[quote=thracian;184596]Arkadaslar,
Eminim defalarca sorulmustur, siz de defalarca cevap vermissinizdir ama..
Foruma grafik nasil ekleniyor?:([/quote]
valla ben hic grafik eklemedim kardes.üüü.
Printable View
valla ben hic grafik eklemedim kardes.üüü.
[URL]http://tinypic.com/[/URL]
upload-gözat-resimini al, kopyala-foruma yapıştır...
Not:Bunu Astiden öğrendim..
[QUOTE=Astatin;184597][COLOR=white]ayıbediyon trakyan..niye açık ediyosun mesajları...haberin yok galiba..az önce NTV den altyazı geçti..IMF heyeti yarın geliyor..bu haberi DJ kapanışına saklıyorum..6 şişe rakı borcunu hala göndermedin..unuttum sanma...avatarını da değiştir bence...kaoandığı yerden açarsa boşa zırlamış oluruz eğlence olmaz..ya 500 eksş yada artı açsın...boşamı zırladık okadar[/COLOR][/QUOTE]
Martta Türkiye`ye geri geliyorum, bir daha her ay gönderirim sana:)
Avatar deimsken... Var mi fazla avatarin?:::
[QUOTE=nunu;184600]valla ben hic grafik eklemedim kardes.üüü.[/QUOTE]
Benim de ilk olacak...
Cok heyecanlandim:::::::::
yaşasın boğalık:..::..:
flatingo...heran kısaya dönebilirim...
ama genede endeks 150 bin :..::..:
[quote=thracian;184602]Martta Türkiye`ye geri geliyorum, bir daha her ay gönderirim sana:)
Avatar deimsken... Var mi fazla avatarin?:::[/quote]
nasil birsey istiyorsun?
[quote=thracian;184602]Martta Türkiye`ye geri geliyorum, bir daha her ay gönderirim sana:)
Avatar deimsken... Var mi fazla avatarin?:::[/quote]
[IMG]http://i46.tinypic.com/kswur.jpg[/IMG]
TÜM BOĞA ARKADAŞLARA: NTV Yİ AÇIP GEÇEN ALT YAZILARI OKUYUNUZ....
Patron: Yırttık
[quote=Astatin;184563]madem geyik sardı..peki o zaman...stop loss: hellim atana kadar :)
Yahu arkadaş...ben kısa pozisyondayken, her akşam arap rakkaseler gibi forumda fink atan;
- "son bir dat son bir dokunuş", "70625 i yukarı kırarsa" şiarlarıyla ortalığı inleten Mister Blue Boss
- 72000 leri 80000 leri hedef gösteren ve bu iğrenç hedefe ulaşmak için alfabenin 3 harfini ve 5 adet rakamı emellerine alet eden PAMBIh TÜRKOĞLU
- Sürpriz vuruşlarla çoğunluğun tersi pozsiyonları işaret eden ve genelde haklı çıkan Gaddar SAZAN....!!!!
- 68xxx i kırarsa nereye gideceği aklınıza sığmaz diyen laros patros
- Daha düne kadar hayatımda bir enişteniz bir de 83000 endeks var diyen KUIN nerde..
nerdesiniz....nerde bu insanlık...nerde bu forum:D:D:D
Not: Adı geçen arkadaşlara olan sevgi ve hörmetimiz bilindiğinden bir alınganlığa değil sadece basit tebessim, gülme veye kahkahalara sebep olacağı düşünülen bir mesajdır. Espri anlayışı olan kahkaha atar da , diğerlerini bilemem :)[/quote]
Nasıl bir ruh hali ile yazıldığını anlayamadım. :mad::..::D:( (Which of them)
Geceye long mu girdin , yoksa short mu ? :yü::dü:
Tepkimi ve gaddarlığımı ona göre göstereyim bari.
Ben 3 sistemde (1 long, 1 short, 1 flat) nette flat, UV'de short, SW'de long'um.
Sonuçta Flat'ım. Her yön bana uyar ve kar yada zarar bırakmaz.
Son 15 günde bu tüm pozisyonlarımın birbirlerini yok ettiği 3. gün. Önceki son 4 ayda , son 3 günde olduğu kadar olmadı. (sadece 2 gecede) Bu da ilginç bir durum.
Sonuçta tüm forumdaşlar için temennim Kazan-Kazan'dır. (Kaybedenler tercihen önce yabancılar, sonra forumdaş olmayanlar olur umarım.)
[quote=sazan;184608]Nasıl bir ruh hali ile yazıldığını anlayamadım. :mad::..::D:( (Which of them)
Geceye long mu girdin , yoksa short mu ? :yü::dü:
Tepkimi ve gaddarlığımı ona göre göstereyim bari.
Ben 3 sistemde (1 long, 1 short, 1 flat) nette flat, UV'de short, SW'de long'um.
Sonuçta Flat'ım. Her yön bana uyar ve kar yada zarar bırakmaz.
Son 15 günde bu tüm pozisyonlarımın birbirlerini yok ettiği 3. gün. Önceki son 4 ayda , son 3 günde olduğu kadar olmadı. (sadece 2 gecede) Bu da ilginç bir durum.
Sonuçta tüm forumdaşlar için temennim Kazan-Kazan'dır. (Kaybedenler tercihen önce yabancılar, sonra forumdaş olmayanlar olur umarım.)[/quote]
Doğru yanıt ::..: tabiki..ayıp ettin patron başka ne olabilirdiki...
geceye sisteme uyarak 1/5 ağırlıkla long girdim..:..::..:
Gaddar ifadesi, disiplinine vurgu şeettirmek için yazılmıştır :)
[QUOTE=nunu;184605]nasil birsey istiyorsun?[/QUOTE]
Astatinin gönderdigi iyiymis, ben onu yükleyeyim :)
[quote=Astatin;184607]TÜM BOĞA ARKADAŞLARA: NTV Yİ AÇIP GEÇEN ALT YAZILARI OKUYUNUZ....
Patron: Yırttık[/quote]
okudum. fitch amerikanın kredi notunu 2015'te düşürecekmiş :D