[quote=unlimitted;184611]okudum. fitch amerikanın kredi notunu 2015'te düşürecekmiş :D[/quote]
Tom çons [B]1600[/B] mü olcekmiş ...:)
Printable View
[quote=unlimitted;184611]okudum. fitch amerikanın kredi notunu 2015'te düşürecekmiş :D[/quote]
Tom çons [B]1600[/B] mü olcekmiş ...:)
[quote=EMEKDAR;184612]Tom çons 1600 mü olcekmiş ...:)[/quote]
neettin lo aman diyim. kuvin apla 2.000'de varını yoğunu satıp long olacakmış.
1.600 dimeh, o noktadan %20 aşağısı dimeh. batırcan mı kuvini? :D
Yarin mavi cizginin üzerinde kaldigimiz sürece (68227 idi bugün), bence tekrar en üstteki turkuaz cizgiye gidebiliriz. Böylelikle günlüklerdeki indikatörlerde de negatif uyumsuzluk olusur. NU olunca daha güzel düsüyor:)
Bu arada kirmizi cizgi de martta baslayan cikisin trend cizgisi idi... Kirdiktan sonra iki kere üzerinde kapadik, fakat ikisinde de ertesi gün üzerinde duramadik...
[IMG]http://i45.tinypic.com/30cq1jq.png[/IMG]
bi sessizlik olduuuuuu :) :) :)
yarm saat yokum..altyazıları iyi okyun NTV de :)
ba ba ba gol atma çabasına baa...
herşey bi yana, dowun şu 9 canlılık çabasını taktir etmezsem, haksızlık etmiş olurum.
adamlardaki çaba taktirimi kazanıyo.
emmeeeeeeeeeee,
her gün her gün yükselmenin de böyle acı acı zorlanması var be coni kardeşlerim.
motor illa ki bi yerde cozutacak demi.
her gün yeşil her gün yeşil, aha beeeeyle kenarda mermisi olan aaakidişlerime göstere göstere "yapın şortlarınızı" demek zorunda bırakır adamı.
önceden düşüneceeeediniz. silkeleme neyinize yetmedi de beeyle fezaya kadar gettiniz. :..::..:
gol olur bence .. [COLOR="White"]asteton patron hakkaten yırttıkmı patron.. dowda toparlıyor gibi ... full girdim ben .. 1/5 falan değil .. üğüğüğü[/COLOR]
[IMG]http://i47.tinypic.com/nl8prm.png[/IMG]
Bu da saatlik alcalan trendimiz...
Cok güzel calisti bu kanal. Zaten VOB`da benim gördügüm kadariyla saatlik grafta trend cizgileri cok iyi calisiyor...
[quote=unlimitted;184617]ba ba ba gol atma çabasına baa...
herşey bi yana, dowun şu 9 canlılık çabasını taktir etmezsem, haksızlık etmiş olurum.
adamlardaki çaba taktirimi kazanıyo.
emmeeeeeeeeeee,
her gün her gün yükselmenin de böyle acı acı zorlanması var be coni kardeşlerim.
motor illa ki bi yerde cozutacak demi.
her gün yeşil her gün yeşil, aha beeeeyle kenarda mermisi olan aaakidişlerime göstere göstere "yapın şortlarınızı" demek zorunda bırakır adamı.
önceden düşüneceeeediniz. silkeleme neyinize yetmedi de beeyle fezaya kadar gettiniz. :..::..:[/quote]
Bu EUR/USD yapıştı 1.45'e ..
Düşmüyo lem bu..::::::
astatin patron dow spot kapanış tahminin kaç ? benimki .. 10,627 .. kayda geçsin euheuhuhue::o:o:o:üüüüüüüüü
[quote=thracian;184619][IMG]http://i47.tinypic.com/nl8prm.png[/IMG]
Bu da saatlik alcalan trendimiz...
Cok güzel calisti bu kanal. Zaten VOB`da benim gördügüm kadariyla saatlik grafta trend cizgileri cok iyi calisiyor...[/quote]
Sevgili thracian,
Sen de modaya uy.. Graf'ları zemin renginde at.. Kimse görmesin..::::::
[quote=selçuklu;184585]güzel graf patron bence gol olur müsterihim sende müsterih ol bence ... [COLOR=white]benimde pek inanasım gelmiyor patron gol olacağına ama çaktırma patron kınıyorum kendimi long girdiğim için .. hiç müsterih değilim açıkçası sabah zırlarız sanırsam ... .. üğüüğü[/COLOR][/quote]
Yahu yine kahkahalarımın nedenini sordurtacak aksiyonlar.
Çok yaşayın Sayın selçuklu...
Bol şanslar...