günaydın arkadaşlar,rast gelsin..
Printable View
günaydın arkadaşlar,rast gelsin..
[QUOTE=Astatin;184691][IMG]http://i50.tinypic.com/2lukhe.jpg[/IMG]
yahu bizim forum acaip profosyonelleşmiş mi demek lazım..daha düne kadar mesela AMON RA, yukarı derken ben yaz tahtaya alırsın haftaya diyordum :) birde bugünkü hale bak...:) ne VOB muş beaa...
Bu arada çekirdek çitleticisi ex-cali :) nin adını pozisyon anketlerinde göremiyorum..şşşşşşşşş
EURUSD ve GOLD iyiydi de, fıçırlarda az dayansaydı **[/QUOTE]
Tebrikler asti! Zarar olmadı şükür kazanç azaldı o kadar maliyet iyi olunca rahat davrandım! :..:
Evet forumdaşlar, geyikler, takılmalar v.s. bir yana.... Ortak düşman PALA'ya karşı cenge az kaldı..Herkes için kazançlı veya minimum kayıplı bir gün diliyorum...Nişan aaaalllllllllllllllllll........
Günaydın arkadaslar,
bol kazanclar
[QUOTE=Astatin;184697]Evet forumdaşlar, geyikler, takılmalar v.s. bir yana.... Ortak düşman PALA'ya karşı cenge az kaldı..Herkes için kazançlı veya minimum kayıplı bir gün diliyorum...Nişan aaaalllllllllllllllllll........[/QUOTE]
Pala kım?:::
[quote=AMON RA;184696]Tebrikler asti! Zarar olmadı şükür kazanç azaldı o kadar maliyet iyi olunca rahat davrandım! :..:[/quote]
Yok patron kar zarar açısından yazmadım ben onu...forumdaşlar VOB olayını kapmış, pozlara aşık olunmuyor mealinde...Bugün ali kazanır yarın veli...Önemli olan forumdaşlar kazansın:)
67,950 flat.
Acilisi bence flatler kazandı:)
ahanda acıldı .. pek bi degisiklik yok.. birazdan salarlar galiba assagıya dogru.. bana oyle gelıyo..
[QUOTE=Astatin;184699]Yok patron kar zarar açısından yazmadım ben onu...forumdaşlar VOB olayını kapmış, pozlara aşık olunmuyor mealinde...Bugün ali kazanır yarın veli...Önemli olan forumdaşlar kazansın:)[/QUOTE]
Aynen öyle dostum. EYVALLAH! +.
[quote=Astatin;184699]Yok patron kar zarar açısından yazmadım ben onu...forumdaşlar VOB olayını kapmış, pozlara aşık olunmuyor mealinde...Bugün ali kazanır yarın veli...Önemli olan forumdaşlar kazansın:)[/quote]
full centilmen başladın patron güne,seni fair play vobçu ya aday gösteriyorum :::
[QUOTE=thracian;184700]Pala kım?:::[/QUOTE]
pala forumu takip edip en zayıfı avlayan vahşi bir avcı.. sürü nerdeyse o tam karsılarında , sinsize saklanıyo gorunmuyo