-
[quote=Astatin;185015]"least but not last...."
ne düzeltmeey çalışıyorlar yaww...sanki dna testi istemişler Matriks den...Topu topu, bir tane PC yada Server belirleyecekler, tüm makinaalrın saatini alacağı kaynak olarak..ÜZerine bir kaç yüz dolara satılan bu işle ilgili programı kuracaklar.. hepsi bu...toplasan 1 günlük iş değil...[/quote]
[B]Yemeğe gitmez lem bu.kom.kom[/B]
-
12 sn de kaç kademe kalkar iner?
gün sonu kapanışa bakan sistemle iş yapan adam zaten 15-20 sn kala emrini gönderir (en sabırlısı).
farzedelim sapma yok birebir aynı saatler kapanışa 12 sn kala bir emir gönderin bakalım gerçekleşecek mi? şanslıysanız belki...kapanışta birsürü emir gönderiliyor arada şansınıza gerçekleşirse gerçekleşir.ayrıca abi gün sonu işlem yapacak adamda bi zahmet son 5-10 sn yi beklemesin.30-40 sn kala göndersin emrini...
olmaması lazım elbette bu farkın ama hiçbir önemi yok bence.birkaç dakikalık fark olsa önemli.
-
Bugünlük son mesaj. 69.5'e kadar yükselebileceğimizi düşünüyorum.
Herkese bol kazançlar.
-
[QUOTE=TÜRKOĞLU;185026]12 sn de kaç kademe kalkar iner?
gün sonu kapanışa bakan sistemle iş yapan adam zaten 15-20 sn kala emrini gönderir (en sabırlısı).
farzedelim sapma yok birebir aynı saatler kapanışa 12 sn kala bir emir gönderin bakalım gerçekleşecek mi? şanslıysanız belki...kapanışta birsürü emir gönderiliyor arada şansınıza gerçekleşirse gerçekleşir.ayrıca abi gün sonu işlem yapacak adamda bi zahmet son 5-10 sn yi beklemesin.30-40 sn kala göndersin emrini...
olmaması lazım elbette bu farkın ama hiçbir önemi yok bence.birkaç dakikalık fark olsa önemli.[/QUOTE]
Abi sadece günlük sistemle işlem yapanlar mı son saniye emir gönderir sence... Periyodu ne olursa olsun [B]son barda sinyal veren[/B] tüm sistem traderlar işlem yapabilir... Çünkü sistem performansına son işlem fiyatı geçecek... Neyse artık benden başka yorum yok hocam... Ben uyarımı yaptım... Ben daha önce çok işlem yaptım 5 sn kala hatta 2-3 sn kala...
-
[quote=enorton;185006]Tamam önemli değil 12 saniye geriden gelelim biz...[/quote]
sen sadece 12 sn mi geriden gittiğimizi düşünüyorsun enorton?
valla PALA herhalde bize kafadan 1 gün takıyordur diye düşünüyorum.sence babalar IMF işinin sonucunu biliyor mudur bilmiyor mudur? sence yabancılar abd verilerinin nasıl geleceğini biliyor mudur bilmiyor mudur? bu kaç 12 sn eder birde bunu hesapla.
düşünsene milyar dolar bağlamışsın piyasaya ve piyasayı oynatacak haberleri önceden bilmeyeceksin.sen buna inanır mısın?
dediğim gibi PALA zaten bizden en az 24 saat önce ve önde gidiyor piyasada...
bazen o dönerken biz hala gidiyor oluyoruz değil mi? :D
-
[QUOTE=TÜRKOĞLU;185032]sen sadece 12 sn mi geriden gittiğimizi düşünüyorsun enorton?
valla PALA herhalde bize kafadan 1 gün takıyordur diye düşünüyorum. :D[/QUOTE]
Abi bu mantığa göre piyasa izlemenin, ekran takip etmenin de bir anlamı yok :D Reel bir durumla bir teoriyi kıyaslıyorsun...
-
Yaw ben çok yakında bigün baktım işlem yapamıyom, ebroker işlem kabul etmiyor, kapanışa 2 dakika var görülüyor, açtım telefonu aracı kuruma, dedim pozisyonu kapat, vob kapandı abi dedi, yaw nasıl olur benim önümde işllemler gerçekleşiyor, saat şu anda 17:34:32 henüz, çatır çatır işlem oluyor? kapandı abi dedi...
Ağzım bir karış açık kaldı, gerisini siz düşünün...
-
[QUOTE=bull market;185038]Yaw ben çok yakında bigün baktım işlem yapamıyom, ebroker işlem kabul etmiyor, kapanışa 2 dakika var görülüyor, açtım telefonu aracı kuruma, dedim pozisyonu kapat, vob kapandı abi dedi, yaw nasıl olur benim önümde işllemler gerçekleşiyor, saat şu anda 17:34:32 henüz, çatır çatır işlem oluyor? kapandı abi dedi...
Ağzım bir karış açık kaldı, gerisini siz düşünün...[/QUOTE]
Valla eğer o kadar fark varsa senin bağlantında bir problem varmış bence... 1 yıldır anlık olarak matriks takip ediyorum ve bir çok defa son anlarda işlem yaptım... Ancak bu hafta bir fark oldu... Eğer aynı sırada bir film download edersen matriksin saatinin yavaşladığını farkedeceksin, aynı mantıkla sen de bir şey indiriyorsan ya da internetin yavaşsa matriks saatin gecikecektir...
-
[quote=bull market;185038]Yaw ben çok yakında bigün baktım işlem yapamıyom, ebroker işlem kabul etmiyor, kapanışa 2 dakika var görülüyor, açtım telefonu aracı kuruma, dedim pozisyonu kapat, vob kapandı abi dedi, yaw nasıl olur benim önümde işllemler gerçekleşiyor, saat şu anda 17:34:32 henüz, çatır çatır işlem oluyor? kapandı abi dedi...
Ağzım bir karış açık kaldı, gerisini siz düşünün...[/quote]
Şaka gibi ama cok ciddi bir sorun bu...
-
13.01.2010 13:15:07 ZWERMANN, "TÜRK BORSASI VE PARA BİRİMİNDE RALLİ BEKLENİYOR"
Zwermann Financial küresel stratejisti Chris Zwermann, Türkiye
hisselerine yatırımların gelecek yıl önemli artışlar görebileceğini,
ülke para biriminde yaşanacak artışlarla birlikte önemli kazançlar
olaşabileceğini söyledi.
Zwermann, Dow Jones Turkey Titans 20 Endeks kapsamında,
"Türkiye'de üç aşağı beş yukarı piyasaların kriz öncesi düzeylere
geldiğini gördük. Bu bariyere ulaşırsak bir çeşit reaksiyon
görmemiz gerekecek bunun ardından ben piyasaların yükselmesini
bekliyorum" değerlendirmesinde bulundu.
Uluslararası ajanslara konuşan analist, "Eğer endeks 590
puanı görürse yıl için hedef 770 puan olacak" dedi. Türk
Lirası'nda daha fazla artış imkanı bulunduğunu anlatan analist,
"Türkiye'de kazanç amacıyla bulunmak için hisselerin yanısıra
bir neden de Türk Lirası" diye konuştu.
Analist, ABD piyasaları konusunda ise S&P 500 endkesinin
gelecek hafta artışa başlaması beklediğini aktardı.
Foreks Haber Merkezi
-
selçuklu patron ilk seans spot kapanış tahminin nedir...ahuheuheuehue
-
ziestem reports
1: al
5:sat
15:al
30:al
60:sat
gün:al