51.000 i dun ikinci seans bekliyordum bugune kismet olacak sanirim.
Printable View
[QUOTE=ktasyurek;26645]bence kapanıştaki yükseliş bu düşüşün satışı için pay bırakmak içindi, yarın açılışta 51.500 altına bırakmayıp burdan bir topuklama ile 52.700'e yürürsek hiç şaşırmam... herkese iyi geceler[/QUOTE]
51.500 iş başında bakalım devamı gelecek mi...
[QUOTE=ktasyurek;26645]bence kapanıştaki yükseliş bu düşüşün satışı için pay bırakmak içindi, yarın açılışta 51.500 altına bırakmayıp burdan bir topuklama ile 52.700'e yürürsek hiç şaşırmam... herkese iyi geceler[/QUOTE]
51.500 iş başında bakalım devamı gelecek mi...
[QUOTE=teo;26689]yok şu an bir sorun, alt bandın sancıları bunlar, o kadar pozları olsun, dow %1.93 düşmüş...
Sevgiler...[/QUOTE]
butun short alemi icin hayirlisi ne ise o olsun sayin teo,o aleme ait oldugum icin belkide yanli dusunuyorum,bilemiyorum artik gorcez.Sevgiler.
[QUOTE=teo;26689]yok şu an bir sorun, alt bandın sancıları bunlar, o kadar pozları olsun, dow %1.93 düşmüş...
Sevgiler...[/QUOTE]
butun short alemi icin hayirlisi ne ise o olsun sayin teo,o aleme ait oldugum icin belkide yanli dusunuyorum,bilemiyorum artik gorcez.Sevgiler.
günaydınlar
dünden shorttum
uzlaşma 51525de degisince longa çevirdim
parite çok iyi taş gibi
bu pariteyle short kalınmaz
110a merdiven dayamış :)
günaydınlar
dünden shorttum
uzlaşma 51525de degisince longa çevirdim
parite çok iyi taş gibi
bu pariteyle short kalınmaz
110a merdiven dayamış :)
[quote=follow;26690]51.000 i dun ikinci seans bekliyordum bugune kismet olacak sanirim.[/quote]
sert yükseliş bekliyorum
[quote=follow;26690]51.000 i dun ikinci seans bekliyordum bugune kismet olacak sanirim.[/quote]
sert yükseliş bekliyorum
dusus bekleyen tek ben varim heralde :)
dusus bekleyen tek ben varim heralde :)