-
[quote=enorton;184931]Arkadaşlar son 3-4 gündür matriksin saati 12-13 sn geriden geliyor farkeden oldu mu? VST saati ile matriks saati farklı... Siz seansın bitimine daha 15 sn var deyip emir göndermeye çalışırsanız seans bitmiş olabilir...[/quote]
dün kapanışta bende farkettim yaklaşık 10-15 sn erken kapandı matriks saatine göre..
-
apsd -1650 ula hem shortlar hem longlar poz kapadı sırasıyla hafif agresif
.. bu nasıl bi kararsızlık :)
-
:D[quote=unlimitted;184940]ı ıh yimezler.
hem geçen gün öğrenemedin mi bakam? bi analizler filan yapıyodun :)[/quote]
-3000 mi??:D:D:D[COLOR=white](GARANTİ)[/COLOR]
Seans esnasında çekirdek çitleme yayın hakları ihalesini ben kazanmışım.. Eferin bana..+.+.
-
[quote=enorton;184931]Arkadaşlar son 3-4 gündür matriksin saati 12-13 sn geriden geliyor farkeden oldu mu? VST saati ile matriks saati farklı... Siz seansın bitimine daha 15 sn var deyip emir göndermeye çalışırsanız seans bitmiş olabilir...[/quote]
ben bayılıyorum o saatlere.
VOB client ve matriks kullanıyorum.
VOB client sistem saati, alım satım işlemi saati, matriks saati, matriks alım satım saati ve bir de bilgisayar sistem saatim var.
hiçbirisinin birbiri ile aynı olmamasını bırak, iki en yakın saat arasındaki fark 4 saniye. geri kalanını sen düşün artık.
kol saatim hepsinden farklı. :..:
sözün özü:
1 adet saati olan kişi, size saati kesin şekilde söyler.
2 adet saati olan kişi asla saatten emin olamaz. :..::..:
-
[quote=selçuklu;184938]patron senin boğalığında hiç çekilmezmiş valla ... :D:D:D[/quote]
hemde hiiççç:..::..::..: ama sıkıntı büyüyo ha..acil 550 üzeri lazım..üwwww:..::..: sistem var patrona sisteme uyacağım..zero tolerans zero histem
-
[quote=unlimitted;184948]ben bayılıyorum o saatlere.
VOB client ve matriks kullanıyorum.
VOB client sistem saati, alım satım işlemi saati, matriks saati, matriks alım satım saati ve bir de bilgisayar sistem saatim var.
hiçbirisinin birbiri ile aynı olmamasını bırak, iki en yakın saat arasındaki fark 4 saniye. geri kalanını sen düşün artık.
kol saatim hepsinden farklı. :..:
sözün özü:
1 adet saati olan kişi, size saati kesin şekilde söyler.
2 adet saati olan kişi asla saatten emin olamaz. :..::..:[/quote]
vob clienti hangi kurumlar veriyor?
-
New Daily High on the way
-
[quote=enorton;184944][IMG]http://img251.imageshack.us/img251/3375/adszrf.jpg[/IMG]
Çok çok önemli bir problem arkadaşlar... Verilerde de aynı şey olacak... Saat 15.30 veri gelecek diye beklerken veriler 12 sn önce gelmiş olacak...[/quote]
[B][I]Gerçekleşen tüm işlemler[/I][/B] penceresinden takip etmek lazım..
Gerçi sabah açılışta bu da sıkıntı yaratır, ama kapanışta en azından işe yarar..
-
hehehehHEHEHHEHEHE başladık işte! Mahcup etmez inşallah!
-
[QUOTE=halojen;184937]evet bugün bende farkettim... 15 sn. erken açıldı seans.. :)[/QUOTE]
Aslında seans erken açılmadı matriks geriden geliyor galiba, bu sornu matrikse bildirmemiz lazım... Ben mail attım ama hepimiz atalım lütfen 12 sn bu boru değil... :)
-
[quote=Astatin;184951]New Daily High on the way[/quote]
why high one?:..::..::..::..::..::..:
-
uhehe 550 de stopp lossları patlattılar :) 750 poz filan galiba :)