
[B]
ERDOGAN:"(IMF ILE ILISKILER) ALDIGIMIZ RAPOR ISIN SONUNA GELDIGIMIZ NOKTASINDADIR" [/B]
-MATRIKS-[/QUOTE]
matriksde işine geleni haber yapıyor herhalde .... :::
hava alanından yapılan canlı basın toplantısında aynen şöyle dedi
imf ıle ılgılı kesın gorusmeler yapılıyor, ısın en zoruna gelmıs durumdayız dün dediklerim biraz yanlış anlaşıldı imf olursa olur olmazsa olmaz dedi.
[QUOTE=enorton;184349]Benim saatlikler de saat 16.00 itibariyle yine AL yok, ben pes oynamaya gidiyorum :D Chealse ile maçım var CL de...[/QUOTE]
Deplasmanda 3-2 kaybettiğim maçın rövanşını inönüde 4-1 aldım :D
[IMG]http://img689.imageshack.us/img689/5052/adszgn.jpg[/IMG]
beklenti bitmiş oluyor mu acaba?
[quote=enorton;184374][B]Erdogan:"ımf ıle ılgılı kesın gorusmeler yapılıyor, ısın en zoruna gelmıs durumdayız" [/B]
[B]ERDOGAN:"(IMF ILE ILISKILER) ALDIGIMIZ RAPOR ISIN SONUNA GELDIGIMIZ NOKTASINDADIR" [/B]
-MATRIKS-[/quote]
yani resmen marttan beri pembe diziye çevirdiler şu imf işini... oldu olacak oluyor olmak üzere... olmak üzere gibiyken pürüz çıktı... yeniden başladık....
imf lafı duyunca tiksiniyorum artık :..: bi an kendimi mart sonunda gibi sandım şu haberi okuyunca...
amaaan canım ne aceleniz var imf ile ilgili... 2015 gibi anlaşırız:::
[quote=fXci;184378]matriksde işine geleni haber yapıyor herhalde .... :::
hava alanından yapılan canlı basın toplantısında aynen şöyle dedi
imf ıle ılgılı kesın gorusmeler yapılıyor, ısın en zoruna gelmıs durumdayız dün dediklerim biraz yanlış anlaşıldı imf olursa olur olmazsa olmaz dedi.[/quote]
aşağıdan yeterince mal toplayamadık da... :..::..::..:
68000 uzadım şaka gibi yaf ben kı 57000 lerde ayuluk pesınde kosan bırı su durumda uzadım şaka gibi.. kendımı bu degısımden dolayı tebrık ederken temkınlı davranıyorum aga benım ıcın nıyetı bozmus olabılır.. :D