-
-GUNEY OSETYA'DA ATESKES BIRKAC SAAT
SURDU, CUMHURIYETIN BASKENTI AGIR ATES ALTINDA
TIFLIS (A.A) - 07.08.2008 - GURCISTAN'IN ATESKES CAGRILARI VE ABD ILE
RUSYA'NIN DA DEVREYE GIRMESIYLE SAGLANAN GURCU-OSET ATESKESI BIRKAC SAAT
SURDU.
RUSYA'NIN INTERFAKS HABER AJANSI'NA GORE, TARAFLAR ARASINDA ATESKESIN
BOZULMASINDAN SONRA GUNEY OSETYA'NIN BASKENTI SHINVALI AGIR BIR ATESE
TUTULDU.
BU KENTTE BULUNAN INTERFAKS AJANSI MUHABIRI, ATESIN, GURCU BIRLIKLERININ
KONTROLU ALTINDAKI BOLGELERDEN GELDIGINI BILDIRDI. HABERDE, ASKERI
YETKILILERIN, KULLANILAN SILAHLAR ARASINDA GRAD FUZELERININ DE
BULUNDUGUNU SOYLEDIKLERI KAYDEDILDI.
(AP-REM-IN)
23:47 07/08/08
--AA--
Neler oluyor?
-
-GUNEY OSETYA'DA ATESKES BIRKAC SAAT
SURDU, CUMHURIYETIN BASKENTI AGIR ATES ALTINDA
TIFLIS (A.A) - 07.08.2008 - GURCISTAN'IN ATESKES CAGRILARI VE ABD ILE
RUSYA'NIN DA DEVREYE GIRMESIYLE SAGLANAN GURCU-OSET ATESKESI BIRKAC SAAT
SURDU.
RUSYA'NIN INTERFAKS HABER AJANSI'NA GORE, TARAFLAR ARASINDA ATESKESIN
BOZULMASINDAN SONRA GUNEY OSETYA'NIN BASKENTI SHINVALI AGIR BIR ATESE
TUTULDU.
BU KENTTE BULUNAN INTERFAKS AJANSI MUHABIRI, ATESIN, GURCU BIRLIKLERININ
KONTROLU ALTINDAKI BOLGELERDEN GELDIGINI BILDIRDI. HABERDE, ASKERI
YETKILILERIN, KULLANILAN SILAHLAR ARASINDA GRAD FUZELERININ DE
BULUNDUGUNU SOYLEDIKLERI KAYDEDILDI.
(AP-REM-IN)
23:47 07/08/08
--AA--
Neler oluyor?
-
Yarın kısaları verecem hedefledigim fiyata biraz üstü biraz altı geldik zor bir yolculuktu
-
Yarın kısaları verecem hedefledigim fiyata biraz üstü biraz altı geldik zor bir yolculuktu
-
[QUOTE=clark;25793]Merhabalar 54.300 ortalamayla kısa yaptım beklentim 51.000 seviyeleri stop 55200[/QUOTE]
[QUOTE=clark;25799]Asıl maldan çıkışın panik bir ortam oluşmassa futureler ve dax yükselirken yedire yedire olma ihtimali daha yüksek saygılar[/QUOTE]
[QUOTE=clark;26024]kısaları kapat aç yapıp maliyeti ortalama 54700 e çektimstop 55200 kısaya devam[/QUOTE]
[QUOTE=clark;26074]iki gündür anlatmaya çalıştıgım şimdi daha iyi anlaşılmıştır dow un şu anki durumu aldatıcı 54700 maliyetle geceye kısa[/QUOTE]
[QUOTE=clark;26129]Yarın yine açılışta ky dow a bakıp uzuna atlayacak sonra py oyununa devam edecek yani önce hüplet sonra gümlet modelini deneyecekler sabah fdow u -50 görürsek bunu bile yapamayabilirler ,55200 geçilmeden bu düşüncem degişmez[/QUOTE]
[QUOTE=clark;26290]Teşekkür ederim 51 e adım adım yaklaşıyoruz yurd dışının olumlulugu devam ederse 51000 hedefe gelmedende toparlayabilirler sonuçta dow un %3 lük yükselişini ve yükselebilecegi rakamları bugun olmasada fiyatlara dahil edecekler düzeltme bittikten sonra daha saglıklı bi yükselişe imkan tanırız[/QUOTE]
.....................
-
[QUOTE=clark;25793]Merhabalar 54.300 ortalamayla kısa yaptım beklentim 51.000 seviyeleri stop 55200[/QUOTE]
[QUOTE=clark;25799]Asıl maldan çıkışın panik bir ortam oluşmassa futureler ve dax yükselirken yedire yedire olma ihtimali daha yüksek saygılar[/QUOTE]
[QUOTE=clark;26024]kısaları kapat aç yapıp maliyeti ortalama 54700 e çektimstop 55200 kısaya devam[/QUOTE]
[QUOTE=clark;26074]iki gündür anlatmaya çalıştıgım şimdi daha iyi anlaşılmıştır dow un şu anki durumu aldatıcı 54700 maliyetle geceye kısa[/QUOTE]
[QUOTE=clark;26129]Yarın yine açılışta ky dow a bakıp uzuna atlayacak sonra py oyununa devam edecek yani önce hüplet sonra gümlet modelini deneyecekler sabah fdow u -50 görürsek bunu bile yapamayabilirler ,55200 geçilmeden bu düşüncem degişmez[/QUOTE]
[QUOTE=clark;26290]Teşekkür ederim 51 e adım adım yaklaşıyoruz yurd dışının olumlulugu devam ederse 51000 hedefe gelmedende toparlayabilirler sonuçta dow un %3 lük yükselişini ve yükselebilecegi rakamları bugun olmasada fiyatlara dahil edecekler düzeltme bittikten sonra daha saglıklı bi yükselişe imkan tanırız[/QUOTE]
.....................
-
günaydın arkadaşlar, bol kazançlar.
-
günaydın arkadaşlar, bol kazançlar.
-
[QUOTE=follow;26603]bu tip son 10 dakika hareketlerini cok yapmaya basladilar yarin seans acilmadan birsey soylemek bos bence.Zaten dikkat ederseniz kac gundur ilk 10 dakika ve son 10 dakikada guzel carpiyolar.yarin gorcez.Herkese iyi aksamlar.[/QUOTE]
bu mesaji dun gunsonundan sonra yazmisim yani 52.200 iken.
-
[QUOTE=follow;26603]bu tip son 10 dakika hareketlerini cok yapmaya basladilar yarin seans acilmadan birsey soylemek bos bence.Zaten dikkat ederseniz kac gundur ilk 10 dakika ve son 10 dakikada guzel carpiyolar.yarin gorcez.Herkese iyi aksamlar.[/QUOTE]
bu mesaji dun gunsonundan sonra yazmisim yani 52.200 iken.
-
[QUOTE=follow;26688]bu mesaji dun gunsonundan sonra yazmisim yani 52.200 iken.[/QUOTE]
yok şu an bir sorun, alt bandın sancıları bunlar, o kadar pozları olsun, dow %1.93 düşmüş...
Sevgiler...
-
[QUOTE=follow;26688]bu mesaji dun gunsonundan sonra yazmisim yani 52.200 iken.[/QUOTE]
yok şu an bir sorun, alt bandın sancıları bunlar, o kadar pozları olsun, dow %1.93 düşmüş...
Sevgiler...