Dünyanın en güçlü borsası ile gariban fakir Yanki'lerin borsası... :..:
Şu grafiğe bakan refah içinde yaşıyoruz bir elimiz yağda bir elimiz balda zanneder...
Printable View
Dünyanın en güçlü borsası ile gariban fakir Yanki'lerin borsası... :..:
Şu grafiğe bakan refah içinde yaşıyoruz bir elimiz yağda bir elimiz balda zanneder...
Bu arada sistem long'u kesinleştirdi... 60'lık da geçici AL çakıyor...
Ama ben long'a 600 maliyetle geçmiş oldum ve az da olsa sisteme taktım... Oh be, muradıma erdim.. Bi daha hayatta uğraşmam... :..:
[quote=Strategist;271550]Bana öyle geliyor ki gece Dow göçse bile bizimkiler yine hiç sallamayıp yarın ralli yapacak... Kötü veriyi maliyet yapma fırsatı olarak kullandılar... Adamlar işi biliyo abi na'apalım...[/quote]
Segili dostum
Adamlar işi gerçekten biliyor.Yarından çok emin değilsek geceye flat girmek en güvenlisidir.Yoksa açılışta kendimizi direkt kucakta bulma riski var.
Bu arada 76.900 ü zorluyor,henüz geçemedi.
[QUOTE=Strategist;271535]Yarın + gap olmayacaksa büyük fake atıyorlar demektir... Vay canına... Sistem nasıl kapatırsa kapatsın long devam edeceğim sanırım... Umarım sistem short'da kapatır da takarım ona...
.dng[/QUOTE]
patron yarın + gap olacagı fılan yok bunlar bıldıgın pıyasayı parayla terbıye edıyolar sımdı :)
YYSD....DOW daki takoz bugün kırılacak 1 milyon çiçek açacak işşaaalllhh -%2.22
bunlarda benim gibi kararsiz short devam son iki citirin maliyeti 77000 zaten 500 long 750 short.....
[quote=ihakkı;271561]Segili dostum
Adamlar işi gerçekten biliyor.Yarından çok emin değilsek geceye flat girmek en güvenlisidir.Yoksa açılışta kendimizi direkt kucakta bulma riski var.
Bu arada 76.900 ü zorluyor,henüz geçemedi.[/quote]
Benim gecelere ısrarla poz ile girmemin tek nedeni var, sistemler testlerde gecelere flat kaldıklarında daha az kazanıyor görünüyorlar. Yani gecelere pozla girmenin uzun vadede daha kazançlı olduğu bilimsel testlerle sabit. :)
Çünkü trendlerde trend yönünde büyük gap'ler geliyor. Bunları almadan trendden tam faydalanmak imkansız. E sistem de trendde kazanıyor zaten, yataydaki zararları örtüp kara geçmenin tek yolu da trendden gap'leriyle birlikte tam faydalanmak.
bugün sistemsel olarak 3-4 sinyal üreten varmı?
77150 deki satışım giderse geceye kısa gitmezse senaryo iptal olur ve uzun girerim.
Ula kapanışa 5 dk var hala durum netleşmedi geceye longmu sortmu kararsızım.
[quote=Tradeprof;271568]bugün sistemsel olarak 3-4 sinyal üreten varmı?[/quote]
0 (yazıyla sıfır sinyal)
10 kaplan modunda kapanış gelecek yine..
dow dan tırsmasam long girerdim..