anlimittıd--dıt-dıt,:::
68800'e kadar bir alım girsene, bakalım 800'de kaç tane stop varmış??:D:D
Printable View
anlimittıd--dıt-dıt,:::
68800'e kadar bir alım girsene, bakalım 800'de kaç tane stop varmış??:D:D
[QUOTE=Astatin;185049]ziestem reports
1: al
5:sat
15:al
30:al
60:sat
gün:al[/QUOTE]
Sistemler Çöpe :D
Saatlikler AL, pascal AL, Most Satta... 69200 geçilmesi lazım AL için...
[quote=Astatin;185047]selçuklu patron ilk seans spot kapanış tahminin nedir...ahuheuheuehue[/quote]
Vob'da günlük kaç seans var lemm??..:D:D
[COLOR=white]Afiyet olsun.. Sazan balığı yer misin?(aynadan kendimi gördüm de)[/COLOR]
[quote=Astatin;185049]ziestem reports
1: al
5:sat
15:al
30:al
60:sat
gün:al[/quote]
ayem sori..ayem so sori...
60 dklıkda ala geçmiş...
sanki küçük bir realiz ve tekrar yukaır denemesi olabilir..ama spekulasyon yok..histem yok..flat olmak serbest ama sisteme ters poz almak yassah...hangi periyotu kullanıyorsak dabiki
[quote=excali;185053]Vob'da günlük kaç seans var lemm??..:D:D
[COLOR=white]Afiyet olsun.. Sazan balığı yer misin?(aynadan kendimi gördüm de)[/COLOR][/quote]
:..::..::..::..:vob değil spot dedim..aynaya bi dah abak:..::..:
pariteleyin goldleyinde yukarı hareket sürecke gibi duruyor..bakalım borsalarda uyacakmı..
[quote=Astatin;185054]ayem sori..ayem so sori...
60 dklıkda ala geçmiş...
sanki küçük bir realiz ve tekrar yukaır denemesi olabilir..ama spekulasyon yok..histem yok..[B]flat olmak serbest ama sisteme ters poz almak yassah[/B]...hangi periyotu kullanıyorsak dabiki[/quote]
+. Şuna bi alışabilsem :..: hep şeytan dürtüyor
Bu arada saat konusunda kafayı yemek üzereyken ve aslında gerçek saatimiz kaç diye düşünürken [B]time-a.nist.gov[/B] a baktım ve imkb saatimiz bununla aynı yani matrkis de aynı... Problem vobda... İzmir Vob 12 sn ileri almış saatini... .dng ::::::::::::
sıkıntı var
[quote=enorton;185060]Bu arada saat konusunda kafayı yemek üzereyken ve aslında gerçek saatimiz kaç diye düşünürken [B]time-a.nist.gov[/B] a baktım ve imkb saatimiz bununla aynı yani matrkis de aynı... Problem vobda... İzmir Vob 12 sn ileri almış saatini... .dng ::::::::::::[/quote]
enlem boylam olaylarına girecen yakında :::
Tahvil fazilerindeki deriinn düşüşe dikkat çekerim bosajlar
sadece dirençlere - haliyle eski desteklere yaklaştırma çabası bugünkü
10:30 dan beri 67.4xx - 68.1xx bandında sallanıyor.Çıkamayan borsanın düşeceği kuralı çalışacak gibi...