-
[quote=Astatin;184525]68000-71300 hareketinde hem aç hem kızgın bir tavuk hatırlıyorum:..::..::..:
şaka bir yana, histem kısaydı ama sisteme uyduk..mecbur..diğe rlongcular nerde kardeşim..bende poz sadece 1/5..daha çok pozu olan longcularda konuşsun:..::..:[/quote]
Asti 70000 açarız longlar gol olur asist de imf den gelir:)
-
[QUOTE=Astatin;184525]68000-71300 hareketinde hem aç hem kızgın bir tavuk hatırlıyorum:..::..::..:
şaka bir yana, histem kısaydı ama sisteme uyduk..mecbur..diğe rlongcular nerde kardeşim..bende poz sadece 1/5..daha çok pozu olan longcularda konuşsun:..::..:[/QUOTE]
dogru söze ne denir.....cok güldüm emme....bu arada longcuların konuşacak halimi var dow dizlerinin üzerine cökmüş kös kös düşünüyor.....he he he
-
[quote=last trader;184529]Asti 70000 açarız longlar gol olur asist de imf den gelir:)[/quote]
:..::..::..::..:üüüüüüüüüüüüüüü dj pis gidiyo aşağı...ekipce bir mail hazırlasak IMF anlaşması oldu diye..sabah tm 09:05de bütün forumlara e-mail atsak yapıştırsak falan faydası olurmu acabaüüüüüüüüüüüü:..::..:üüüüüüüüü
-
[QUOTE=Astatin;184531]:..::..::..::..:üüüüüüüüüüüüüüü dj pis gidiyo aşağı...ekipce bir mail hazırlasak IMF anlaşması oldu diye..sabah tm 09:05de bütün forumlara e-mail atsak yapıştırsak falan faydası olurmu acabaüüüüüüüüüüüü:..::..:üüüüüüüüü[/QUOTE]
yav süpersin öldüm....
-
[QUOTE=Astatin;184531]:..::..::..::..:üüüüüüüüüüüüüüü dj pis gidiyo aşağı...ekipce bir mail hazırlasak IMF anlaşması oldu diye..sabah tm 09:05de bütün forumlara e-mail atsak yapıştırsak falan faydası olurmu acabaüüüüüüüüüüüü:..::..:üüüüüüüüü[/QUOTE]
Kactan geciyor su anda DJI?
-
[quote=thracian;184533]Kactan geciyor su anda DJI?[/quote]
%0.66 eksi
-
[quote=Astatin;184534]%0.66 eksi[/quote]
69 olduüüü
-
[quote=astatin;184535]69 olduüüü[/quote]
71üüüüüüüüü
-
73 oldu...gidiyor cehennemin dibine...he he he
-
[quote=Astatin;184507]buda numunelik sayıda geceye long kalan arkadaşlar için motivasyon grafları
[IMG]http://i45.tinypic.com/2h4amba.jpg[/IMG]
[IMG]http://i45.tinypic.com/24v37ro.jpg[/IMG]
selçuklu patron..moral olsun diye sistem grafları PU lar falan yapıştırıyorum ama histem pis satta kapadı..iyi ayıydık biz be abi..yarın 1000 gap falan yersek çok ayıp olur bence :)...[/quote]
[quote=Astatin;184449]way **.... şmdi sistem ala geçti 175 den..amma zaten dj de bir hayli toparladı...daha artı yapma ihtimali? üstelik dax toparlayamıyor? bense haal şorum..gelde karar var..bir tarafda sistem öbür tarafda 1000 aşağı gap ihtimali[/quote]
Sistem & Histem
-
[quote=eksper;184537]73 oldu...gidiyor cehennemin dibine...he he he[/quote]
ne 73..65 işte....Ayu dediğin erken düşen DOW dan korkar...oğa göre..:p
-
[quote=eksper;184537]73 oldu...gidiyor cehennemin dibine...he he he[/quote]
yarin sakine'yi iyi opecekler diyorsun.lelele