Geceye 34.225 ten flat..
Printable View
Geceye 34.225 ten flat..
geceye uzun ..
Son dakikalarda kısalmamak için kendimi zor tuttum. Geceye flat. Sistemim LONG-TUT. Yarın sat sinyali gelirse eğer kısalırım nasıl olsa acelem yok.
34250 kısa tarzım değil ama hissi
34.225 tam kısa
[QUOTE=catedral;80926]Geceye 34.225 ten flat..[/QUOTE]
bende kapatıcaktım yetisemedim üüü sn mbm dowda uyumsuzluk gorduyse olur biseyler
uzun girdim 1,(virgul) 3 kaldırac :)
geceye [B][COLOR=red]34.175[/COLOR][/B] SHORT...
girdik yine hamama.fin hamamı olmasa bari.çok terletiyor çünkü :p
biraz tereddütlüyüm ama yapacak bişey yok.malı verdik isteyene.artık nereden yerine koyarız ALLAH bilir.
bugunu sıyrıksız atlatabildik en son uzun kaldım pek yazamadım işlerden
Abooo, bu gece forumcek kısadayız, yarına py tarafından öpüldüğümüzün resmidir:) 34600 üde yarına bıraktı py, herkese iyi akşamlar, saygılar..
[QUOTE=chn69;80915]dax iyi gaza geldi
havasını boşaltmak lazım biraz[/QUOTE]
günlük düşüğüne göre 160 puan yukarı yapan dax ta nihayet kar satışları geliyor
4500 altına gelecek gibi
[QUOTE=mersiyk;80931]bende kapatıcaktım yetisemedim üüü sn mbm dowda uyumsuzluk gorduyse olur biseyler
uzun girdim 1,3 kaldırac :)[/QUOTE]
Dowdan düşüş bekliyom.. Ama kısa her yer o kadar ısrarla aldaki kısa gözüm yemedi:..: tırstım..:..: piyasayıda çözemedim:eek:
vob,spot,dax al da..geceye uzun girdim...çarpılırsamda py nin canı sağolsun...
Flat kaldım inşallah yarın yükseliş olmazz
fdow 8110
fdax 4530
17 15 kapanış
Her yer alda olup nasıl kısa giriyorsunuz, yoksa sistemlere artık güvenmiyormusunuz.
Eğer cevap evet ise doğru yoldasınız. Sistemlere güvenmeyin, ama bıçağa da yumruk atılmaz ki..
Atılır diyende elini parçalar...
Birde ayrıca yere düşerken bıçak tutulmaya çalışılmaz,Bu da elinizi parçalar, bırakın yere düşsün sonra alın yerden,
Yukarı çıkan kağıtta satılmaz kıssadan hisse...
sayın cırcır resminizdeki adamın videosunuda izledinizmi hiç
yani bu karenin devamını diyeyim size
[QUOTE=cırcır;80938]Flat kaldım inşallah yarın yükseliş olmazz[/QUOTE]
ister yükselsin ister düşsün canı nasıl isterse öyle yapsın ....uyk .uyk
[quote=chn69;80941]sayın cırcır resminizdeki adamın videosunuda izledinizmi hiç
yani bu karenin devamını diyeyim size[/quote]
ama bu fotoğraf devamı gelmez istediğin kadar bak :D
arkadaşlar ben forumda yeniyim
yenilere tavsiyelerle ilgili bir bölüm var mı acaba ?
veya tavsiyeleriniz var mı ?
[QUOTE=mbm;80908]mesajınız denetleniyor diye bir yazı sizdede çıkıyormu..
yazıp gönderince.........mesaj hemen gitmiyo....
15 sn bekliyo ve mesajınız mod tarafından denetleniyorsa diyor[/QUOTE]
yazdıgınız her mesajı 15 saniyede denetleyip izin verebilen bir moderator hayatta yoktur sanırım ki olsada sabahtan aksama kadar sizin basınızımı nobet bekliycek :D.. hatta bunu yapabilen bilgisayar programı bile anasının karnından dogmamıstır :D bendede cıkıyo bazen
ayrıca vob u ve diğer future leri online takip edebileceğim mobil (cepten) linkler var mı ?
yine devam kısaya... of offf ben adam olmam..:..:
[QUOTE=eagle2002;80946]ayrıca vob u ve diğer future leri online takip edebileceğim mobil (cepten) linkler var mı ?[/QUOTE]
[url]www.cepvob.com[/url] sanko hizmeti.
Tavsiye : yol yakınken vaz geçin bu sevdadan.
Dow loto açayım bari 8,074.18
benimde hesabım sanko üzerinden ancak
orada verileri takip edemiyorum
bende mi problem acaba ?
sadece alış ve satış emiri verebiliyorum
[QUOTE=eagle2002;80946]ayrıca vob u ve diğer future leri online takip edebileceğim mobil (cepten) linkler var mı ?[/QUOTE]
yeni bulaştıysanız kendinizi gece pozisyon taşımamaya ve günde 200-300 puana alıştırabilirseniz bu işten karlı çıkarsınız yoksa cok stresli ve kazanma ihtimali çok düşük bir iştir bu vob..nacizane görüşlerim..
[quote=vobix;80949]dow loto açayım bari 8,074.18[/quote]
8225.25
[QUOTE=selçuklu;80952]8225.25[/QUOTE]
8252 bu da benden olsun..
