Arkadaşlar son 3-4 gündür matriksin saati 12-13 sn geriden geliyor farkeden oldu mu? VST saati ile matriks saati farklı... Siz seansın bitimine daha 15 sn var deyip emir göndermeye çalışırsanız seans bitmiş olabilir...
Printable View
Arkadaşlar son 3-4 gündür matriksin saati 12-13 sn geriden geliyor farkeden oldu mu? VST saati ile matriks saati farklı... Siz seansın bitimine daha 15 sn var deyip emir göndermeye çalışırsanız seans bitmiş olabilir...
nunucum,
daha güncel bir duurm resmini hazır et yolda galiba ihtiyaç olacak üüwwwwww
selçuklu patron sıkıntı büyüyor abi...
neyse sisyem sat verene kadar mokoko
[quote=unlimitted;184929]vay anasını sayın seyirciler.
şu anki APSD'nin azımsanamayacak bi kısmı benim şort cover'lardan geliyo. :D[/quote]
UPSD kaç ki? (Unlimitted pozisyon değişim sayısı)
[quote=YAVUZHAN;184928]ben halen kısa olduğum için haketmiyorum öyle bir tebriği :..:
ama seni tebrik ederim güzel yerden kapanmışsın :)[/quote]
belki 68,575'ten kısalmışsındır yaw, bi daha bak. :..:
şş ekskali, çekirdek.:D
[quote=enorton;184931]Arkadaşlar son 3-4 gündür matriksin saati 12-13 sn geriden geliyor farkeden oldu mu? VST saati ile matriks saati farklı... Siz seansın bitimine daha 15 sn var deyip emir göndermeye çalışırsanız seans bitmiş olabilir...[/quote]
evet bugün bende farkettim... 15 sn. erken açıldı seans.. :)
[QUOTE=Astatin;184933]nunucum,
daha güncel bir duurm resmini hazır et yolda galiba ihtiyaç olacak üüwwwwww
selçuklu patron sıkıntı büyüyor abi...
neyse sisyem sat verene kadar mokoko[/QUOTE]
patron senin boğalığında hiç çekilmezmiş valla ... :D:D:D
[quote=unlimitted;184929]vay anasını sayın seyirciler.
şu anki APSD'nin azımsanamayacak bi kısmı benim şort cover'lardan geliyo. :D[/quote]
asıl patron senmişsinde haberimiz yokmuş unlimitted :)
[quote=excali;184934]UPSD kaç ki? (Unlimitted pozisyon değişim sayısı)[/quote]
ı ıh yimezler.
hem geçen gün öğrenemedin mi bakam? bi analizler filan yapıyodun :)
bu arada güzel bir düşüş trendi kapıda.... sanırım birkaç güne kalmaz başlar... son bir atak gerek...
ocak ve eylül 2008 düşüşleri gibi sert ilerleme ihtimali yüksek..
[QUOTE=YAVUZHAN;184939]asıl patron senmişsinde haberimiz yokmuş unlimitted :)[/QUOTE]
pelanın ta kendisi patron .. unlimited kontrato var tahminim unlimit abide .. :D:D
[QUOTE=YAVUZHAN;184920]her ikinizi bende tebrik ederim :::
şimdi biri gelsin ve üçümüzü birden tebrik etsin :..:[/QUOTE]
[QUOTE=unlimitted;184923]ben her üçünüzü birden terbrik ederim. 67,950den şort kapadığım için birisi de 4'ümüzü teprik eder heral :D[/QUOTE]
Bende dördünüzü teprik ederim!
Bu arada 15 dk ve saatlik grafiklerde PU gözüme çarpıyor!
[QUOTE=enorton;184931]Arkadaşlar son 3-4 gündür matriksin saati 12-13 sn geriden geliyor farkeden oldu mu? VST saati ile matriks saati farklı... Siz seansın bitimine daha 15 sn var deyip emir göndermeye çalışırsanız seans bitmiş olabilir...[/QUOTE]
[IMG]http://img251.imageshack.us/img251/3375/adszrf.jpg[/IMG]
[B]Çok çok önemli bir problem arkadaşlar... Verilerde de aynı şey olacak... Saat 15.30 veri gelecek diye beklerken veriler 12 sn önce gelmiş olacak...[/B]
[B]Matriks 11.43.33[/B]
[B]VST 11.43.45[/B]