spot zayıf.. vob'da tepkiler zayıf..
short tabiki..:)
Printable View
spot zayıf.. vob'da tepkiler zayıf..
short tabiki..:)
[quote=YAVUZHAN;184783]fantastik bir hayal olarak kalır bu :..:
seans salonlarını bi gez gör bak neler var..[/quote]
Neler var??:confused:
[quote=Cerphin;184784]spot zayıf.. vob'da tepkiler zayıf..
short tabiki..:)[/quote]
Ayucum benim,
Bal damlıyor ağzından...:cool:
Bu IYM yi bir ashabiyeye mi göndersek...:::
[IMG]http://i46.tinypic.com/2hgzjpk.jpg[/IMG]
patron işe yarar ne grafik varsa sürüyorum cepheye (30 dk..MP)..aha bu 30 dklık..burda daha net..bu formasyon yukarı kırılır gol olur bence :) PU falan da sosu patron..her ne kadar 67500 bile normal görünnüyorsa bu formasyonda (acaip stres yapar) ALT BOL BAND TUTAR BENCE FİYATI..YATAYA DÖNMÜŞ ABİ TUTMASI LAZIM..AYRUCA LONG BİR SEN VARSIN BIR BEN :) :)
[quote=excali;184786]Neler var??:confused:[/quote]
çok enteresan trader lar var..
yok artık dersin :::
vob u efg nin sahibi olduğu gazino olarak görenler ciddi çoğunlukta :::
[QUOTE=YAVUZHAN;184783]fantastik bir hayal olarak kalır bu :..:
seans salonlarını bi gez gör bak neler var..[/QUOTE]
Ben hiç seans salonuna gitmedim, ortamı merak ediyorum... Tahminimce at yarışı izlenen kahvehaneler gibidir :)
[QUOTE=Astatin;184781]patron, şu düşüşten sonra alıntı yapmasaydın bari..pas attın NUNU ya şimdi:..::..::..: sistem sat verene kadar aldayım patron....kaderde çarpılmak varsa neye yarar üzülmek[/QUOTE]
10 u dokuzu anlamam patron ... gol olur fraktalik baskı belli .. projeksyon belli stop belli ... ralli ralli ralli ralli ralli ralli ....
bu arada 2 gündür 58 bin altına sarkma konusundaki naz ve inadı en son geçen hafta 69 bin seviyesinde görmüştük ve 71350 görülmüştü hemen ardından..
hayır olsun bakalım..
hmmm,
hakiki büyük düşüş olacaksa, şelale başında manzarayı seyredelim diye toplaşmış ayuların elinden malı (3D gözlüklerini :..:) toplamak lazım gelir.
bunun için de 68.300'e bi dokundurulur dokundurulmaz kıçına ateş sürülmüş boğa hali şarttır.
flat çekirdek çitlemeye devam. :cool:
[quote=YAVUZHAN;184790]çok enteresan trader lar var..
yok artık dersin :::
vob u efg nin sahibi olduğu gazino olarak görenler ciddi çoğunlukta :::[/quote]
Ben , seans salonuna gitmeden efege'nin sözünün geçtiğini zannediyorum..
[quote=YAVUZHAN;184783]fantastik bir hayal olarak kalır bu :..:
seans salonlarını bi gez gör bak neler var..[/quote]
FANTASTİK DERKEN :..::..: SEANS DERKEN:p:p
[quote=enorton;184791]Ben hiç seans salonuna gitmedim, ortmaı merak ediyorum... Tahminimce at yarışı izlenen kahvehaneler gibidir :)[/quote]
seans salonları ve ganyan bayilerinde ciddi vakit geçirmiş biri olarak kesinlikle iyi bir benzetme diyebilirim enerton :..:
bu aralar seans salonlarının favorisi ısamb-koza..
resmen bitmiş ikili :::