[quote=furkan;80951]yeni bulaştıysanız kendinizi gece pozisyon taşımamaya ve günde 200-300 puana alıştırabilirseniz bu işten karlı çıkarsınız yoksa cok stresli ve kazanma ihtimali çok düşük bir iştir bu vob..nacizane görüşlerim..[/quote]
peki alış ve satış için güvenilir kaynak nasıl bulabiliriz
neyi takip etmemi tavsiye edersin dostum
bu arada ilgin için çok teşekkür ederim.
yende 90.50-91.04 e kadar yükseliş bekliyorum bu forex adamı yer bitirir böyle sanalı pek güzel..
[QUOTE=teo;80940]Her yer alda olup nasıl kısa giriyorsunuz, yoksa sistemlere artık güvenmiyormusunuz.
Eğer cevap evet ise doğru yoldasınız. Sistemlere güvenmeyin, ama bıçağa da yumruk atılmaz ki..
Atılır diyende elini parçalar...
Birde ayrıca yere düşerken bıçak tutulmaya çalışılmaz,Bu da elinizi parçalar, bırakın yere düşsün sonra alın yerden,
Yukarı çıkan kağıtta satılmaz kıssadan hisse...[/QUOTE]
Herşey sistem olsa hepimiz zengindik coşkuda satalım dedim bide apsd azaldı
8108 nasıl bir tahmin
[QUOTE=eagle2002;80955]peki alış ve satış için güvenilir kaynak nasıl bulabiliriz
neyi takip etmemi tavsiye edersin dostum
bu arada ilgin için çok teşekkür ederim.[/QUOTE]
ben GANN,Fibo,Yen ve yurtdışına bakıyorum arada rsi indikatörüne ama pek işe yarıyor görünmüyor bir alıp bir veriyorum portfoyun grafiginde inanılmaz bir "ZigZag" var :)
[QUOTE=VOBiX;80949]Dow loto açayım bari 8,074.18[/QUOTE]
7972 dow kısayımda.dng
[quote=furkan;80959]ben GANN,Fibo,Yen ve yurtdışına bakıyorum arada rsi indikatörüne ama pek işe yarıyor görünmüyor bir alıp bir veriyorum portfoyun grafiginde inanılmaz bir "ZigZag" var :)[/quote]
GANN ve fibo nedir ?
peki alıp vermeler kazandırıyor mu sende ?
dax dj ve futurlarını takip etmeye çalışıyorum ama
bazen bunlar yetersiz kalıyor
trend yakaladıkları zaman bile bazen bizim vob direnç gösteriyor
aklım almıyor
ve bu yüzden zarar ettiğim çok oluyor
[QUOTE=eagle2002;80961]GANN ve fibo nedir ?
peki alıp vermeler kazandırıyor mu sende ?
dax dj ve futurlarını takip etmeye çalışıyorum ama
bazen bunlar yetersiz kalıyor
trend yakaladıkları zaman bile bazen bizim vob direnç gösteriyor
aklım almıyor
ve bu yüzden zarar ettiğim çok oluyor[/QUOTE]
bollinger yazmayı unutmuşum...al-sattan ben hiç kazanamadım belki 1-2 keredir tutma taraftarıyım ama son zamanlarda 1000puan karı gorup kapatmayınca 200puan karla anca kapatabiliyorum çok kararsız piyasa o yüzden buna kendiniz karar vermelisiniz...google da gann,fibo methodları vs diye aratırsanız birşeyler çıkar ve benden çok yardımı dokunur eminim..bol kazançlar dilerim kolay gelsin.
[QUOTE=gacırt;80945]yazdıgınız her mesajı 15 saniyede denetleyip izin verebilen bir moderator hayatta yoktur sanırım ki olsada sabahtan aksama kadar sizin basınızımı nobet bekliycek :D.. hatta bunu yapabilen bilgisayar programı bile anasının karnından dogmamıstır :D bendede cıkıyo bazen[/QUOTE]
:D zamanında bir sağlık sitesinde editordüm .
sitedeki yazılara gelen yorumları denetlerdim..
bir küçük paragrafı okuyup anlamak 30 saniyemi alırdı.
denetleyip onay vermem miminum 3-4 dakka maksimum 5 saat surerdi .dng
programıda yoktur.en basitinden küfürün bile birsuru algoritması var +.
[quote=furkan;80962]bollinger yazmayı unutmuşum...al-sattan ben hiç kazanamadım belki 1-2 keredir tutma taraftarıyım ama son zamanlarda 1000puan karı gorup kapatmayınca 200puan karla anca kapatabiliyorum çok kararsız piyasa o yüzden buna kendiniz karar vermelisiniz...google da gann,fibo methodları vs diye aratırsanız birşeyler çıkar ve benden çok yardımı dokunur eminim..bol kazançlar dilerim kolay gelsin.[/quote]
Dostum ilgin alakan için çok ama çok teşekkür ederim.
umarım bir gün benim de sana bir iyliğim dokunur.
saygılarımla
Kısadayım ama DJ - 8168
Yiğit Bulut'un yazısı... Göz atmaya değer
[url]http://www.referansgazetesi.com/haber.aspx?HBR_KOD=116105&YZR_KOD=97[/url]