Patron ben gittikçe müsterihleşiyorum ya sen...
[COLOR=white]68500 ü kırarsak gol olur yağarız..NUNU yu kebap yaparız bence[/COLOR]:D
Printable View
Patron ben gittikçe müsterihleşiyorum ya sen...
[COLOR=white]68500 ü kırarsak gol olur yağarız..NUNU yu kebap yaparız bence[/COLOR]:D
bak bu ayıp oldu patron..üwwww..long deva..sistem sat verene kadar mokoko
Günaydın herkese....
Ayuluk güzel duygu caaanım...sadece para kaybediyorsun...ama alma
zamanıda geldi heralde...:)
[quote=selçuklu;184767]ondan diyorum zaten patron .. çok çekici bir ayı avatar .. arthuru tahrik ediyo ... :o:o:D:D:D:D[/quote]
arthur bu ayudan tahrik oluyorsa cok abaza kalmis olmali. :..:
bu arada, yarin intel, oburgun jp morgan bilancolari var. iyi bekleniyor. ayrica bizim gelmesi beklenen bir not olayimiz daha var. teknik asagi dese de temel yukari diyor.
İki gündür üstümde acayip bir ağırlık var, forumda en gıcık şahsiyet seçildikten sonra çekemeyenlerim çoğaldı galiba... Birisi büyü mü yaptı nedir? :D
[quote=Astatin;184697]Evet forumdaşlar, geyikler, takılmalar v.s. bir yana.... Ortak düşman PALA'ya karşı cenge az kaldı..Herkes için kazançlı veya minimum kayıplı bir gün diliyorum...Nişan aaaalllllllllllllllllll........[/quote]
Vala sabırla bekliyorum şu ky lerin birleşip büyük fonları çarpacağı günleri... Birazda büyük fonlar ky den korksun artık :)
Aslında teoride bu mümkün... buyuk fonlar mesela cok seri şekilde dönemezler ama ky döner..
IYM gerı kapattı longları.. halbuse kapım kapım kapısıyodu..
[QUOTE=Astatin;184769]Patron ben gittikçe müsterihleşiyorum ya sen...
[COLOR=white]68500 ü kırarsak gol olur yağarız..NUNU yu kebap yaparız bence[/COLOR]:D[/QUOTE]
stop yazılı patron 750 altı .. hala müsterihim gibi .. ama iç açıcı bir durum yok ortada .. üğüğüüüüüüü
kısa vadeli aşağı trend üstüne ilk deneme başarısız oldu..
[IMG]http://i49.tinypic.com/29avdah.gif[/IMG]
[quote=selçuklu;184777]stop yazılı patron 750 altı .. hala müsterihim gibi .. ama iç açıcı bir durum yok ortada .. üğüğüüüüüüü[/quote]
patron, şu düşüşten sonra alıntı yapmasaydın bari..pas attın NUNU ya şimdi:..::..::..: sistem sat verene kadar aldayım patron....kaderde çarpılmak varsa neye yarar üzülmek
[quote=enorton;184773]İki gündür üstümde acayip bir ağırlık var, forumda en gıcık şahsiyet seçildikten sonra çekemeyenlerim çoğaldı galiba... Birisi büyü mü yaptı nedir? :D[/quote]
sistemsizlik büyüsü yapmasınlar sakın enerton :::
[quote=Vobra;184774]Vala sabırla bekliyorum şu ky lerin birleşip büyük fonları çarpacağı günleri... Birazda büyük fonlar ky den korksun artık :)
Aslında teoride bu mümkün... buyuk fonlar mesela cok seri şekilde dönemezler ama ky döner..[/quote]
fantastik bir hayal olarak kalır bu :..:
seans salonlarını bi gez gör bak neler var..