[quote=Astatin;184631]EMEKDAR senin 12 puan fıçıra badem oldu :)[/quote]
Sabaha çok var..
Asyası var,Rusyası var Avrupası var...
Bizde [B]Atabarı[/B] var....lelele.lelele.lelele
Printable View
Sabaha çok var..
Asyası var,Rusyası var Avrupası var...
Bizde [B]Atabarı[/B] var....lelele.lelele.lelele
paritede 1.4680, goldda 1180, VOB da 148000 hedefimizi koruyoruz.....az önce saydım ben, 71350 yi primary 1 olarak saydım...3 hedefi 120000, 5 hedefi 148000 oluyor...+- 1000 puan şaşabilir :)
[QUOTE=Astatin;184635]trakyan benden duymuş olma da, ikidir grafik yapıştıramıyorsun:..:[/QUOTE]
Tamam vazgectim:)
:..:
[quote=thracian;184639]Tcmbam vbnzghntim:)
:..:[/quote]
Trakyan benden duymuş olma ama artık yazı da yazamıyosun:..::..:
[QUOTE=Astatin;184640]Trakyan benden duymuş olma ama artık yazı da yazamıyosun:..::..:[/QUOTE]
Sen Trakyan bilmiyorsan ben ne yapayim:)
[quote=Astatin;184638]paritede 1.4680, goldda 1180, VOB da 148000 hedefimizi koruyoruz.....az önce saydım ben, 71350 yi primary 1 olarak saydım...3 hedefi 120000, 5 hedefi 148000 oluyor...+- 1000 puan şaşabilir :)[/quote]
[B][I]71.350'e kadar sen, bu gece birer birer Boğa say bence...dng:D:D[/I][/B]
[quote=excali;184636]Bu dediğim gibi olmuşş.. Tebrikler...lelele.lelele[/quote]
iyi geceler PUPU:D:D
herkese iyi geceler...fıçırlar pis artı olur, imf gelir...hükmen gol olur..seansa bile gerek yok...şimdiden +3000 puanda uzlaşalım kısacı arkadaşlarla..bu teklif sadece 1 saat için geçerlidir:D:D
Alt yazı geçti ama israille kriz başlığı geçti bu bizi yarın olumsuz etkilermi?
cık cık cık...erken konuşmanın zararlarından faydalanan (enteresan bi cümle oldu bu) kişilerden değilsin anlaşılan.
daha kooooooooskoca 9bıççıh saat var.
neyse, ben yatar. gbp/usd şortlar gol olur. 1,43 cıvarı bi yerde uzlaşmayı planlıyorum. eheh.
[quote=Astatin;184643]iyi geceler PUPU:D:D
herkese iyi geceler...fıçırlar pis artı olur, imf gelir...hükmen gol olur..seansa bile gerek yok...şimdiden +3000 puanda uzlaşalım kısacı arkadaşlarla..bu teklif sadece 1 saat için geçerlidir:D:D[/quote]
marasal...
savaş hiyleyle kazanılır...IMF bugün yunanistandaydı...anlaşma imzalıyor YUNAN BORSASI YÜZDE 5 ÇÖKTÜ....
VELEVKİ...
DİYELİM bizde tersini yapıp çıkacaklar....
sence...
gün içinde 2000 puan asagı inip....gelip açıldıgı yerden 68 200 den kaparsa bu işine gelirmi....
yarın böyle olacak....her iddiaya varım...yarım saat gecerli...ha ha ha
yahu MTX te bir indikatörü yanlışlıkla sildim.şimdi tekrar oluşturdum.ama bu sefer bu grafın sol üst köşesindeki o indikatörlerin olduğu kutucukta çıkmıyor.ve indikatörü graf üstüne atamıyorum.
birde ilk sildiğim halin kısa ismi hala o sol üstteki kutucukta görünüyor ama tabii tıklayınca bişey çıkmıyor.
nasıl yapıcam ben bunu?
yardımcı olabilecek var mı?
[quote=sovalye;184648]ekranı kaydetmezsen oluşturduğun indikatör kutucukta çıkmıyor siliniyor. o yüzden ekranı kaydet yaparak çalış o zaman kaybolmuyor[/quote]
ekranı kaydettim son haliyle ama ne yeni oluşan indikatörü graf üstüne atabiliyorum çünkü kutucukta yok.ne de sildiğim indikatörün kısa ismini o kutucuktan silebiliyorum.
gece gece iş yaptık.
nasıl düzelticez bunu yaw? :(