-
[quote=selçuklu;184754]gol olsun patron .. müsterihim ben ....sende müsterihmisin ..:D:D [COLOR=white]bu sefer gerçekten müsterihim ben patron .. stopta yazılı ... ralli a* ... 75000 olsun bence .. [/COLOR][/quote]
hemde nasıl müsterihim 69+ kapatacaz bu pzoisyonları belkide 79000 artı..kama var abi grafa koydum..kama gol olur..ayıların sırtında kan olur:..::..::..:
-
Bugün Amerika'da Banka CEO'ları , Amerika senatosunun sorularını yanıtlayacaklarmış..Kaynak : CNBC-e
Saat kaçta bilmiyorum..
-
[quote=Astatin;184756]hemde nasıl müsterihim 69+ kapatacaz bu pzoisyonları belkide 79000 artı..kama var abi grafa koydum..kama gol olur..ayıların sırtında kan olur:..::..::..:[/quote]
flat olmadin mi sen daha:..:
-
-
[QUOTE=nunu;184758]flat olmadin mi sen daha:..:[/QUOTE]
apla değiştir şu avatarı .. kral arthur kızıyo valla ... ne o öyle .. :D:D
-
[quote=nunu;184758]flat olmadin mi sen daha:..:[/quote]
önce flat sonra long...yönü bulana kadar...sistem sat verene kadar:..::..: ya selçuklu ya nunu gol olana kadar
-
[quote=selçuklu;184760]apla değiştir şu avatarı .. kral arthur kızıyo valla ... ne o öyle .. :D:D[/quote]
yok şahsen benim fikrim değiştirmesin...yeryüzündeki en çekici ayı bence o avatar:D
-
[quote=selçuklu;184760]apla değiştir şu avatarı .. kral arthur kızıyo valla ... ne o öyle .. :D:D[/quote]
yemisim arthuru:..:
-
tepeler tepeler ...alçalan tepeler...
-
vaşşşş
ben diyorum paritenin hası GBP/USD'dir diye.
en kısa zamanda sonuç.
tak...tak! .boks.
-
1000 kontrat neti olan tek kurum iş yatırım..
hacimsiz bekleyiş devam ediyor..
hacim please :)
[IMG]http://i46.tinypic.com/2q3nko2.gif[/IMG]
-
[QUOTE=Astatin;184762]yok şahsen benim fikrim değiştirmesin...yeryüzündeki en çekici ayı bence o avatar:D[/QUOTE]
ondan diyorum zaten patron .. çok çekici bir ayı avatar .. arthuru tahrik ediyo ... :o:o:D:D:D:D