-
[quote=enorton;184963]Arkadaşlar tehlikenin farkında mısınız? Sizin bütün grafikleriniz sistemleriniz çöpe... İlk 15 sn veriler matriks grafiklerinde yok...[/quote]
Hatalı veri diye bir şey yoktur..Mevcut veri diye bir şey vardır:..::..: Ne fark eder, sistemi sonuçta o veri üzerinden kuruyosun ve fresh verilerde aynı şekilde geliyor...
emortım sen kafayı yiyeceksin ha bu sistem olayıyla:..::..::..: yok EMA lar MEMA lar TEMA lar, Saatler:..::..::..:
saat senkronizasyonu öyle kolay bir şey değil..aynı şirketteki pc leyin serverleyın saatlerini fixlemek bile bir sorun..bunun için serverip sır vermeyen ayrı bir serve rkullanılıyor misal...:..:
-
[quote=excali;184970]Muuuuuuuüstttteeriiiiiihhhhh dersin..:D:D[/quote]
:..::..::..: abi o ünlem değilki...çığlık dediğin, mööö, grooaaar, hav hav gibi bir şey olmalı..veya haşırt kütürd gibi olabilir...ama neyse hiç bir şey bulamazsak onu diycez mecbur:..:
-
işyatırım sabahki hareketin ardından geri döndü tahtaya..
[IMG]http://i47.tinypic.com/28tl4iq.gif[/IMG]
-
Saatlik kanalda alcalan kanalin üst bandi 68850`den geciyor su anda. Takip ettigim indikatörler de referans noktalarinda. Ben long cover+short deniyorum buradan, ama stopumu cok yakinda tutarak...
-
yurtdışı patates bizde güllük gülüstanlık ne güzel degilmi alın yiyin longcular....yalınız dikkat etmek ilazım tatlı tatlı yemenin acı acı cıkarması var...aman haaaaa
-
PAtron ben yemeğe kaçıyorum...625 den kapadım longların tümünü.....bereket versin
-
[quote=enorton;184963]Arkadaşlar tehlikenin farkında mısınız? Sizin bütün grafikleriniz sistemleriniz çöpe... İlk 15 sn veriler matriks grafiklerinde yok...[/quote]
sadece bardaki açılış fiyatını baz alan sistemlerin geçmişteki performansına gölge düşürebilir. ama zaten ben teknik sebeplerden dolayı performansını yüzde 10 düşük olarak kabul etmişimdir;)
-
[quote=eksper;184979]yurtdışı patates bizde güllük gülüstanlık ne güzel degilmi alın yiyin longcular....yalınız dikkat etmek ilazım tatlı tatlı yemenin acı acı cıkarması var...aman haaaaa[/quote]
VOB da yenilen tatlılar değil, aşık olunan pozisyonlar osurtuyor benim bildiğim;)
-
[quote=sovalye;184981]sadece bardaki açılış fiyatını baz alan sistemlerin geçmişteki performansına gölge düşürebilir. ama zaten ben teknik sebeplerden dolayı performansını yüzde 10 düşük olarak kabul etmişimdir;)[/quote]
bugün için short kapa şartın nedir şövalye ?
gün sonu kapanışı kullanıyorsun dimi ?
-
[QUOTE=nunu;184950]vob clienti hangi kurumlar veriyor?[/QUOTE]
işlem hacmin yeterliyse hemen hemen bütün kurumlar veriyorlar nunu..
-
Sazan dün kapanışa dogru aldığı long'ların yarısını verir. Yarısı devam eder. (SW börtföy)
-
775 enemli direnç yeresi....buralarda sıkıntı var...5 dklıkda fiyat 725 vurduğu halde TGG 4 den 2 ye düştü....yani tikkat...gerçekten kaçtım yemeğe