68350 nin üzerinde saatlik kalırsa azılı longçu olurum!
Printable View
68350 nin üzerinde saatlik kalırsa azılı longçu olurum!
68.250 nin üzerinde stop olurum..:(
selçuklu boss, lead us to victory[COLOR=white]...(yabancı süsü veriyorum kendime patron, vergi vermemk için):D:)[/COLOR]
gol geliyo bence... bu arada enorton dünkü bjk maçını seyredemedim nasıl gitti maç bjk kesin yenmiştir dimi?:)) kih kih
SEVGİLİM TERKETSEDE EN BÜYÜK FENERBAHÇE!
5 likle işlem yapanları dünden beri dağıttı.
[quote=YAVUZHAN;184783]fantastik bir hayal olarak kalır bu :..:
seans salonlarını bi gez gör bak neler var..[/quote]
evet haklısın, tahmin edebiliyorum... Bu sadece utopya olarak kalır...
Aslında bütün kyler bilinçli ve donanımlı olsa büyük fonların işi zor.. Bu aynı trafiğin olma nedenlerine benziyor. trafik oluyor çünkü btün sürücüler farklı birbirlerinden... mesela trafik olan bir yoldaki arabaları saysam, aynı sayının 2 katı araba cambazı koy, tampon tampona giderler trafik filan olmaz aynı koşullar altında.. Bu trafik işinede bi sistem yazalım bari :..:
[quote=Astatin;184797]FANTASTİK DERKEN :..::..: SEANS DERKEN:p:p[/quote]
acentelik zamanlarında onlarda vardı patron.
ikramlar ( alkollü-alkolsüz ),hanım hanımcık ofis kızları :::
akşama patron misafiri olup masada bi sonraki günün tavan olacak senetleri..pazarlama yani :..:
2001 krizi tüm bu saltanatın üstünden buldozer gibi geçti ve film bitti..
her telefona bir kişi bakarken artık bir eleman 4 telefona bakıyor :..:
bu arada fantastik derken seans derken sen ne anladın patron :::
Selçuklu Fraktalları&Asti Kamaları A.Ş.
(Önce senin ismin patron, sen taviz vermedin sabah)
[QUOTE=AMON RA;184799]68350 nin üzerinde saatlik kalırsa azılı longçu olurum![/QUOTE]
225 in geçilmesi longçular için iyi haber asıl haber 350 nin geçilmesiyle gelecek! Hayırlısı bakalım!
dipten 500 puan çıktık.
çaktırmadan çıktığımızı düşündüğümden uyarayım dedim...
uyuya kalmayın.:cool:
[quote=enorton;184791]Ben hiç seans salonuna gitmedim, ortamı merak ediyorum... Tahminimce at yarışı izlenen kahvehaneler gibidir :)[/quote]
ben 98de gidiyodum ozaman interrnet yoktu bu şekilde, hayal meyal hatırlıyorum :..::..: sonra uzun bi süre ara verdim tabi..
175 ten hafif uzadım!